Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 317
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 420
англичаните й викаха уейти кейти, а се знае, че и кралицата е изразявала загриженост за липсата на посока у нея, докато ходеше с Уилям.
Чак пък кралицата да се е загрижила....
Те ѝ викаха така като беше на 20+. И аз на 20+ нямах посока и ако родителите ми имаха фирма - щях да работя в нея. Да не съм луда да не се възползвам от такава възможност.
При Меги е друго - тя на почти 40 влезе в семейството.

# 421
И Воуг са установили още през 2013 г., че Кейт Мидълтън е с къси крака, но са я похвалили, че успешно го прикрива с акцент върху талията си: http://cocosteaparty.com/kate-middleton-british-vogue-style-feature.html

# 422
За Кейт бих казала, че е с дълъг торс, от което краката изглеждат къси. И наистина като си сложи роклите не и личи. Тя, Летисия, Максима и Мери се обличат много добре за фигурите си.
От Южени и Беатрис рядко съм впечатлена.

# 423
Южени, която работи в галерия е завършила История на изкуството, Английска литература и политика. Беатрис пък е завършила История и История на идеите (може би в изкуството?), все престижни специалности за благородието.

Скрит текст:
И аз съм с дълъг торс на 174 и го имам същия проблем. Откакто се нося почти изцяло с поли, рокли и токчета, и гореспоменатите щангистки колани, въобще не си личи така, както ако сложа дънки (не че не носа де).

# 424
  • Някъде там
Модните награди, готварската книга.
Ако тези неща,няколкото са показност, то тогава масово хората живеят че да се показват.Излиза че щом е дукеса, няма право на личен живот, проекти и самостоятелни инициативи ли,всичко трябва да се прави по програма?Щом не и е дадено по програма не трябва носа да си показва и да избира в какви мероприятия може да участва?
Какво грешно има в това с готварската книга която е с някаква благотворителна цел ?
Да отидеш на модни награди и да направиш готварска книга и да изненадаш съпруга си неканена,голяма показност няма що.Разбирам да си прави каквото иска винаги. Да отказва мероприятия които не я кефят,да ходи само на такива които и са по вкуса. Демонстративно да се появява на приеми и инициативи на които са официално поканени други членове на фамилията но да отива и тя,да дава интервюта и да се изказва само тя винаги, че да кажем вижте я тая,живее за да засенчва другите.

# 425
Daviz,
въпросът беше къде се е показвала без да е изпратена от кралицата.
За трети път го казвам, но книгата на А. Мортън е интересно четиво и покрай нея и последните  спекулации около бременността потърсих клипове от  представянето на готварската книга.
Както мразя небългарските думи,  така ще кажа "awkward"

# 426
  • На топло
Daviz
Пише се - ерУдит. 😋

# 427
  • Sydney
Ето коя е жената до Тайландския крал:

https://apple.news/AI6N8RpDOQkq1hGYqkAW8Rw

# 428
Колкото и да жали онази скучната, дето се показва на стълбите, нейното държание е далеч по-адекватно.
Освен скучна, късокрака и препасана като щангист. И щеше да е безработна, добре че се омъжи за принц.
Културното, поприкрито и благозвучно плюене по някой, по-висок ранг ли има от просташкото по друг?
Явно си мислят, че това няма да се забележи като е написано по този начин. Не, че не ни става ясно, че единствената цел на поста е била да оплюят. Няма никаква разлика между по-открито изразяване на нехаресване и уж заволирането оплюване.

# 429
Абсолютно съгласна съм с daviz ,за т.нар ,,навиране,,. А колкото до Кейт като имала диплома за висше, не видях да я е използвала за каквото и да е или да се е занимавала поне с нещо, имайки предвид, че се ожени на 29. Това прави почти 30 годишна жена, която цял живот е правила...нищо освен да чака уилям да се накани да й предложи. За това й бяха лепнали и този прякор. А за примера с брата и сестра й споменах в предния си пост, някак си не мискя, че ако се беше заловула с нещо щеше да има повече успех от тах.
А за ,,оплюването,, което не е никакво оплюване но и да беше малко хора могат да се мерят със стръвта и езика на същите тези оплакващи се. Значи те могат да ползват език на тираджия и грозни обиди, но само ако някой не се съгласи с тях настава една...не ти е работа.
По въпроса за дулата, мога да кажа, че ужасно много исках да има такава на моето раждане, но в болницата ми вече нямало такава практика, а това е нещо прекрасно за всяка естествено раждаща жена. В нета има достатъчно инфо, всеки може да прочете какво може и не може да прави дулата и дали се бърка в работата на лекарите, както някой ,,информиран,, се изказа. Чудесно, че англ болници го позволяват, ние явно още не сме дорасли до там

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:39 от Анонимен

# 430
Всеки си има мнение. Но Кейт я разбирам. И аз с родители милионери нямаше да се мъча много,а да си чакам принца. 😂😂😂

# 431
Добре, разбрахме че Кейт не е работила, стига го повтаря. Те всички хора, които работят в фирмите на родителите си, са хора без работа.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 12:55 от *Виви*

# 432
  • Някъде там
Daviz
Пише се - ерУдит. 😋

Благодаря за уточнението.

# 433
Тези хора с потомствените професии и развития семеен бизнес са големи лентяи. Тц-тц.

# 434
Добре, разбрахме че Кейт не е работила, стига го повтаря. Те всички хора, които работят в фирмите на родителите си са хора без работа.
Да, посредствена и мързелива ще дойде. Седнала на един стол и чакала да ѝ предложат. Grinning Grinning
Отделно тук всички работим по специалността, която сме завършили в университета.

Общи условия

Активация на акаунт