Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 420
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 225
Шарлът на колко години става, всъщност?

На първата снимка силно ми напомни Кейт. Хубавица е Heart Eyes

# 226
  • София
Чакам да го видя дали ще се яви на коронацията с потник.

# 227
  • София
Японците са ми странни с тези бижута и тиари. Не ги свързвам с Япония, някак, като чужди им стоят.

# 228
Ох, тия тайландци с тяхното лежене до краката. Много ми е противно това.

# 229
Чакам да го видя дали ще се яви на коронацията с потник.
Боже, какво е това пълзене в краката. Не се ли виждат колко са смехотворни и абсурдни. Да им имаме традициите

# 230
  • Пловдив
Бъррр, чака пък толкоз...този бог ли е...прекалено ми дойде😐

# 231
  • Бургас
Тази сега с розовото ще е кралицата. А с предишните си съпруги развел ли се е?

# 232
  • София
Тази сега с розовото ще е кралицата. А с предишните си съпруги развел ли се е?
Ми днес четох, че имал 4 съпруги.

# 233
Коленопреклонението е традиционно за Тайланд и се спазва не само в кралското обкръжение, а и в официални церемонии, посещения и приеми.
Абстрахирайки се от новия Крал на Кралството и неговите ексцентрични прояви, в Тайланд изразяването на почит и уважение е абсолютно и неотменимо, включително и към чужденци.

# 234
И това всъщност е валяне по пода като изоглавени..... Ужас! Добре, че туристите не са свидетели на тази простотия!

# 235
  • Бургас
Интересно , че бащата на тоз убавец е починал през 2016. А чак сега новият крал ще поеме своите функции.

# 236
Доколкото разбрах преди малко от People, от Двореца са обявили, че ще съобщят, когато започне раждането, а бъдещите родители ще обявят новината в личния си профил няколко дни по-късно. Тъй като искат да запазят детайлите, свързани с това щастливо за тях събитие поверителни, няма да позират пред стълбите на болницата за разлика от Кейт Мидълтън и Уилям.
Скрит текст:
Всичко това е официално обявено, мисля, че го превеждам правилно. Така, че явно не е родила още.
И добре ще направи. Кейт е машина, има си комбинацията от ген и добра кондиция, не всяка може като нея.

# 237
  • Майничка
Японската императрица и етърва й са като дебютантки на виенски бал.

Интересно е, че забраната жена да сяда на трона датира едва от края на 19 век, когато Япония се отваря към света. Дотогава проблем не е имало, даже една от принцесите заема мястото на брат си, официален престолонаследник, защото била по-подходяща за трона (според майка им, също действаща императрица).

Обаче през епохата Мейджи шогунатът е дискредитиран, императорът поема цялата власт, в т.ч. и тази на върховен главнокомандващ. Армията се реформира по образец на пруската, в която жени не се допускат, камо ли пък да са начело, следователно - без момичета на трона.
След Втората световна американците са предпочели да не се намесват в унаследяването, считайки това за вътрешна работа на японците.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 14:17 от gargamela

# 238
Доколкото разбрах преди малко от People, от Двореца са обявили, че ще съобщят, когато започне раждането, а бъдещите родители ще обявят новината в личния си профил няколко дни по-късно. Тъй като искат да запазят детайлите, свързани с това щастливо за тях събитие поверителни, няма да позират пред стълбите на болницата за разлика от Кейт Мидълтън и Уилям.
Скрит текст:
Всичко това е официално обявено, мисля, че го превеждам правилно. Така, че явно не е родила още.
И добре ще направи. Кейт е машина, има си комбинацията от ген и добра кондиция, не всяка може като нея.
И защо това, че не иска да се снима след раждането, следва, че няма да изглежда добре?!
Аман от машини!
Тя и наша Тоца се изкара "машина" след раждането, ама доста хейт отнесе.
Това са просто жени, които са току що родили. Няма нужда да се правят на машини.

# 239
Nature Sparkles ..Затова не трябва да се сравнява Меган с Кейт и  принцеса Даяна
показано и доказано  - друга класа..иначе на приказки  и фасони всеки може.

Общи условия

Активация на акаунт