Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 272
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 750
# 751
Преди си е бил много хубав, но при подготовката му за принц, заедно с интензивните уроци по три езика са му променили и визията.

Иначе ги харесвам като семейство. Даже най-много от всичките рояли. Имам чувството, че се обичат най-силно.

Скрит текст:

# 752
  • София
Гледам bbc. Пишат, че Мегън е в родилното. Дават стари техни кадри. Ха...Явно ще е днес.
Леко да й е!
Pure, не видях, че си го написала. Извинявам се за дублирането.
Значи все пак ще роди в болница. Даваха кадри на хора, които се събират в Уиндзор.

# 753
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да и аз сега видях Simple Smile ами като майка мога само и аз да и пожелая да е леко и всичко да мине по живо и здраво.

На Виктория мъжа й на някои снимки е много симпатичен, явно зализаната визия която му продават просто не му отива и понякога добива вид на психопат. На мен също ми изглеждат много хубаво семейство.

# 754
Аууу най-сетне, вече вярвам, леко да мине!

# 755
  • Бургас
Те от двореца си казаха,че ще съобщят като започне да ражда Simple Smile
Пюр, нали си във Швеция? Какво е отношението към кралското семейство? Към Виктори и Даниел -все пак те ще са следващите кралица и ..той какъв ще е?

# 756
Ето това са пуснали като съобщение, гледайте текста, а не профила. https://www.instagram.com/p/BxH1UhBgWU9/ Влязла е рано сутринта, предполага се, че е родила и скоро ще го обявят.

# 757
Най-после!

# 758
  • София
Не споменават в коя болница. Дали ще има фотографи отвън? Надали не знаят. Според мен е родила и ще съобщят всеки момент.

# 759
  • Истински се вижда само със сърцето.
М да ама само се предполага ще го обявят скоро Wink макар че и го пожелавам, но раждането е непредвидимо като часове.

# 760
  • София
Най-после. Нека всичко е добре за бебето и майката. При Мегън много тайни, при Кейт беше по-спокойно.

# 761
Аз да заложа на 6 май. Далечко, но пък хубава дата Simple Smile

И аз си мислех за 6-ти. Ама вече взе да ми става безинтересно... Чакам някоя друга клюка. Grinning

Май ще познаем за 6-ти май...  Grinning Имах предчувствие за датата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 762
Преди си е бил много хубав, но при подготовката му за принц, заедно с интензивните уроци по три езика са му променили и визията.

Иначе ги харесвам като семейство. Даже най-много от всичките рояли. Имам чувството, че се обичат най-силно.

Скрит текст:

Той и сега си е хубав,ама лелята до него е ужасна.

# 763
# 764
  • София
Момче!!!
Да им е живо и здраво.

Браво, че стана бързо.

Общи условия

Активация на акаунт