Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 237
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 690
Сега аз да върна темата към Меган.
Според Voici.fr (но информация от английски източници ) бебето закъснява с една седмица, рискова бременност (майката е над 36 г) и ако "бебето не се манифестира до няколко часа ще трябва да предизвикат раждането ",естествено в болница.
https://www.voici.fr/news-people/actu-people/meghan-markle-pourq … -que-prevu-659437

# 691
  • София
Правилото за дамите, които трябва да се явяват в черно (с изкл. на щест) пред папата, е задължително за католическите жени. За останалите това е по желание. Повечето дами от официалните делегации се стремят да го спазват, но не всички.

Английската кралица е глава на англиканската църква и тя едва ли ще се съобразява с това правило.

# 692
  • Бургас
Какво означава едно бебе да се манифестира?

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Zu Gast in den adligen Landvillen der Toskana

Ох, това трябва да го гледам!

Благодаря ти!

В ютюб са пет сериите, да знаеш, мисля, че са означени даже с тази номерация. Не знам дали ги има на zdf на сайта и дали може да се гледа от България.
Лина, вероятно да се появи Simple Smile
Боже, колко енергия да оплюем някой...

# 694
  • Истински се вижда само със сърцето.
Във Великобритания рискова бременност затова че си над 35 години няма, единствено съм съгласна, че при седмица преносване те викат в болницата за наблюдение и предизвикване на раждането.

Ани 11 това че някой е престъпник евентуално, не го прави по-малко аристократ по произход.

Гея благодаря за интересната информация  Hug

# 695
  • София
Ей, значи и бебето Съсекс като майка си, само проблеми създава. Сега не ще да се ражда, че да ги вкарват в болница, на татко си пътуването провали...въобще от сега се очертава като "черната овца" на новото поколение...😂

# 696
Ей, значи и бебето Съсекс като майка си, само проблеми създава. Сега не ще да се ражда, че да ги вкарват в болница, на татко си пътуването провали...въобще от сега се очертава като "черната овца" на новото поколение...😂
Ми тя крушата... Joy
Не, че нещо, ама от 12 Октомври до сега са 30 седмици. Сметките всеки може сам да си направи.
Обаче не знам дали няма да си вземе майчинство. Тя и до последно щеше да "работи" ама вече 40 дена и отгоре не е на "работа". Just sayin'.

# 697
Понякога се налага плановете да се променят или отлагат. Ако здравословното й състояние не позволява да работи, то кому е нужно да се напъва да го прави. Ако състоянието на бебето изисква да не работи, то едва ли ще бърза да се върне "на работа".
Надявам се, разбира се, всичко да е наред  и с майката, и с бебето.

# 698
  • София
Именно, именно...то майка, то баща...как не случи!
Не е като дяволитата Шарлът! 😉

Сигурна съм, че чете в бг-мамма и е наясно, че се излиза в отпуск 45 преди раждането! Това значи до последно 😄

# 699
Наистина, жената е бременна. Едно са клюките, друго е злоба. Всички тук сме майки, знаем как се менят нещата, какво е да си бременна в 40+ седмица и т.н. Нека всичко мине наред,ще я дъвчем после
Да запазим някакъв нормален тон

# 700
 Така е, да, всички знаем. Те и бабите и казаха, че знаят как е. Аз се съмнявам някой тук да изпитва злоба към Мегън, все пак не се познаваме лично, нито имаме допирни точки.
Дано се роди вече, сигурна съм, че и на нея и е дошло до гуша и хич не и е лесно, особено каквато стана огромна. Може да спретнат едно секцио в крайна сметка, не че има значение как ще се роди. Дано да е утре.

# 701
При при преносване обикновено намаляват околоплодните води и притока на кислород, понякога и тоновеъе се влошават. В такъв случай трябва внимателно проследяване и евентуалнтуално индукция. Доколкото помня и Кейт преносваше и трите пъти, но си мисля, че ако не роди до дни ще го предизвикат

# 702
Никакви дни.
Утре да се ражда бебчето, че съм си вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 703
  • в сърцето на един мъж...
Да са живи и здрави и бебето, и майката и да мине всичко добре!

# 704
Да знаете, момиче ще е Simple Smile От сега показва характер *ще се родя когато си искам, пък/ на нейното да е, нали ще е зодия Телец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт