Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 052
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 115
  • софия
Има Класификатор на длъжностите в администрацията и Наредба за прилагането му. В него доста подробно са описани изискванията. Минимумът образование за експертните длъжности е бакалавър, като говорим за младши експерт, което е доста по-ниско от инспектор. Това за централните администрации. Фазомер налЕ е от София `сепак.

# 2 116
За съжаление си е този човек. На 56 години без дом, без професия, която да му осигурява достатъчен да покрива нуждите му доход, къде и как ще е след 10 години, да речем? Не става по-атрактивен с годините, за да се намести при някоя жена, която да го издържа, пък и на жените с годините не им се увеличава потребността да си натресат някой дърт пръч на главата, когото да финансират и обгрижват и да му търпят глупостите. Ако не спечели това дело, нищо добро не го очаква. Таня беше добър шанс да си пооправи живота, още повече, че тя много искаше да се получат нещата с този брак. Ако той се беше държал добре и работеше нещо, тя изглеждаше готова да приеме всичките му имотни неуредици и постепенно да си решат проблемите с дома, в който да живеят. Но пълната му липса на връзка с реалността и високото му самомнение провалиха всичко. А fanfanito, може и ти да си права - да е преценил, че Таня не може да му осигури стандарта, който му приляга като на потомък и жълтопаветник и затова да не е мотивиран вече да се напъва да се държи добре и да го играе влюбващ се силно.

# 2 117
Има Медицински колеж във Варна - 3 години ,бивше полувисше,сега излизат професионален бакалавър със специалности :лаборант, помощник- фармацевт, инспектор обществено здраве - такива работят в БАБХ и РЗИ.

# 2 118
  • София
Да, ама Лиско има и книга издадена от 80 страници за бившия посланик на Испания (вече покойник) Бреййй...
А иначе, както знам, мой познат преди години правеше точно това, инспектираше ресторанти, заведения и т.н. държавен служител, ама нямаше висше образование, някакво полувисше или нещо такова не знам как ги водят и не съм се интересувала. Откъде да знам, че ще има такава дилема, да го бях повече слушала и разпитала.

Бъркаш, друг Светозар Филипов има книга за "Хосе Кодерк. Спомени за един посланик". Има и Светозар Филипов, който е участвал в строежа на метрото, но и той не е Фазомера.

# 2 119
Аня сигурно е гневна на Мери, че не и е приел поканата за приятелство, че да му разгледа снимките от времето, когато е работил, като тур оператор. - явно жената блъфира...
За езиковите му компетенции вече бях писала и ще се въздържа от коментар, че вече се замислям, какво да пиша и как ще бъде тълкувано.  Да, определено тесният приятелски кръг от приятели на Мерал се състои предимно от много стойностни млади хора.

# 2 120
...

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 11:28 от Mama_Nana

# 2 121
Ми не съм наясно, честно. Този моя преди май нямаше висше, ама ходеше насам-натам знам.Но сега си мисля, че не храните, а хигиената май гледаше щото към ХЕИ май беше, бе не знам вече...
А Заро щом е писал УНСС, че е завършил и това ми стана странно
То той е стар човек вече, кога пък го е учил, че и завършил. Сега видях, че е от 1990г университета, ако е от първия випуск , трябва да е бил най-малко на 34 години първокурсник там. Така аз го смятам, но.. и не гледах какви специалности има. Не ми се вижда нормално много. Значи поне на 38г го е завършил, като бакалавър. Какво е работил и кой го е издържал тогава, съвсем не ми излизат сметките нещо.

# 2 122
Такааа май е експерт по системата ХАСЕП. И баща ми като го видя каза, че май му се струва познат

# 2 123
  • София
Преди да си изчисти профила, Светозар беше писал, че е учил в УНСС Хавана. Satisfied Цял живот си е измислял самоличност. Не му съчувствам. С Таня щеше да получи каквото иска, стига да беше добър човек. На тая злоба няма как животът да му се нареди.

# 2 124
Фани, не е толкова трудно да се завърши УНСС (сега да не скочат всички учили там). Стига да имаш връзки и най-вече пари...

Такааа май е експерт по системата ХАСЕП. И баща ми като го видя каза, че май му се струва познат

Denicius, разясни малко каква е работата на експерт по тази система и какви са изискванията, за да си такъв.

Монако, за средното май пишеше, че е било в Хавана, Христо Ботев беше името на училището, ако не се лъжа.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 22:38 от sunny_rose

# 2 125
Монако, същият Светозар Филипов с книгата е. В профила му във фейсбук имаше снимки от представянето на книгата, както и някакъв пост, посветен на посланика.

# 2 126
  • София

Щеше поне на едно място да се появи като такъв. А вместо това ми се появява жена. Може да е той. Smile

# 2 127
И аз го търсих и не излиза. Но баща ми каза" този ми изглежда познат, мисля че се занимавс с ХАСЕП". Но не беше с полож нагласа

# 2 128
Значи заболя ме главата да го мисля тоз фазомер.
Ще се насоча към Мишето аз, тея ми омръзнаха и изнервиха.
Гледам го, че май тънко-тънко почва да дразни Юла, май вече я разбра каква е)) Обожава мъглата и зимата се оказа, а Юла направо остана без думи, аха да падне от лифта))
За УНСС ми е ясно как влизат. То това не е някаква тайна де.

# 2 129
  • Тра-ла-ла

А Заро щом е писал УНСС, че е завършил и това ми стана странно
То той е стар човек вече, кога пък го е учил, че и завършил. Сега видях, че е от 1990г университета, ако е от първия випуск , трябва да е бил най-малко на 34 години първокурсник там.

УНСС не е създаден 1990 г. Преди това просто е имал друго име - Висш икономически институт „Карл Маркс“. Фейсбукът е след 1989 г....и в този ред на мисли - логично всеки пише, че е завършил УНСС Smirk

Общи условия

Активация на акаунт