Женени от пръв поглед < II сезон > тема 10 /29.04 - 12.05/

• 98 406
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 040
Ама, някой да ми обясни, моля, как така се нанчасяш в жилище, което не е твое. Не си и наемател, изобщо на какъв принцип се нанасяш.
Нанася те комунистическата партия преди 1989 година. Партиен член си, живееш някъде си, но понеже си наш човек, те настаняваме в имота на богат българин, на когото сме отнели недвижимите имоти по различни причини.
Преди 1989 не е имало право да имаш повече от един градски имот. Следователно, ако имаш повече, ти ги взимат и ги раздават &quot;по заслуги&quot; на партийни дейци.

Много благодаря за инфото. И честно казано съм направо възмутена. Означава ли, че наш Заро е бил послушно дете на партията, и сега понеже строя е различен е станал непригоден към новите условия

# 2 041
  • София
Жената и съседа са ипотекирали имота на Зарко. Съседа продава своя апартамент на трето лице. Жената живее в апартамента на Зарко и претендира за собственост по давност. Съседа го няма /или е един от свидетелите/. Остава загадка как е ипотекиран апартамента на Зарко и как се прави иск за придобиване на имот по давност на реституиран такъв.

Не станало така. Simple Smile
Съседният на "Зарковия" апартамент е продаден съвсем наскоро. Много след като Светозар е завел делото срещу жената.

# 2 042
  • софия
Ама, някой да ми обясни, моля, как така се нанчасяш в жилище, което не е твое. Не си и наемател, изобщо на какъв принцип се нанасяш.
Нанася те комунистическата партия преди 1989 година. Партиен член си, живееш някъде си, но понеже си наш човек, те настаняваме в имота на богат българин, на когото сме отнели недвижимите имоти по различни причини.
Преди 1989 не е имало право да имаш повече от един градски имот. Следователно, ако имаш повече, ти ги взимат и ги раздават &amp;quot;по заслуги&amp;quot; на партийни дейци.

Много благодаря за инфото. И честно казано съм направо възмутена. Означава ли, че наш Заро е бил послушно дете на партията, и сега понеже строя е различен е станал непригоден към новите условия
По-скоро родителите му.

# 2 043
О, Заро е от тези хора, които са пригодни при всякакви политически условия като му гледам изявите и здрависванията! По-скоро е мега правно неграмотен и мързелив и смята, че всичко му се полага по право, защото, нали е жълтопаветен. Така другите са си опекли работата документално, той е броил мухите и някой го е изместил от жилището, което вече се разбра, че никога не е било негово. Дали е на собственика, дали е придобито по давност няма значение кой го владее в момента, не е на Фазомеров. И никога няма да бъде, той затова точно след делото показа злобния си нрав.

# 2 044
Аз не следя предаването отначало и ми е интересна случка, която често обсъждате тук - интернет с антенки, рутери и тн., Тя поставя май началото на клоунадата му.
Ако имате линк конкретно, защото вече се уморих да връщам серии за детайли, ще бъда благодарна.
Може и да не е толкова интересно, но съм се заливала от смях, четейки вашите коментари тук.
https://www.dailymotion.com/video/x75b4oy
Тук след 40-тата минута

# 2 045
Скрит текст:
Жената и съседа са ипотекирали имота на Зарко. Съседа продава своя апартамент на трето лице. Жената живее в апартамента на Зарко и претендира за собственост по давност. Съседа го няма /или е един от свидетелите/. Остава загадка как е ипотекиран апартамента на Зарко и как се прави иск за придобиване на имот по давност на реституиран такъв.

Не станало така. Simple Smile
Съседният на "Зарковия" апартамент е продаден съвсем наскоро. Много след като Светозар е завел делото срещу жената.
И след ипотеката. Не знаем дали жената е съпруга на съседа или любовница на Зарко /склонна съм да мисля второто/.
От Зарко знаем, че жената живее в неговия апартамент.
Кой плаща ипотеката? Къде са парите от тази ипотека?

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 10:26 от Mama_Nana

# 2 046
Преди 1989 не е имало право да имаш повече от един градски имот. Следователно, ако имаш повече, ти ги взимат и ги раздават "по заслуги" на партийни дейци.

Системата за придобиване на жилища преди 1989 г. беше съвсем различна. Жилищата бяха държавни. След реституцията, имаше хора, получили обезщетение от общината, за да се изнесат от обитаваните от тях жилища. Познавам  хора , живяли в топ центъра без да са били членове на БКП. И сега, в района на женския пазар има куп порутени сгради, които явно никой не стопанисва. Казусът със Зарковия апартамент е малко странен, едва през 2002 г. идва реституцията и бъркотията, която следва за живущите в блока.

