Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 306
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 070
Поправете ме ако греша, НО
Браковете на всички двойки се състояха в обредни зали? В София, че бяха, е ясно. Това поставяне в култ на въпросната Аня ми е меко казано пресилено. Очевидно говори за неща, за които не е сигурна-фиктивни бракове, Мерал не бил туроператор, дрън дрън. Браковете са си реални. За Мерал също се опроверга. Ама като почна да говори за него Аня, тука някои бързо дадоха назад. 😀
Но всеки си има глава на раменете и може да я използва както прецени.

# 2 071
Вероятно жената иска да остане анонимна и ако извади доказателства, ще се разбере коя е точно. Според мен е близка/приятелка на Таня и не излиза на яве, за да не понесе прителката й санкции от предаването.
За Павето бих повярвала на нещо, казано от друг човек. Само не и на думите, които излизат от собствената му уста.

# 2 072
За мен най-голямото доказателство, че А.Филипова е права е, че Зарю се е снишил и грам не и отговаря. На всеки друг дръзнал поне малко да му опонира намери цаката и се дърли и обижда. Но за тази жена си мълчи стоически.

# 2 073
Walnuss, може ли линк на публикацията във фейса?

Дискусията тече горе вдясно. https://www.facebook.com/Jeneni1pogled/videos/2070323303264522/
Благодаря, коментарите са уникални!

# 2 074
Само дето не може да прехвърли нещо, което не притежава. Най-вероятно познатите му черпят инфо от самия Зарю, който както разбрахме си фантазира непрестанно.
А и тези подставени свидетели за какво са й били на жената ако е имало прехвърляне?

# 2 075
...
На 31 съм, имам смартфон, без който не излизам, не го използвам само за фенерче, но когато съм с някой, очаквам да си отделим времето, за да се видим, не да сме залепени за телефоните си. За мен това постоянно бърникане е проява на лошо отношение към човека, с който си и е неприемливо. Друг е въпросът, ако трябва да уредя неотложен работен или личен проблем. След това обаче вниманието ми е за човека с който съм излязла.

Сама даваш отговор, защо се шегувам с фенерчето на Мерал Wink
Твоя пример е за среща с приятел и отделеното време е час-два. В случая те би трябвало да живеят заедно, а Ивана от ден втори(Мадрид) му даде да разбере, че живота ѝ е в нета.
Аз бих била толерантна ден-два, на третия и аз ще си извадя телефона, вместо да правя опити да впечатля някого, който по всичко ми показва, че няма интерес към мен.

# 2 076
  • София
Да си припомним как ни го представиха. Smiling Imp

Светозар Филипов - общественик Laughing Лъжеифтари и лъжепророци по СКАТ https://www.youtube.com/watch?v=TXvwArMxZUM

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 17:28 от Монако

# 2 077
За Фазомера бях чела или чула от него, че е вдовец от 8-9 години, а тук пише от 2. Дали наистина е на 56?

# 2 078
  • София
Спортувал бил в свободното си време Joy
Какво по точно не е ясно.
За семейната къща съм без комент Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама и ние бързо го усетихме.
Лиско си получи прякора още  в началото.

# 2 079
А това "Домът му е нещото, което е доказало, че е способен да се справи с всичко" каква връзка има с действителността?

# 2 080
Семейна къща... Joy Права е Филипова, че ни лъжат на дребно.

# 2 081
Лъки тя е семейна, просто е на някое друго семейство.

# 2 082
Лъки тя е семейна, просто е на някое друго семейство.
Да, нали. И той  консултира ресторантите какви салфетки да слагат по масите... hahaha Joy

# 2 083
А да. Призовавам от продукцията да ни покажат ЕДИН ресторант, който е ползвал консултантските услуги на Павето и му е платил за това.

# 2 084
  • Тра-ла-ла
Спортувал бил в свободното си време Joy
Какво по точно не е ясно.
4 по 100 на маса и вита баница с препятствия Joy

Общи условия

Активация на акаунт