Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 083
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Много ми е интересно в кой точно Мол е охрана, ако е такъв изобщо!?! Някой има ли инфо?

# 2 101
Много ми е интересно в кой точно Мол е охрана, ако е такъв изобщо!?! Някой има ли инфо?
И аз това питах, но съфорумка написа само, че нейна приятелка го видяла да е охрана в мола. Нямаше повече уточнения.

# 2 102
  • София
Съфорумка писа, но не вярвам да е охрана в мол точно. Там охраняват фирми за охрана, а те наемат млади момчета, които покриват нормативи, спортуват, ходят на фитнес. Тоя шкембак точно ще пази. На видеото с участието му в СКАТ от 2016-та мисля, че беше - е представен като "Общественик" - това му е професията. В други участия е потомък. Никъде не е участвал по "компетентността" си относно храните. Smile

# 2 103
Съфорумка писа, но не вярвам да е охрана в мол точно. Там охраняват фирми за охрана, а те наемат млади момчета, които покриват нормативи, спортуват, ходят на фитнес. Тоя шкембак точно ще пази. На видеото с участието му в СКАТ от 2016-та мисля, че беше - е представен като "Общественик" - това му е професията. В други участия е потомък. Никъде не е участвал по "компетентността" си относно храните. Smile

Сериозно ли се представя само като Потомък?
-“С какво се занимавате?”
-“Потомък съм на Екзарх Антим I”

# 2 104
  • софия
Представя се като това, което се чувства в момента, но забравя тънкия момент, че вече има нет и в него може да бъде намерено всичко. Не е като едно време по комунизЪма да си измисляш минало. Как не му е неудобно? Яко дебелокож трябва да си.

# 2 105
Неудобно?
Човека е живял в чужд дом 25 години без да плаща наем.
Едвали има чувства за удобно и неудобно.

# 2 106
  • София
Понякога е барета. Satisfied Барета с мешка. Ха-ха. Има такива хора - лъжат и сами си вярват. Но докато на някои лъжите им са безобидни, този си е лъже-маже да намаже.

# 2 107
С какво се занимава
Експерт по контрол на храните
Силно се съмнявам този смешник да има образование, което да отговаря на подобна длъжност.

Другото е инспектор към БАБХ, които правят проверки на обекти предлагащи храни.

Скрит текст:
Имам чувството, че това предаване е изградено на надлъгване /нещо като надиграване, ама по друго/. Продуцентите лъжат, че ще се направи професионално оценяване и подбор на подходящи един за друг хора да сключат брак. Лъжат, че предаването е добронамерено. Лъжат, че участниците могат да намерят любовта на живота си. Съответно участниците лъжат, какво работят. Лъжат, къде живеят. Лъжат, за материалното си състояние. Успяват да излъжат дори за умствения си потенциал.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 21:59 от Mama_Nana

# 2 108
  • Sofia
С какво се занимава
Силно се съмнявам този смешник да има образование, което да отговаря на подобна длъжност.
И след прочетеното, си представете бай Лисан 🙄

# 2 109
  • София
Като напишеш в гугъл "Светозар Филипов експерт храни" ти се показва само "Женени от пръв поглед", където се е представил като такъв. Ако някога е бил на подобна длъжност, щеше да се покаже в търсачката. На всичките му изяви е "потомъкът". Както за Мерал може да се открие на кой хотел в Турция е бил представител на тур оператора. За Таня, пък и другите участници - за всеки се появи инфо в нета.  Представям си как е попълвал Фазомеро анкетата и си е измислил месторабота, че и експертност. Smile

# 2 110
Според мен не е експерт и това дето се изисква за тази длъжност, като образование. Той си е обикновен инспектор, ама това е по-доходоносно. Те са нещо като полувисшисти или не знам как им се признава обучението, не е висше, но е след средното образование. На него ми приляга и според мен се оправя да влезе, да огледа мрачно, да се надуе и собственика ще вади нещо да замаже нещата и се размине с глоба и акт. Даже ще се почерпи, може и храна за вкъщи да си вземе. Нещо такова ми се вижда да е бил и работил, ако изобщо има нещо общо. То, ако е завършил нещо, щеше да надуе главата на Таня и в ефир, колко е професионално издигнат и учил.
Но пък все нещо е работил де, не е бил цял живот на хранилка при някоя жена, особено преди т.н. демокрация, та той е на 56години ((ако и това е вярно)
Единственото положително нещо, което видях и прочетох за него е, че е помагал на хората във Варна след трагедията. Друго хубаво нещо, колкото и да търся да намеря..нещо не виждам, а става и все по-неприятен.

# 2 111
Съфорумка писа, но не вярвам да е охрана в мол точно. Там охраняват фирми за охрана, а те наемат млади момчета, които покриват нормативи, спортуват, ходят на фитнес. Тоя шкембак точно ще пази.

Ами......., нали си забравях чантата на масичките в парадайс и ме викаха в стаята на охраната да си ми я върнат - всички бяха бяха над 50-60 и никой не изглеждаше в добра спортна форма.

Аня Филипова да не е Василена- много е ядосана на предаването и плюе срещу всички мъже наред, но за Васето много ласкаво се изказа! Simple Smile

# 2 112
  • Sofia
Fanfanito, Доколкото знам, заемащите длъжностите "експерт" и "инспектор" са държавни служители, а такъв без висше образование не можеш да станеш!

# 2 113
С какво се занимава

Другото е старши инспектор към БАБХ, които правят проверки на обекти предлагащи храни. Колко е вярно това последното, не знам...

Да, аз писах че баща ми е старши инспектор към БАБХ, завършил е ветеринарна медицина. А Лиско май беше написал в профила си във ФБ, че е завършил УНСС. Колко е вярно това последното не знам...

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 22:15 от Анонимен

# 2 114
Да, ама Лиско има и книга издадена от 80 страници за бившия посланик на Испания (вече покойник) Бреййй...
А иначе, както знам, мой познат преди години правеше точно това, инспектираше ресторанти, заведения и т.н. държавен служител, ама нямаше висше образование, някакво полувисше или нещо такова не знам как ги водят и не съм се интересувала. Откъде да знам, че ще има такава дилема, да го бях повече слушала и разпитала.

Общи условия

Активация на акаунт