Звездни компромати - май

• 226 563
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 070
Давам дамаджана с блага ракия за снимки от бала на Светлето 😆 Ей такова нещо не би било за изпускане.

# 2 071
# 2 072
# 2 073
  • София
Николета няма равна. hahaha

# 2 074
  • софия
Сестрата на Саня Борисова в "На кафе". Коренно различна - топла, усмихната, пълнокръвна, красива.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/reneborisova/
Тактично изкоментира снимките на друга българка "инфлуенсърка" в Инста Laughing

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 10:50 от zvаnchе

# 2 075
Джон Сноу бил влязъл в клиника да си лекува проблемите с алкохола и стреса покрай края на сериала.

Шарън Стоун когато не е на корица... Писнало ми е от фотошопи вече и от легенди за неостаряващи жени.

# 2 076
Много са малки снимките от бала на госпожата.
Не мога да я видя в цялата ѝ прелест Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 077
Ех, изпуснах ракията. Joy И аз с тези снимки идвах. Последните две от линка на Etoile е Светлето. Ама Кучкова е по-голямо попадение там.

# 2 078
Etoile, за ракийчицата ще се разберем 😆 Ето и poppy я иска, може да си я поделите.

Кучкова е топа! Не мога да спра да се хиля. 😆

# 2 079
Много ми харесва Шарън Стоун във всекидневен вид.

# 2 080
  • софия
Снимката и коментарите под нея ме развеселиха гъделичкащо Grinning Ицо Хазарта
Скрит текст:

# 2 081
[Плпвдивските сайтове със сума ти статии за щерката на Ванко 1.Какво ме бърка щерката на един осъден сводник,защо трябва да се дава известност на такъв екземляр,то не беше На кафе,Биг Брадър и прочие.На сладки приказки с един експлоататор.
Ясно е,че 99% от родните бръмчали са били грозефили,пипнали се тук и там със заработеното от междукрачието си.
Много симпатична е сестрата на Саня Бприсова.

# 2 082
Намерих снимки от другарска среща 5 години след завършването
Прилича ми на евтина ... Close
https://www.sportal.bg/news.php?news=366924

# 2 083
Шарън Стоун е сладка с естествената си визия и красота. Simple Smile

Ирена Борисова - аз съм ви казвала, че сме били съученички. Винаги е била хубава и добронамерена. Обикновено красивите жени са с брутално самочувствие и злобни. Е, тя никога не е била такава. Гледах интервюто и все още ми изглежда свежа и добронамерена.
Хареса ми сравнението... Голия задник на Плеймейтките носи само перверзници и кухи лайкове из социалните мрежи. Добрата маркетингова стратегия и загатнатия сексапил носят съвсем други блага. Wink

# 2 084
Няма какво да разказвам. Всичко е лично впечатление. Това, че аз не я харесвам, не означава , че други не я харесват

И аз познавам майката на Ралица. Тя ми прави украсата за сватбата. Аз също не съм с добри впечатления от нея. Някой беше написал, че Ралица била шумна на живо, майка ѝ е същата за мен. Не мога да я определя като професионалист, натисна ме да сключим договор, възползва се от това, че видя, че съм притеснена и времето ме припира, а нямаше кой да ми поеме украсата. Крайният резултат беше... как да го оприлича, все едно да си харесаш нещо и да си го поръчаш от алиекспрес, малко като подигравките, които изтърпя Гери-Никол, около 30% от крайният резултат отговаряше на това, което бяхме обсъждали. Едната ѝ служителка, която е нещо като офис сътрудник там, също ми направи впечатление, че като ѝ споменава името, е с неприятно чувство. Миналата година си смениха офиса на агенцията, а служителите ѝ до последно не знаеха къде ще се местят.

Общи условия

Активация на акаунт