# 2 047
Аз не следя предаването отначало и ми е интересна случка, която често обсъждате тук - интернет с антенки, рутери и тн., Тя поставя май началото на клоунадата му.
Ако имате линк конкретно, защото вече се уморих да връщам серии за детайли, ще бъда благодарна.
Може и да не е толкова интересно, но съм се заливала от смях, четейки вашите коментари тук.
https://www.dailymotion.com/video/x75b4oy
Тук след 40-тата минута

# 2 048
от фейса тази Ана какво е писала
наистина вече няма достъп до страницата на предаването, само да пише под постовете май
нещо не разбрах, но може да ви е интересно, какво пише
ама как да се съди Заро, това е предаване в което са доброволно записали се... не знам , ако някой иска да прочете
Аня Филипова Анна Желязкова, ограничен ми е достъпът до страницата и не мога да Ви посоча дори пряко в отговор, затова използвам таг. Без коментар ще оставя постъпката на управляващия страницата на предаването. Триенето на моите коментари доказва непрофесионализма и страха на екипа на продукцията. Нещо, което едва ли ще остане дълго в тайна. Факт е, че към момента екипът на това предаване са съучастници по две престъпления спрямо Наказателния кодекс: клевета и обида. На продуцента и редакторите, като юридически лица и на Svetozar Filipov, като физическо лице могат да бъдат повдигнати много сериозни обвинения. Предполагам продукцията се е подсигурила предварително, но Svetozar Filipov eдва ли е проявил тази съобразителност. Следователно, с обути гащи може да бъде засилен към първото престъпление "клевета", за което е предвиденото наказание и глоба от 3000 до 7000 лева, както и обществено порицание. Той второто вече го взема на порции ежедневно, но пак му е малко. Само една от характеристиките на клеветата е, че е невярно твърдение, което позори и е разгласено публично. На следващо място престъплението “клевета” е умишлено. За да е осъществено от субективна страна е необходимо деецът да съзнава, че разгласява позорящо за пострадалото лице обстоятелство. Интелектуалният момент съдържа представа, че изнесената информация за проявата на пострадалия е от естеството да накърни неговата репутация, добро име и положителна обществена оценка, като във волево отношение деецът пряко цели или допуска настъпването на общественоопасния резултат, но се отнася безразлично към него. За обида нещата биха били още по-лесни... При обидата не е необходимо фактическо твърдение, резултатът се „постига“ и просто с мнение или жест, изразени многократно като квалификации от индивида Svetozar Filipov. Разбира се, глобите не биха имали значение, особено за продукцията, но остава въпросът доколко хуманно е да се усвоят бюджети от международен формат, той да се реализира по български с преки нарушения на законите и правата на човека. Зрителите на това предаване се вълнуват от човешките емоции, от смелостта, надеждата и доверието, което повечето участници са имали като стартов мотив, едва ли искат да гледат унижение и подигравка към жените и идеята какво е брак, дори погледнат като едно забавно начинание... Позор! Да не навлизам в още подробности доколко е валиден юридически брак с изнесен ритуал (без предварителен подпис от страните), в София... като уж сключения такъв в хотел Маринела на друга от двойките в предаването... Едно е да се трупа рейтинг от наивността и доверието на зрителите, с цел забавление, но съвсем друго е да се издевателства над честта и здравето на една жена с цел подигравка и унижение!
Всъщност твърденията на г-жа Аня са ми по-интересни за коментар от юристките съфорумки. Когато коментирах , че не е етично да снимаш съпруга си пиян -залян/Ивана- Мерал/, не смятах, че могат да възникнат и юридически проблеми от заснетите кадри. Ето , че госпожата е погнала продуценти и екип на предаването, може би да е адвокат, нает от семейството на Таня.

# 2 049
Защо не поканите Аня Филипова да се включи тук в темата? Може да даде яснота за имотните драми на Фазомеров...

# 2 050
Каквото и да е, Светозарчо вече изгоря.
Хем фазомер помъкнал, хем не осъзнава, че вече се заиграва с висок волтаж тука. Публично се опозори пред цяла България с тия истории на лъжливото овчарче.
Преди, новините тиражираха някакъв Бисер Петното все на първа линия на протестите, накрая изскочи криминална история и сега май намирисва на същото.
Светозар Фазомера май ще получи звездата си на славата на първа страница на жълтите таблоиди.

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 15:07 от Walnuss

# 2 051
  • густо майна Филибето
Защо не поканите Аня Филипова да се включи тук в темата? Може да даде яснота за имотните драми на Фазомеров...

Добро предложение Simple Smile
Това, което се дискутира тук, не може ли също да бъде атакувано по закона за личните данни?
Какъвто и да е Фазо, това с апартамента силно мирише на измама, и въпросната жена или е юрист, или брокер, или кредитен инспектор, за да я извърши така виртуозно. Чак взех да си мисля, че е въпросната Аня.

От друга страна, спокойствието, с което Таня прие изхода на делото, ми говори, че за нея нещата не са такива , каквито ги представя Фазо, и справедливостта не е на негова страна.

# 2 052
Фазомера направи грубата грешка да се държи хем сексистки, хем деспотично с една прекрасна жена, като и двамата не са на 20 години та да му простиш грешките с младост и глупост. Ще ми вика той "По-малко говори, разрешавам ти да ме прегърнеш" Такава прегръдка ще получи, направо с усмирителна риза ще се обзаведе. И се държи така, защото и той като Мерал хем иска не каква да е жена, хем не може да понесе тя да е успяла и известна и със самочувствие. Не, понеже е мъж и трябва да я смачка и изложи.

# 2 053
Преди да са изтрили поредното съобщение на Аня Филипова:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 054
Малиии, таз Аня или как е там направо е фурия)) Аз дето си мисля, че понякога съм по хард направо бледнея))
Пък тук ми викаха, че щели да осъдят невинен по мои показания. Мани, мани, таз направо ги разстрелва от упор))) Браво))

Общи условия

Активация на акаунт