Това ще да е някакъв особено груб термин за нисичка жена.
За протокола, нямам и 50кг .
Всеки си знае.
Ще си коригирам поста, да не заведат дела.
Не си коригирай постовете чак заради мен.
Особено като го отправяш в посока някое хубаво момиче. Също толкова гадни са епитети като кощрамба (за слаби жени), цоца, свинка и тн. (за дебели), плоска като дъска (за жени с малък бюст) и така нататък. Не знам дали попадам в графа "елегантна", макар че си прекарвам 50% от живота в рокли (другите 50 - в спортен екип), но вярвам, че в понятието влиза и начина, по който се отнасяш към другите хора без значение ти къде се слагаш сред тях. Дори като казваш Мара Отварачката, която е пълен антипод на "елегантна и грациозна", то в главата ми не изниква веднага какви са й физическите параметри, а махленското поведение и обикалянето по силикон в реклами с дини.

Това вече е бизнес, в който се налага и известна начална инвестиция в множество гащи.
Каквото и да правя, гадовете си седят с де що има мускул - няма глад, няма бягане, няма ултрабягане, ниищо.
За протокола, нямам и 50кг .
А понякога двете даже си пречат. Без прекалено много спортуване тежа 48-49 кг, рядко стигам 50. Като бягам в повече, обаче, свалям под 46, което визуално не е толкова красиво, ама каквото такова. Препоръчани теми