Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 306
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Е, искаш да смениш темата, пък пак Мегън-Хари-бебе. Това не е смяна на темата Simple Smile

# 571
Обаче къде я намери ония лигльо това момиче на повикване? Нямаше си друга работа!
Останалите кралски семейства не са скучни. Те са непознати.
Слуховете за Мегън като ескорт-в някоя от предишните теми.Не ми се рови.

Кралските семейства отдавна нямат властта,която ги е поставила над простосмъртните.Те се разводниха,омесиха,нароиха и от прословутата синя кръв нищо не остана.Остана историята,замъците,короните...но те нямат  нищо общо с децата от бодигарда и футболиста на Стефани,тя пък дъщеря на колежка на обсъжданата тук афроамериканка,италиански плейбой,шведски еротичен модел,немски студентки,фитнес инструктори,дизайнери,бизнесмени,бразилки,австралийки,аржентинки с богати татенца,пресметливи рускини и т.н...Това са вече съвсем обикновени семейства,които се изхранват от наследство,а някои от тях дори не успяват,защото станаха много.Според мен,интересът към тях естествено намалява и с времето ще угасне съвсем.

# 572
Меган е сензация в момента.
Като се роди бебето ще стане още по - голяма.
Част от роялите на погребението на люксембургския принц:
Скрит текст:

# 573
То бебето си е отделна личност, но не ми пречи да обсъждаме и другите рояли, че нашенските (пардон английските) вече ги разкостихме Grinning
LilaC, викаш кво да ги обсъждаме другите рояли, те са скука. Темата да не е за тях случайно, не, тя е за Меган и колко е вземала като ескорт Joy

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 14:23 от Анонимен

# 574
Е, как къде я е намерил - на Сънсет булевард при другите момичета на повикване, не си ли гледала ,,Хубава жена,,? Ето, че и цял сценарий за филм измъдрха ССФ

Хубава жена -- 2 Joy

# 575
Сравнения не обичам, но:
Симпатизирам и на двете, защото определено с това вторачване в едва ли не всяко тяхно вдишване, са подложени на сериозен стрес.

Не харесвам Кейт, защото всичко ми идва прекалено-прекалено подредено, прекалено кукленско, прекалено отработено и прекалено протоколно. Това че някои я наричат машина в добрия смисъл, аз го приемам в лошия.

Харесвам Кейт в неофоциални снимки с децата, там изглежда най-истински.

Не харесвам ореола който тук се поставя, защото поведението й е маска, а се приема за даденост. Реално никой от нас не знае какво се крие отзад.
Харесвам Кейт когато прави муцуни-тогава също излиза от роля.
Не харесвам Кейт с рокличките с якички от изписванията на бебетата и не припадам по старовремската количка от кръщенето на Шарлът.
Харесвам Кейт когато е по-пухкава. Не я харесвам като скелет и измъчена на вид. Считам че определено трябва нещо да направи за да освежи вида си.

Симпатизирам на Мегън защото посмя да поеме тази роля-ясно беше че тоновете хейт ще се изсипят. Неслучайно няколко момичета преди нея се отказаха.
Миналото й какво да коментирам, в щатите да пробиеш е трудно и пътя трънлив. Опитала е, намерила е начин за себе си - добър или лош, всеки има право да оцени. Доколко е успяля-тя си знае на база на собствените си цели. Не е единствената с разголени снимки ( София от Швеция има купища снимки по бански, топлес, със змии..-просто техните рояли са си там известни само)
Симпатизирам й, защото ми изглежда приятно и мило, не е грозна,  не откривам ехидни усмивки и прочее, каквото там бива обвинена.
Гафове несъмнено има, както и Кейт обаче, но те биват увеличавани многократно, и считам това за ненужно. Бананите бяха един от тях. В облеклото за мен единствените неподходящи бяха бялата саксия на главата й и прозрачната синя пола плисе в Австралия(която би била много хубава, ако беше плътна). Не ми харесва с късо от предишни снимки, краката й са доста клечкави надолу и не е моя тип в това отношение.  С по-дълги неща ми харесва.

Харесват ми и двете по начина по който се държат със съпрузите си-различно всяка от тях, но и двете показват обич и взаимност. Снимките на М&Х от Австралия под чадъра са прекрасни. Снимките на К&У от някакви спортни събития където се прегръщат-също.

Приемам избора и на двете да си родят децата както искат, и да ги покажат както искат. Децата са си техни:-)

Обикновено не чета дълги мнения, но в това се зачетох.
Много добре подредено, обобщено и най-важното - съвпада с моето.

