Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 290
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 780
Знаех си, че ще е момче! Heart Да е живо и здраво! Какви са му мерките, че не разбирам от lbs и oz?

# 781
  • Разпиляна във въображението
Сега ще чакаме името Simple Smile Едуард, Хенри...

# 782
Честито бебенце на Съсексови. Да им е жив и здрав! Blue Heart

# 783
3300 г. са мерките
Замислих се - дотук с жълтите клюкини, че е момиче и Серина ги е издала. Дори аз се вързах на тази глупост, направо ме е срам.Flushed

# 784
  • София
Знаех си, че ще е момче! Heart Да е живо и здраво! Какви са му мерките, че не разбирам от lbs и oz?
3260 кг.

В 5:26 е родила. Както при Кейт са изчакали няколко часа, за да обявят. Правилно. Имали са нужда само близките да знаят.
Сега искам подробности и снимки. До 2 дни ще го покажат и името ще научим.
Дали ще е на стълби или просто снимка? Дано ги видим тримата, както Кейт и Уилям.
Това са хубави моменти. Хари беше развълнуван много. Нормално. Беше много сладък.

# 785
  • Някъде там
Честито да е момченцето им на Хари и Меган!Здраве им желая на цялото семейство!

# 786
,Да им е жив и здрав!  И да рьфат по малко родителите му тук,че понякога се чудя що за хора са способни да пишат с такъв език.

# 787
  • София
Бог да благослови момчето да Хенри и Мегън за много години здраве, мир и благоденствие! Амин!
Чесито на мама и тати.

# 788
# 789
Кратко видео с Хари. Изглежда много развълнуван! Blush
https://www.youtube.com/watch?v=5gcKttGC4fs

(Писали сме заедно с Rima)

# 790
Да им е честит новия член на семейството! Heart

# 791
  • Бургас
3300 г. са мерките
Замислих се - дотук с жълтите клюкини, че е момиче и Серина ги е издала. Дори аз се вързах на тази глупост, направо ме е срам.Flushed

Що? Тя каза,че нейна приятелка чака момиче. Не е казала моята приятелка Мегън Маркъл чака момиче

# 792
# 793
  • Разпиляна във въображението
В прес съобщението пише, че майка й е с тях във Фрагмор. Т.е. у дома ли е родила?

# 794
Явно
Да са живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт