Кралски работи и клюки - май 2019

• 182 240
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 705
Какво означава едно бебе да се манифестира?
Съжалявам. Лош навик да използвам думи,които ми идват първи на езика без да се съобразявам на какъв език са.
Но пък е по-точно като понятие в случая.
Означава :излиза на бял ден,дава знак за съществуването си.
Мда ,телец : е няма па (колко бой съм изяла за това)

# 706
Да тръгне бебето, да тръгне
Така му се вика по нашенски Joy

# 707
  • Бургас
Племенницата на Фелипе

И майка и

# 708
Мале,какви миндили...или просто грозни снимки.

Телец ли ще е малкото...верно...оле,мале.Няма да я нареждам повече Мегън,щерката ще го прави.Бъзикам се.Принципно не храня злоба към никого и ми е забавно да ми припишат такава,все едно ме четат накриво.

# 709
  • Бургас
По отношение на испанките, не бих казала, че проблемът е в снимките Wink

# 710
  • Чужбина
Аз мисля, че Телец е супер зодия за момиче, доколкото изобщо вярвам на зодии.

Принципно не вярвам!

# 711
Защо всички са решили, че е момиче, се чудя, аз пък мисля, че ще е момче. За зодията не знам...но и момче Телец не звучи лошо.
А за снимките, особено първата, не зн това някаква традиционна носия ли е, какво е, но дамата ми изглежда зле.

# 712
Имаше някакво изтичане на инфо от приятелката на Меган Серена Уилямс.
Вече не помня какво точно беше, но се подразбираше, че ще е момиче от нейно изказване пред пресата.

# 713
А от какъв зор са казали на Серена се чудя.

# 714
Помня го това със Серена, но тя е споменала някаква приятелка, като съвсем не сиг., че е Меган, но всички решиха, че за нея се отнася.

# 715
  • Бургас
Дамата е само на 18 години. На главата си носи мантила - традиционен испански аксесоар.

# 716
Елена и като млада си беше грозновата, и мъжа ѝ не е хубавец, какво да направят децата. Кристина и Иняки бяха хубавки, а пък Фелипе...

# 717
А за снимките, особено първата, не зн това някаква традиционна носия ли е, какво е, но дамата ми изглежда зле.
Това е традиционната испанска пейнета (гребен) с мантийя (дантелен шал). Много интересна и хубава украса за глава е.

# 718
Бая грозновати испанските благородници...

# 719
  • Бургас
Иняки и Кристина бяха хубава двойка. Може и още да са, ама Инякито нали е в затвора и не го показват.

Общи условия

Активация на акаунт