Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 325
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 405
Аз почти не познавам човек, който да има родители с частен бизнес и да не работи за тях. Кейт я очакваше бъдеше в родителската компания, ако не се бяха взели с Уилям. Може би щеше да се отдели, може би не. Не виждам нищо лошо в това. Мегън е била в същите среди като баща си, само че тя е актриса, а не осветител или там както то е работел той, вероятно щото не и се занимава с физически труд (тоест с двете ръце).

# 406
Не разбирам претенциите, които се отправят. Хем живеела за да се навира в камерите, хем очаквате на всеки 5 мин отчет къде е и какво прави бъдещата майка? Май не може да ви се угоди, последно какво точно се иска от нея? Мисля, че  точно този момент имат право да го изживеят пълноценно и далеч от жадните за клюки медии (и бгмами), освен това не са и никога не са били длъжни да позират по стълбищата на разни болници. Мисля, че това насилствено навиране в личния свят на роялите е отврат. Все пак бебето не е точно престолонаследник, та да им е от смъртоносна важност на медиите. А колкото до всички останали, които си показваха на минутата бебетата - това внимание те са го искали сами, без някой да им го налага. Но е тъпо да очакваме като наследство едва ли не да покажат на секундата бебето си.
     Фалон, пак повтарям става въпрос за ситуацията ако нямаш родители с частен бизнес и да се наложиш единствено благодарение на уненията и качествата си. Джеймс доколкото знам пробва да създаде някакви компании, които обаче фалираха и по негови думи е изпаднал в депресия без да знае какво да прави. Сега работи нещо, осигурено пак от някой роднина, май мъжа на Пипа. Самата Пипа, възползвайки се от популярността на крал сватба издаде някаква книга, широко осмивана от англичаните, с която се опитваше да дава банални съвети за организиране на партита, от които никой няма нужда.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 11:25 от Анонимен

# 407
Хем живеела за да се навира в камерите, хем очаквате на всеки 5 мин отчет къде е и какво прави бъдещата майка?

Именно! Живее, за да се навира и по тази причина хората очакват, а то - 50 дена мъртвило.

# 408
Във връзка бебето - очаквам само да съобщят от Двореца, че се е родило, да кажат пол, име и това е.

# 409
  • На топло
Кейт е късокрака, безработна (нищо, че има диплома от най-престижния английски университет 😆), облича се като наборка на баба Бети, посредствена и тъпа.....предлагам направо да отстъпи мястото (трона) на една друга перфектна персона 😂.
Много се хиля с тази тема, мерси!
Препасана като щангист😂😂😂, това ми оправи деня😍.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 11:37 от Hello♥J

# 410
Големи майтапи се четат тук! 😀

# 411
  • Countryside
Може би истерията с бебето на ММ дойде от факта, че обявиха че ще се роди през пролетта. Реално може термина й да е началото или средата на май, така че има време. Преносването е опасно и вредно, както за бебето, така и за майката. Не мисля, че ще я оставят да преносва повече от няколко дни, максимум седмица, като за Англия.
Също така мисля, че домашното раждане с дула, джендър възпитанието, криенето, че бебето се е родило и т.н., са измислица на жълтурите. Все пак и те от нещо трябва да живеят.

Апропо, Кейт несъмнено е машина. Уили наистина спечели джакпота с нея, като си нави на пръста и успя, във всичко, все пак е Козирог Wink

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:04 от Сиренце

# 412
Колкото и да жали онази скучната, дето се показва на стълбите, нейното държание е далеч по-адекватно.
Освен скучна, късокрака и препасана като щангист. И щеше да е безработна, добре че се омъжи за принц.
Културното, поприкрито и благозвучно плюене по някой, по-висок ранг ли има от просташкото по друг?

Присъствието на глашатая все пак е от вчера, май? Доколкото успявам да чуя.
https://twitter.com/i/status/1123926800344678404

# 413
  • Някъде там
Къде тя се показва реално  без да са я извикали???
Бейби партито и и магазина за козметика бяха местата на които я видяхме без да са по програма определена от кралицата.

# 414
  • Bristol
безработна (нищо, че има диплома от най-престижния английски университет 😆)
Следвала е история на изкуството, точно безработен ще си, ако си от средната класа, родителите ти не са в тези среди и учиш това. Въобще нямаше да й е от помощ дори бизнеса на родителите да върти... Целта на родителите е била децата им да се движат във висшите среди, а не толкова да научат нещо и да хванат занаят. И евентуално да си хванат партньор от тези среди.

# 415
Модните награди, готварската книга.

# 416
  • На топло
безработна (нищо, че има диплома от най-престижния английски университет 😆)
Следвала е история на изкуството, точно безработен ще си, ако си от средната класа, родителите ти не са в тези среди и учиш това. Въобще нямаше да й е от помощ дори бизнеса на родителите да върти... Целта на родителите е била децата им да се движат във висшите среди, а не толкова да научат нещо и да хванат занаят. И евентуално да си хванат партньор от тези среди.
Съжалявам, това е пълна глупост! Имам доста приятели в тези среди и имат престижни професии. Някои работят висши функционери в културни учреждения. Тези постове се заемат след национален конкурс.
 Само колко музеи има в Париж....🙄

# 417
Ами, тя може да искала да учи история на изкуството и има възможност, понеже има къде да работи. Какво по-хубаво от това? И аз искам да уча история на изкуството или да проучвам древните философи, ама е ми се рискува. АКо баща ми беше бизнесмен - щях.

# 418
Не ги ли обсъждаха Хари и Мег, че са се появили неканени на едно мероприятие заедно с кралицата, Уил и Кейт?

А Кейт нямаше да остане безработна.
Дори и техните да нямаха успешен бизнес, щеше да се хване все на някаква работа. Все пак е здрава и права жена.
Учила е история на изкуството - с това в някоя галерия като Южени може би.
А ако идваше от средностатистическо семейство, сигурно щеше да учи за нещо по - доходоносно и сигурно.

# 419
Модните награди, готварската книга.
Натрисането на речта на Хари пред младежите

Общи условия

Активация на акаунт