# 576
second, това все едно аз съм го писала. Simple Smile

Харесвам Мегън, но харесвам и Кейт и Максима и Мери и други. Нямам фаворити, нито любимци.
Не виждам въобще Мегън по начина по който я виждат хейтърите. За мен няма ехидни усмивки, пошли погледи, нагло поведение или, че била хванала златната рибка. От къде ги измислят хората подобни щуротии, умът ми не го побира.
Виждам красива жена, хубаво тяло, мило изражение на лицето. Тя е типичната американка - поведение, жестове, начин на изразяване. Това е много различно от европейското такова, а за кралското да не говорим. Това не означава, че е погрешно или нередно, просто е различно.
Не намирам Мегън за златорърсачка, драпаща по социалната стълбица, вървяща през главите на хората. Смятам, че се обичат с Хари и ще имат добро семейство. Разводи и тям подобни не предвиждам. Всеки се е налудувал, дошло е времето за сериозните неща и семейството. Мисля, че и двамата са вече узрели за това.

Роднините ѝ от бащина страна намирам за кошмарни. Бих избягала с 200 от такива, не бих им обръщала внимание, не бих контактувала въобще с тях.  Нито на сватба бих ги канила, нито писма бих им писала. За мен бащата е пълен простак, ояден и нагъл американец.

Като цяло поведението ѝ го намирам все още за несигурно и неотработено. Грандиозни гафове въобще не виждам. Нито ръката на корема ми се вижда някакво чудо невиждано, нито от тоалетите ѝ ще припадна. Нормално поведение на човек, който е попаднал в необичайна среда и все още всичко му е чудно и ново. Какви са тези драми около ръката на корема и тоалетите ѝ, не го разбирам. Явно просто хората си падат по драмите, или по-скоро си падат да измислят такива!
Гледала съм много видеа с нея, когато човек говори е по-лесно да се състави мнение. Трябва да кажа, че мнението ми за Мегън чувствително се подобри, откакто я видях “на живо“. Тя е много интелигентна жена, има бърз ум, изразява се добре. Държи се като американка, не като европейка, явно това не могат да разберат някои хора.
За мен Мегън и Хери си пасват така добре, както Уили и Кейт. Две много различни, но хубави по своему двойки.

Има една библейска мъдрост, която казва - “От каквото препълва сърцето, това говори устата“ . Думите, които говорят всичките тези драматизьори, хейтъри и прочие разкриват какво има всъщност в собствените им сърца.

# 577
  • Sydney
Чарли отваря хотел:

https://apple.news/Apa6rAxoWTSeid3za9egOIA

Супер стилно:

https://www.instagram.com/p/BxB3D28gHnF/?utm_source=ig_share_she … hid=1slz4ey6od782

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 15:14 от benitabeni

# 578
Снимки, които не съм виждала.

Кралското семейство през 1973 г. на конните надбягвания в селището Бадминтон. Провеждат се ежегодно в първите дни на месец май.

Елизабет и сестра ѝ Маргарет през 1943 г. вземат участие в кампанията "Копай за победата, която насърчава хората да превърщат дворове, паркове и спортни игрища в зеленчукови градини.

Принцеса Маргарет на партито за 21-я ѝ рожден ден, в рокля на Кристиан Диор.

Елизабет, септември 1971, зад нея е замъкът Балморал, любима лятна резиденция на кралското семейство.

И една снимка на дядо Филип от преди година, две Joy

# 579
Сериозно тази тема ми втръсна, подадох идея за нова, но никой не ме отрази
Ще ми се да обсъждаме имена и пол
Имена и пол вече обсъдихме в предишните 2 теми. А за бебето аз лично не искам да говоря, за да не завалят пак обвиненията в хейт и разисъм (това като ни беше любопитно дали ще вземе цвета на кожата на майка си или на баща си).

# 580
# 581
Кралското семейство през 1973 г. на конните надбягвания в селището Бадминтон. Провеждат се ежегодно в първите дни на месец май.
Скрит текст:
[/spoiler]
Ох, тази снимка така ме обърка...
Първо видях нея и после прочетох годината...
Викам си тоз Уилям много голям, пък баба му млада, а баща му възрастен...
А то това не е Уилям, а Андрю (той ли е?) и някакъв друг човек (втория от ляво на дясно), а не Чарлз...

# 582
Освен, че се дадоха предложения за име и пол  не виждам какво повече може да се обсъжда. Детето си е тяхно, ще си го кръстят както искат. Пола отдавна е решен, всички сме учили биология.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 16:28 от П@нди

# 583
...
Има една библейска мъдрост, която казва - “От каквото препълва сърцето, това говори устата“ . Думите, които говорят всичките тези драматизьори, хейтъри и прочие разкриват какво има всъщност в собствените им сърца.
Мислех си, че не обсъждаме потребителите в темата? Или греша?
За татко Маркъл - друг път.

Освен, че се дадоха предложения за име пол  не виждам какво повече може да се обсъжда. Детето си е тяхно, ще си го кръстят както искат. Пола отдавна е решен, всички сме учили биология.
Полът може и да е решен, но джендъра - не.

# 584
...
Мислех си, че не обсъждаме потребителите в темата? Или греша?

Защо реши, че говори за потребителите в темата?
Може да говори за инстаграм последователите.

Общи условия

Активация на акаунт