авточасти онлайн

• 583
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте ,попадна ми един сайт предлагащ услуга по намиране на авточасти - Masterparts ,дали някой ги е ползвал и може ли отзиви ? Услугата им изглежда доста добра и спестяваща време

# 1
Аз имам много добри впечатления от тях. Частите са втора употреба.

# 2
funpeople  бъркате се с мегапартс.  С малко съмнения все пак реших да им се доверя. Много мили и отзивчиви ,изпратиха ми по няколко варианта марки и цени за частите които търсих . Пристигнаха на следващият ден с еконт . Изключително съм доволна, спестиха ми 2 дни ровене по сайтове и фирми.

# 3
Оо, да. Грешката е моя, не съм видяла добре името им.

# 4
Не пазарувайте авточасти от krik.bg. Опарих се с двигател, който ми пробутаха. Пишеше, че е в много добро състояние. В сервиз на хюндай преди поставянето му на колата констатираха тотална щета" надрани цилиндри". Отказаха ми гаранция, защото е разглобяван. Пълни измамници.

# 5
Не пазарувайте авточасти от krik.bg. Опарих се с двигател, който ми пробутаха. Пишеше, че е в много добро състояние. В сервиз на хюндай преди поставянето му на колата констатираха тотална щета" надрани цилиндри". Отказаха ми гаранция, защото е разглобяван. Пълни измамници.

Те са посредници, поръчват частите от чужбина. Преди година и половина щях да поръчам от тях огледало, но като прочетох получения имейл (гмаил) в който всячески бягаха от отговорност за частта и си връзваха гащите как доставката и връщането е за моя сметка се отказах и си поръчах директно от полша. Доставката на крик.бг беше 5-15 дни, от полша дойде за 2 дни.

# 6
Здравейте, Мега партс може да видите, те са добри, БК тунинг не са далеч до тях и за аксесоари също са добри, имат много видове стелки, крушки, ксенони и други по-малки неща за колата.

# 7
Препоръчайте качествени покривала за кола, което издържа на дъжд и слънце, че държа колата навън цяла година, а не я карам много. Ще я продавам скоро и ми се иска да я запазя, за да й взема някой лев.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 13:56 от stefanstanimirov93

Общи условия

Активация на акаунт