Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 376
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 450
Тино, Мегън е чужденка, не биха току-така и чистосърдечно ѝ дали шанс веднага  Laughing. Нека мине време, ще видим.

# 451
Скрит текст:

Днешната карикатура в Таймс.
Мисис Мей има нужда от помощ свише. Или може да нападне Аржентина...

# 452
  • Sydney
Кейт има обявен ново събитие, на което ще присъства, 14-ти Май:

https://www.instagram.com/p/Bw_yZMqAyj3/?utm_source=ig_share_she … hid=1w6n3pi2fbi7g

Пипа:

https://www.instagram.com/p/Bw7mSHhHwpo/?utm_source=ig_share_she … shid=tejvuoog6a7b

https://www.instagram.com/p/Bw7UAu-AyHb/?utm_source=ig_share_she … shid=lwv4q70hcc5g

В Инстаграм тече “битка” между двата Мегън лагера - родила и все още не. Хари имал обявено пътуване го Холандия следващата седмица, двата лагара го интерпретират различно. Поддръжниците на тезата, че е родила изтъкват посещението на Уили и Кейт на Великден, след това на баба, и накрая новината, че майката на Мегън се върнала в Щатите. Противниковия лагер пък твърдят, че в Канадското посолство се обявило, че когато започне да ражда ще кажат...

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 14:15 от benitabeni

# 453
  • София
Може би е родила. Днес пишат, че гримьорът й Daniel Martin е пристигнал от Щатите в Лондон.

# 454
  • Бургас
Не е родила. Елтън Джон казал, че всеки момент трябва. Чакам Бойко Борисов да каже тежката си дума.

# 455
Ех, това бебе, развали ми предсказанията - бях сигурна, че ще се роди на 30ти Grinning

# 456
  • Bristol
Естествено,  че със специалност като история на изкуствата няма да си намери работа....ама в България.  В страните из Европа, ценящи културното си наследство, може да има доста високоплатена работа. В САЩ също.
Вместо да се заяждате за глупусти,  вземете прочете нещо по въпроса преди да заплюете.
Разбира се, че има повече възможности от колкото в България, но пак си се води ексцентричен избор, особено ако нямаш връзките или финансовата подкрепа. Не са много работните места, които изискват точно диплома по история на изкуствата. Тази специалност винаги е била популярна сред определени среди, които не треперят какво ще работят, къде ще живеят и как ще се изхранват утре и им дава добра основа за светските разговори, които ще им се наложи да провеждат на официални приеми. Въобще Кейт е много добре подготвена още от родителите си за позицията си в момента.

# 457
  • На топло
Естествено,  че със специалност като история на изкуствата няма да си намери работа....ама в България.  В страните из Европа, ценящи културното си наследство, може да има доста високоплатена работа. В САЩ също.
Вместо да се заяждате за глупусти,  вземете прочете нещо по въпроса преди да заплюете.
Разбира се, че има повече възможности от колкото в България, но пак си се води ексцентричен избор, особено ако нямаш връзките или финансовата подкрепа. Не са много работните места, които изискват точно диплома по история на изкуствата....

Сигурно вече ставам досадна, но една диплома История на изкуствата (още повече от престижен университет) дава възможности за кариера в много различни области  - журналистика, реклама, издателство, образование, писател и още и още.
Даже може да си направиш канал в Ютуб😂...

# 458
  • Bristol
Както и без диплома можеш да направиш много неща,примерно писател или ютюбър Wink За простосмъртните, една психология дава много повече възможности включително в рекламата, журналистика, образование и тн. Но ако ги имаш парите, времето и интереса в излишък или просто си бохем и имаш интереса, защо пък да не запишеш история на изкуствата. Просто обърнах внимание, че ако не си от определени среди, от финансова и практична гледна точка не би се спрял на тази специалност.

# 459
Ех, това бебе, развали ми предсказанията - бях сигурна, че ще се роди на 30ти Grinning

Не се отказвай. Това, че ще се нахубавява за снимки не значи, че денят Х не е бил 30.

# 460
  • София
А гримьорът и само заради нея ли ходи в Лондон?
И майка и може да си има някаква спешна работа, може пък да не е харизана да и бае по време на раждането.Та дали ще е там или не-вде ще види бебето.

# 461
Уж всичко трябваше да е тихо, спокойно и в един момент да се обяви новината за бебето. Не знам Мегън как си го е представяла, но толкова чакане и коментиране за бебе от фамилията не помня да е имало... Wink ( Освен за Джордж, но тогава нямаше “тука има, тука няма”!Излезе Кейт показа бебето, всички ахнаха и се успокоиха. Сега линейки, папараци, гримьори, суматоха 🤨)

# 462
Май не е родено още, но се чака всеки момент, а кога ще е той - едно Бебе знае Joy
Всъщност няма никаква суматоха, суматохата е само в главите ни

# 463
  • Някъде там
https://www.instagram.com/p/BxAA9otl5c9/?utm_source=ig_share_she … shid=g4cy71erao04
Много мило пожелание на Южени към съпруга и.Много ми харесват на снимката.

# 464
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6988123/Paddy-Power-clo … -given-birth.html
Ще ме убият тия англичани Joy
Спрели са залозите за дата, поради съмненията, че може да се е родило. Тя майка му иска да се крие, ама хората залагат и пари правят. Няма криене в кралското семейство.

Общи условия

Активация на акаунт