Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 420
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 195
Страхотна сладурана

# 196
  • Някъде там
Меган нали излезе в майчинство,не е длъжна да се показва?Тук някои бяха писали, че е време повече да не се показва, че да глътнем глътка въздух от нея и до кога ще ни вре корема в очите.Когато ги снимаха в магазина се питаше, защо като е в майчинство пак ни се показва и чак си вика папараци за да я снимат,сега пък защо се е скрила като мишка и не се показва?
То стана като в онази приказка:
Ще дойдеш при мен нито гола, нито облечена, нито в кола, нито без кола, като нито ще вървиш по пътя, нито няма да вървиш по него...😂

# 197
Иначе Мегън наистина голямо показване на тоя корем и зачезна. Ама не за седмица-две, цял месец се крие, като мишка.
Според мен не иска да се показва в 9тия месец, че тя и преди това си беше бая подпухнала и с голям корем. Като знае, че подаде ли носа и веднага я снимат....
А и как ще излезе без 12см ток. Wink
Ми освен това да е. Тя вярно изглеждаше много бременна от рано, чак не мога да си представя как ще е сега. А и обувките, да... ми дано това да е, не да се е родило вече.

Това, че не е на всяка манджа мерудия е добре. Ние се чудим за бебето, не за майка му. Тя и хич да не се покаже - праз голям.

# 198
Нормално е да не се показва. В майчинство , скоро ще ражда, иска уединение и спокойствие.

# 199
  • в сърцето на един мъж...
О, колко е пораснала Шарлот и е супер сладка!

# 200
Леле, Шарлот е одрала кожата на баща си!
Винаги ми е приличала на баба, но на тия снимки ми е.. бащинко.

# 201
  • Някъде там
Прекрасна Шарлот.😍
Любима ми е,.Такъв заряд има в това дете,страхотно излъчване.❤️Прилича на баба много.

# 202
  • София
Сладурче е Шарлът. Но вече е поизчезнало бебешкото очарованке. В челюстта много прилича на баща си, надявам се в зъбите да не е, като него 😂 Обаче...може и натам да вървят нещата.
Да не излезе накрая, че Луи ще е най-хубав, а всичко живо припадаше само по Джордж и Шарлът.
Иначе, на Кейт са и малко еднообразни роклите, но пък винаги подходящи. Всички фешън кралици имат и сумати издънки. Така си ми харесва, нямам желание да е като Летисия, камо ли като Ранкя, която ми е много противна на външен вид.

# 203
Шарлот е чаровница!
Снимката с платненките без връзки е трепач!:grinning:

# 204
Шарлът ми харесва много. Не само на външен вид - има заряд в това дете, дяволитост една такава...
Четох коментарите под статията за пътуването на Хари. Повечето хора смятат, че бебето вече се е родило. Може пък и да е, а ние имбецили с имбецили залагаме ли залагаме Joy
Значи ако е, поне няма да го обявят утре. Пък ако не е и се роди утре - ще има едни коментари, чудеса.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 20:08 от Анонимен

# 205
Страхотна Шарлът! Пораснала е много, изглежда по-голяма на снимките.
На мен никоя от младите принцеси и кралици не ми е противна. Някои са ми любимки, да, но като цяло всички са стройни, поддържани жени. Радват ме, обичам да гледам тоалетите им.
Кейт специално не ми е на сърце, защото много внимава, не разнообразява и не разчупва стила. Еднакви модели палта, шапки касинки, шаферски рокли, сакенцата са бабешки. Но явно така ще е, готви се за кралица.
И все пак, Максима и тя е кралица, но много по-игрива и цветна.

# 206
Според мен не се е родило, но ще е всеки момент. А аз все повече започвам да си мисля, че Мегън е започнала да слага ръка от момента на зачатието. Laughing
За 2 дена, той едва ли ще и залипсва особено, тя си има помощ, майка и е там, бебето в тая възраст не е чак толкова трудно за гледане. Много бащи работят и не взимат отпуск след раждането на детето, така че и тя ще се справи.

# 207
  • София
Леле, Шарлот е одрала кожата на баща си!
Винаги ми е приличала на баба, но на тия снимки ми е.. бащинко.

И на мен това ми направи впечатление, много прилича на Уили...дано като порасне да заприлича на мама, както става с девойките Simple Smile

Екстра си е, всеки нормален човек има бръчки като се усмихне, но има нещо в захапката ли, в усмивката ли. Прави ми впечатление, и сме го коментирали даже...тук примерно изглежда някак насила засмяна, а съм сигурна че не е така.

# 208
Очите са на Уилям, но усмивката и брадичката са на Кейт, дано наистина стане хубаво момиче. Сега е голяма сладурана и голяма хитруша изглежда!

# 209
  • Бургас
Новото императорско семейство

Общи условия

Активация на акаунт