Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 275
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 085
Спортувал бил в свободното си време Joy
Какво по точно не е ясно.
4 по 100 на маса и вита баница с препятствия Joy
Или гребане с лъжица в лъпна паница. Там е златен медалист. Справка: тумбака му.

# 2 086
Значи експерт по храните си го обяснявам по друг начин, нещо като инспектор.
Преди имах познат и нещо такова в ХЕИ работеше, ниска заплата-високи доходи. Обикалят ресторантите и правят инспекция на хигиената, на продуктите, на персонала, на всичко дето се сетите май и дори и на цената и себестойността в менюто, съхранението на продуктите и приготвянето им, както и цената им, съдържанието да е описано нещо такова, бе доста неща.
Разбираемо навсякъде има нещо да куца и да е за глоба солена, че и затваряне докато не се извърши предписанието. Но понякога и се "разминава". Та нещо такова си мислех, като прочетох професията му.

# 2 087
  • Пловдив
Ама сте и вие - може табла да играе човека.

# 2 088
Мен по-притеснително ми се струва това със съседката - защото явно тя наистина е съседка, щом заедно със съседа учредяват ипотека. Учредяват я, пък и продават своя апартамент после. Как става това, за мен те са много големи играчи и измамници, какво правят с толкова пари???

# 2 089
Да си припомним как ни го представиха. Smiling Imp

Светозар Филипов - общественик Laughing Лъжеифтари и лъжепророци по СКАТ https://www.youtube.com/watch?v=TXvwArMxZUM
Не думай, Светозар Филипов - "будната съвест на нацията"...Чудя се затова ли не го коментират в "На кафе" или  в други медии в качеството му на "секс символ" на нацията.

# 2 090
Не знам защо решихте, че Аня не чете или не списва тук? Та се налага и да я каните.
Има характерен, категоричен изказ, който срещах и тук, в темите.

# 2 091

Преди имах познат и нещо такова в ХЕИ работеше, ниска заплата-високи доходи. Обикалят ресторантите и правят инспекция на хигиената, на продуктите, на персонала, на всичко дето се сетите май и дори и на цената и себестойността в менюто, съхранението на продуктите и приготвянето им, както и цената им, съдържанието да е описано нещо такова, бе доста неща.
Разбираемо навсякъде има нещо да куца и да е за глоба солена, че и затваряне докато не се извърши предписанието. Но понякога и се "разминава". Та нещо такова си мислех, като прочетох професията му.
Извинявай, ама според мен Зарчо обикаля ресторантите, за да се наяде на аванта. Досега не са показали и една минута, в която той да работи нещо. Даже и не ремонтира къщето в Симеоново. Много думи, никакви дела. Как се мазнеше на внучетата на Таня малееее! И те дечицата се радват - ще имат кош за баскетбол! Клоун нещастен! Ако чете Таня тук /поне дъщеря и със сигурност/ - пожелавам и да си намери истински мъж - другар в живота, какъвто тя несъмнено заслужава. Да не се страхува от провала с тоя плужек, има ги всякакви на тоя свят.

# 2 092
Не знам защо решихте, че Аня не чете или не списва тук? Та се налага и да я каните.
Ако пишеше тук, щеше и тук да напише същите неща, предполагам. Затова по-скоро не участва във форума.

# 2 093
Ако пишеше тук, щеше и тук да напише същите неща, предполагам. Затова по-скоро не участва във форума.
+1
И знае много неща, които ние не. Можеше да дойде да попише, ама на.

# 2 094
milittana
че кой е казал, че не яде, когато проверява))
Значи, това да ти влезе инспектор си е проблем отвсякъде. Не случайно сложих кавички, яденето е най-малкото. То и по принцип трябва да видят храната, състава, откъде са я купили, на каква цена, това ли точно слагат и т.н.

# 2 095
Малко оф, ама не се стърпях - като гледам кухните и манджитет в Кошмари в кухнята, едва ли са виждали жив инспектор през живота си! В ресторанта насред Лозенец  в София имаше умряла мишка отвън до масите и беше пълно с хлебарки в кухнята. Маат течния маргарин и доматеното пюре върху пиците, майонези с царевица гмо-та, българинът яде та ушите му плющят

# 2 096
Така е, няма хигиена и контрол. То уж има, ама защо ли са в това положение и не са затворени по предписание? На мен ми светва нещо, а и освен да затворят даден ресторант с нарушение на хигиена, храна и т.н. трябва и глоба да сложат. Но си има начини явно, щом още купуваме развалени стоки, внасяме боклуци и ресторантите ни са под всякаква критика повечето. Та на Зарко хич не е лоша работата казвам, ако е такъв де и това прави. Като го и гледам си е намерил много удобна работа, хем си хапва, хем някаква заплата е взимал, хем и е бил "ухажван". Бе сякаш не разбираш какво ти пиша значи((

# 2 097
  • софия
Да, де, но той е представен като "консултант на ресторанти", което категорично не е контрол. Никога не е работил този човек камо ли работа 9-17. Не е за неговата свободна душа такава клетка. Измислил си е някакви думички, които седят интересно и нищо не означават, но и да не може никой да му каже, че злоупотребява с името на държавната администрация. Хитърчо е той и е попрехвърлил класификатора на длъжностите. Напълно отговорно пиша, че длъжност "експерт по контрол на храните" не съществува в администрацията.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 21:01 от zvаnchе

# 2 098
Малко оф, ама не се стърпях - като гледам кухните и манджитет в Кошмари в кухнята, едва ли са виждали жив инспектор през живота си! В ресторанта насред Лозенец  в София имаше умряла мишка отвън до масите и беше пълно с хлебарки в кухнята. Маат течния маргарин и доматеното пюре върху пиците, майонези с царевица гмо-та, българинът яде та ушите му плющят
Защото инспектор не идва. Плаща се и готово.

# 2 099
Да, де, но той е представен като "консултант на ресторанти", което категорично не е контрол. Никога не е работил този човек камо ли работа 9-17. Не е за неговата свободна душа такава клетка. Измислил си е някакви думички, които седят интересно и нищо не означават, но и да не може никой да му каже, че злоупотребява с името на държавната администрация. Хитърчо е той и е попрехвърлил класификатора на длъжностите. Напълно отговорно пиша, че длъжност "експерт по контрол на храните" не съществува в администрацията.

Лисан Фазомеров се самотитлува толкова години като жълтопаветник и потомък на Антим I, та няма да се изненадам, ако си е измислил длъжността, с която се представя в предаването. А и уж е забелязан да работи като охрана в мола. Сигурно се е завърнал към уменията и способностите си на "барета".

Общи условия

Активация на акаунт