Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 030
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 130
Фазо е като онзи от Новите съседи (Амадор), който се определя като "сваляч, бохем" и често пита жена си (и май всички други жени) дали иска ли "саламче". И той все се опитваше да върти далавери, но не му се получаваше...

# 2 131
  • Sofia

А Заро щом е писал УНСС, че е завършил и това ми стана странно
То той е стар човек вече, кога пък го е учил, че и завършил. Сега видях, че е от 1990г университета, ако е от първия випуск , трябва да е бил най-малко на 34 години първокурсник там.

УНСС не е създаден 1990 г. Преди това просто е имал друго име - Висш икономически институт „Карл Маркс“. Фейсбукът е след 1989 г....и в този ред на мисли - логично всеки пише, че е завършил УНСС Smirk
+1 отговори вместо мен, университетът датира от 1920 г.

# 2 132
Ами какво образование се изисква, не мога да кажа
 Но горе-долу, става въпрос за система, която е свързана с качествен контрол на храните, по конкретно изисквания. За да произвеждаш, обработваш храна в рамките на EU, трябва да си сертифициран по тази система
 Пише се Hacсp, така че, ако на някой му е интересно може да погледне

# 2 133
Тази Аня Филипова е много странна личност. Появи се с гръм и трясък, почти на финала на предаването и постоянно бълва пост след пост, разправя се с хората, влага прекалено много време  и енергия в едно глупаво риалити..Е, и ние тук отделяме доста време, но по скоро си се хилотим и се забавляваме, докато тя е направо гневна на цялата продукция и на Лисан в частност. Какъв и проблемът всъщност?!:)

# 2 134
  • Sofia
Слизам от балкона да се разпиша и аз по повод бай Заро.
Нямам много време за писане,но следя темата отначало.А предаването следя вече само заради темата,че тотално изпростя,според мен.
Та,относно "господина"-лично го видях в "България МОЛ",може би някъде около средата на март да е било.
Возихме се заедно в асансьора.Беше с униформа и с бадж с името на нея.Помня,че ми беше интересно дали носи халка,та го загледах,но си държеше ръцете в джобовете през цялото време.Един такъв смотан ми се видя тогава,с въздълъг панталон,като че ли му беше чужд.Слезе на етажа с храните и взе да обикаля там / може това да има предвид под "експерт по храните" Mr. Green /.

п.п.Между другото,в последствие разбрах,че в същия този мол е и магазинът,в който са обличали Василена за сватбата.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 23:05 от avi10

# 2 135
Ми той човека има много широкоспектърна професия на общественик, така че там влизат много длъжности

# 2 136
Офф , този Фазо. Че аз почти всяка седмица обикалям в този мол. Не съм се оглеждала, вече ще знам.
Лошо се изразих. За това, че е преименуван знам университета. Но аз съм стара вече, не съм кат вас на 30 и помня стария университет и как се влизаше, че и с какво. Там няма специалност кат за Заро, предположих че след това с преименуването се откриха и нови специалности и тогава нещо е записал. Той няма шанс за карл Маркс. Беше на ниво и изобщо, други бяха времената. Най-голямата ми тръпка, болка и всичко завърши този университет, после се занимаваше с финанси и изобщо имаше доста добра подготовка и реализация. Но с математиката беше.. ама не беше сухар, малко рибен пастет, ама от подобрения. Божее какви глупости изписах в тая тема не мога да повярвам, че съм аз значи. Ако Эаро е учил там, то е било след преименуването за мен, няма начин преди това, само е обикалял сградата може би.

# 2 137
...

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 11:27 от Mama_Nana

# 2 138
  • Тра-ла-ла
Ми той човека има много широкоспектърна професия на общественик, така че там влизат много длъжности
Може да е барета под прикритие в МОЛ-а Grinning

# 2 139
И обикаля с фазомера да замерва хората Grinning

# 2 140
  • Sofia
😂🤣😂 Задавих се бре хора... имайте мааалко милост😂🤣😂

# 2 141
  • густо майна Филибето
Може да е хрумка на продуцентите да му поукрасят биографията. Или той е вкарал от своето чевство за хумор, което трябва да значи, че обича да хапва хубава храна. Simple Smile
И аз съм ЗА да се превърлим на Мишо и Юлка. Весто да се чувства като в омагьосаната гора, тя мрънка за мъглата. Пфууу....

# 2 142
  • Тра-ла-ла
По-добре с фазомер, отколкото да бърка с пръсти по ушаците Joy

# 2 143
Такааа май е експерт по системата ХАСЕП. И баща ми като го видя каза, че май му се струва познат

Щеше поне на едно място да се появи като такъв. А вместо това ми се появява жена. Може да е той. Smile

Тази жена  Анна Филипова да не е Аня Филипова? Да не би да са били колеги и от там да го познава толкова добре .

# 2 144
Фазо е като онзи от Новите съседи (Амадор), който се определя като "сваляч, бохем" и често пита жена си (и май всички други жени) дали иска ли "саламче". И той все се опитваше да върти далавери, но не му се получаваше...

Оооо моля ти се амадор  класи над фазомеро

Общи условия

Активация на акаунт