Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 420
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Евала на японския император 🤗. Даде на сина си да се възкачи на трона, докато е млад.
Баба Бети това никога няма да го направи. Ще сдаде властта, само когато сдаде багажа Stuck Out Tongue Winking Eye .

Дано днес разкрият тайната.

# 242
Евала на японския император 🤗. Даде на сина си да се възкачи на трона, докато е млад.
Баба Бети това никога няма да го направи. Ще сдаде властта, само когато сдаде багажа Stuck Out Tongue Winking Eye .

😂 Императора няма син....

# 243
Според мен, предвид в кое време живеем и колко са намалели функциите не монарсите, всички трябва да се "пенсионират" на определена възраст и да предадат трона на наследниците си. Разбирам, че това не е традиционна работа и е отговорност до живот, обаче хората не са съвсем с всичкия си след 90, пък и да станеш крал, като си почнал да изперкваш и гониш 80.... ми някак не буди голям респект. Привидно изглежда, че бабчето е съвсем в час, ама дали е така в действителност. И да се влачиш по официални събития едва ходейки.... те си знаят.
Не мисля, че днес ще има бебеобявление, предвид рождения ден на Шарлът. Ако пък се е родило вече - твърде добре се крият и голямо плюене в очите на хората - може да си навира корема десет месеца навсякъде, а после едно "роди се" няма да каже, че искали прайвъси. Не е прайвъси това, което искат и не си правят услуга с такава постъпка.

# 244
Тъй като искат да запазят детайлите, свързани с това щастливо за тях събитие поверителни, няма да позират пред стълбите на болницата за разлика от Кейт Мидълтън и Уилям.
И добре ще направи. Кейт е машина, има си комбинацията от ген и добра кондиция, не всяка може като нея.
Как ще може, абсурд! Кейт е степфордска съпруга - идеална във всичко.
И изобщо не иска светлината на светкавиците и известността, нееее, тя е просто самоотвержен войник на Короната.JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 245
Врабчо, те в Англия и въобще в останалия свят имат по-различно мнение за секциото. Въобще не вярвам заради възрастта й да я " пожалят" с операция. Трябва яко да се закучат нещата, за да прибегнат.  Те дори седалищно предлежание израждат, та...

Иначе и аз мисля,  че без три реса от двореца за събитието няма да минат.

Допускам, че може да е родила на някой от изминалите празници рд, годишнина и затова да изчакват няколко дни да съобщят, за да не завземат предходния празник.
Ще поживеем, ще видим.

# 246
Каква операция, та нали тя искаше всичко натурел, сега операция. Освен това баш в Англия не оперират току тъй. Ще си мине раждането, това не го мисля, ще я обезболят, нагласят, хич няма да види зор. Мен ме интересува бебето - колко е голямо, пол, а после и име.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6981535/Charlotte-sho … rth-birthday.html
Честито на девойката, много я харесвам.

# 247

😂 Императора няма син....

Нарухито какъв му се пада?

# 248
Тъй като искат да запазят детайлите, свързани с това щастливо за тях събитие поверителни, няма да позират пред стълбите на болницата за разлика от Кейт Мидълтън и Уилям.
И добре ще направи. Кейт е машина, има си комбинацията от ген и добра кондиция, не всяка може като нея.
Как ще може, абсурд! Кейт е степфордска съпруга - идеална във всичко.
И изобщо не иска светлината на светкавиците и известността, нееее, тя е просто самоотвержен войник на Короната.JoyStuck Out Tongue Winking Eye

И децата ги нагласи - първо момче, после момиче.

# 249
  • Някъде там
Честит рожден ден на Шарлот.
Пожелавам и да запази този дяволит поглед и палава усмивка.И да не беше принцеса пак щях да я харесвам ако я познавам,има огромна харизма.

# 250
  • Бургас
Не я харесвам тази госпожа. Усмивката и все едно казва :"аз съм следващата" (което не е лъжа, но пак не я харесвам)

# 251
Лина, те японците си имат такъв вид като се усмихнат: едновременно хитър и неразгадаем. Аз не мога да чета по лицата им, според мен те са маска.

# 252
  • Бургас
Лина, те японците си имат такъв вид като се усмихнат: едновременно хитър и неразгадаем. Аз не мога да чета по лицата им, според мен те са маска.
Може. Но, това не  променя мнението ми Simple Smile

# 253
Вярно, че са така, сега като каза се замислих. А за маската - те всички роялс слагат такава, хич не се заблуждавам, че някой е 100% искрен. На тях това им е работата. Бритиш роялите пък хептен, с английската любезност...

# 254
Но пък е с много по-пищни бижута от императрицата.

Общи условия

Активация на акаунт