Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 345
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 270
Мисля, че ще е естествено раждане, това е първият голям подарък, който може да направи на детето си и мисля, че точно Мегън е пределно наясно с това.
А това, че половината раждания в България са секцио е ужасно. Вярно е, че за лекаря е супер лесно да те среже за половин час при това в удобно за него време, няма да търпи виковете ти на болка, да не говорим, че едно нормално раждане може да продължи 10 часа. Секциото им е безкрайно по-лесно и постоянно си измислят причини като падащи тонове на плода, тесен таз, години и забележете! инвитро зачеване като причина за секцио. Единственият недостатък на естественото е, че ние вече водим мн по-заседнал жияот от нашите баби и мускулният тонус и издръжливостта ни е далееч под това, което тр да е и могат да настъпят увреждания в хода на раждането за бебето, като асфикция при трудно раждане и съотв ДЦП и др ужасяващи диагнози, които са доживот, както някой по-горе спомена. Но точно Меган не мисля, че е застрашена от усложнения - води здравословен живот, почитателка на йогата и причие, така, че мисля, че при нея всичко ще протече по най-добрия възможен начин. Пожелаваме й го Hands V

# 271
Аз пък мисля, че от усложнения са застрашени всякакви жени. Дали нещо ще протече по най-добрият начин е Божа работа (включително да си попаднал на обстоятелства, позволяващи най-добра грижа). Бабите или поколенията преди тях въобще не бих споменала като добър пример за раждане и детска грижа заради високата смъртност и на родилки, и на деца. И те са раждали естествено  не заради добрия си тонус и мускулатура, а поради съвсем други причини.

# 272
Но точно Меган не мисля, че е застрашена от усложнения - води здравословен живот, почитателка на йогата и причие, така, че мисля, че при нея всичко ще протече по най-добрия възможен начин
С 15г.по-млада от Мегън,второ раждане след ест.първо,йога,био хранене,много движение,180 см.висока,слаба и...абрупцио плацента при раждането стана при мен.Спешно секцио,изкарах късмет.Човек предполага,Господ разполага.
Ако е родено,но не казват,вероятно има някаква основателна причина или безумно тъп пиар.

# 273
Мисля, че ще е естествено раждане, това е първият голям подарък, който може да направи на детето си и мисля, че точно Мегън е пределно наясно с това.

Милото дете, подарък от първия ден. После ще го кърми , естествено.

# 274
Уу, да ви кажа под секрет, тесния таз не е шега работа и хич не е за пренебрегване. От личен опит това. Иначе при Мегън е възможно и късият торс да доведе до усложнения. Но съм сигурна, че както и да роди, раждането и няма да прилича по нищо на раждането на простосмъртните. Дори само спокойствието, че имаш на стенд бай светила в родилната помощ и неонатологията - стигат. Това, че стига да си поискаш, ще ти сложат най-приятните обезболяващи, да не говорим, че никой няма да седне да те връзва за магарето или операционната маса...бррр къде се върнах и аз в миналото.

# 275
А някой помни ли кога Кейт съобщи ,че е бременна с Шарлът , защото явно са близки по термин?
Наистина е странно ,че няма никаква информация , то стана 10 месеца вече..

# 276
Ето едно съобщение от 8 септември 2014 - https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/kate-middleton/11081236/ … second-child.html
Явно на тази дата са обявили официално.
А Съсекс обявиха месец по-късно, през октомври. Което значи, че бебето не закъснява, а си е съвсем навреме. Жена с термин 7 май е заченала към 15 август горе-долу. Но бременността се брои от последния цикъл, т.е. 30 юли. Всичко е точно, съобщили са в края на третия месец и бебето съвсем нормално още може да не се е родило.
Аз четох някъде, че терминът бил на 28 април, уж, но то пак беше с източник ЕЖК, в разни смешни медии.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 14:54 от Анонимен

# 277
Sept. 8, 2014: "Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Cambridge, are very pleased to announce that the Duchess of Cambridge is expecting their second child," Clarence House said. "The Queen and members of both families are delighted with the news."
https://www.eonline.com/news/647240/inside-kate-middleton-s-seco … gnancy-a-timeline

# 278
Да, на 08.09.2014г. Дворецът го е обявил официално. Но Кейт и била във вторият месец. А Мегън в кой месец е била когато го обявиха?

# 279
Кейт обявява много рано, защото както се вижда от хронологията, почти веднага е спряла ангажиментите си заради повръщането. По-късно ги е възобновила. Мисля, че с  всички бременности е била така. Затова и ги обявяваха рано. Аз страдах от същото и е много тежко, наистина. Бях в болница дори, ами отвратително е.

# 280
Всяка бременност на К.М. е с много тежко повръщане, мисля, че я хоспитализираха. Затова обявяваха толкова рано.

# 281
Nature Sparkles Всичко е нормално* когато става въпрос за Мегън и Хари
до 22 юни все е пролет..

# 282
  • Истински се вижда само със сърцето.
В крайна сметка М&Х са обявили в съвсем нормално време бременноста и най-вероятно до няколко дни ще роди.

# 283
Nature Sparkles Всичко е нормално* когато става въпрос за Мегън и Хари
до 22 юни все е пролет..
Ох, не мога JoyJoy

# 284
  • Истински се вижда само със сърцето.
Много ми е интересно как за Кейт заради повръщането е много нормално, че е съобщена бременността началото на септември и роди началото на май, обаче за Меган се изписа какво ли не. Не помня, но бяха ли обявили кога точно ще ражда Кейт.....

Общи условия

Активация на акаунт