Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 362
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 055
Аня ми е личен фаворит. Как ги храни всичките, това е талант.
Поклон!
Само Мери що така му е набрала, той селско момче добричлийско. Thinking

# 2 056
Надявам се Аня да влезе и сподели информация с нас. Явно има какво още да каже за Павето.

# 2 057
Щото и Мери живее във филм, който сам си е създал. Ще кеся аз цял ден в ъгъла, докато партньорът ми работи, пък после ще се цупя че не ми обръщали внимание, че атмосферата била .....по-особена, че му се повръщало. Ми циганска чалга се снима там с нискобюджетен екип - той какво мисли, че интелектуални дискусии се водят и картинки се оцветяват там?

# 2 058
Ами Мери печели симпатии, ама като се замисля какъв финансов консултант е той и къде, и за какво. Та това с туроператора също не го разбрах, нямат общо, а това работел преди. Не знае явно език, поне според Аня , а това е задължително, не е ходил и из България явно много, в чужбина май също, какво точно е работел и къде не се разбра като се замисля.

# 2 059
А Мерал телефон има ли или го ползва за фенерче? Satisfied

# 2 060
Мерал е работил като гид към туроператор преди.
Достатъчно е да се напише името му в google.

Според мен Ивана няма почти никакви проф. ангажименти, за това при първия излязъл такъв, продукцията ги е натиснала да снимат там + Мерал да дойде и седи там.
Очаквали са сеири от ревност или някакъв сблъсък между ценностите на Мерал и тези на Ивана.

# 2 061
Една потребителка тук нали каза, че говорел руски перфектно.
Може да е посрещал руски туристи на Албена. За друг вид туроператор не се сещам. Инглиша му беше като Мишовия доле горе.

# 2 062
"Уважаеми Дами и Господа от Астрал Холидейз,

Благодаря за точното и коректно обслужване на всички от екипа Ви.

Избрахме промоционална почивката в Турция в края на юли 2012. Доверихме се напълно на информацията, която ни предостави Теодора Петкова. Нямахме време за лични проучвания.Фактът, че може да се организира почивка без излишни посещения на офиси и банки е чудесен.

Бяхме в хотел Happy Elegant в Махмултар. Хотелът не беше съвсем ***** според представите ми, но беше чисто и обслужването беше много добро, чувствахме се чудесно. Наистина не всички служители бяха усмихнати, но забелязахме, че работят всеки ден по повече от 12 часа, и това даваше някакво обяснение.

Имахме намерение да се включим в почти всички екскурзии, посочени в сайта на фирмата, но за съжаление не успяхме, поради липса на достатъчно желаещи и съвпадение да дните на провеждане.Екскурзиите, в които успяхме да се присъединим бяха много добре организирани. Изпуснатите-наваксахме с лични инициатива и в крайна сметка прекарахме една прекрасна седмица.

Специално искам да благодаря на:
- Теодора Петкова и Рада от офиса в Пловдив;
- Мерал Асанов, който ни посрещна в Турция и беше с нас в необходимите моменти. Изключително лъчезарен, коректен, галантен и възпитан младеж, който успя да ни даде информация практически за всичко, което ни интересуваше.

Сърдечни поздрави,
Снежинка Вапцарова"

# 2 063
Познавам част от приятелите на Мерал в София и са много точни, готини и сплотени млади хора. Различен от тях типаж не би се задържал толкова години в обкръжението им. За това съм склонна да повярвам на казаното от съфорумка, че Ивана е помолила Мерал да не си тръгва от снимките (сигурно защото и снимачния екип е щял да си тръгне). Ако ме помолят да остана някъде, а ме натикат в ъгъла, не се чувствам на място, напълно игнорирана, ще имам много по-остра реакция от на Мерал.
На 31 съм, имам смартфон, без който не излизам, не го използвам само за фенерче, но когато съм с някой, очаквам да си отделим времето, за да се видим, не да сме залепени за телефоните си. За мен това постоянно бърникане е проява на лошо отношение към човека, с който си и е неприемливо. Друг е въпросът, ако трябва да уредя неотложен работен или личен проблем. След това обаче вниманието ми е за човека с който съм излязла.

# 2 064
Какво внимание да му обърне, като той непрекъснато ръси глупости и е страшно неуверен, тя от своя страна си живее в някакъв нейн свят. Те нямат никакви допирни точки.

# 2 065
  • ENGLAND
Аня Филипова пише, че му е майка. Малко ме съмнява жената трябва да е над 75, не че някои баби са нон стоп във Фейсбук.

# 2 066
Как майка? Тя иронизираше някаква дето я нападна.
Но пък си мисля, дали не е жената дето е взела жилището и аз.

# 2 067
Че нямат допирни точки, е видимо за всички. Не е откритието на топлата вода Wink Но както и останалите имат договор и се стараят да го изпълняват. Обаче явно за нас като зрители е по-лесно, защото не сме задължени да пракараме х време с някой, който проявява тотална незаинтересованост и неуважение към нас.
Колкото до неувереността, всеки човек е неуверен донякъде. А дори и да си уверен, не се знае човекът срещу теб с действията си дали няма да успее да разклати вярата ти.
Минусите на Мерал (без да го познавам лично) са, че е чувствителен (това в определени ситуации само е минус за мен) и пиенето не му понася много добре. А и че хареса Ивана.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 22:34 от sunny_rose

# 2 068
Добре де, тези бракове ако не са истински и как тогава ще се развеждат, то нямат законен брак тогава, а фиктивен за предаването. Тогава и неустойките не би трябвало да важат, бе направо манджа с грозде стана. Поне май следващия епизод обещава да е интересен-секс мъка, мъглива депресия, ограничена пространствено душа, чакам го епизода с интерес.))

# 2 069
Тази Аня правилни неща казва за предаването, обаче пък има мнения, в които само бълва хейт без да казва нито коя е, нито откъде има информация, че да ръси обвинения. Не че е длъжна да се обяснява, ама на мен такива мнения ми издишат - хем много настървени, хем неподплатени с доказателства.

Общи условия

Активация на акаунт