Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 780
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 255
Мелания и Мегън в една и съща рокля
Скрит текст:

На Мегън стои по-добре. Тя е по-дребничка, слабичка и фина.

# 3 256
Врабчо, мен пък ми е по-интересно да нищим нещо такова, въпреки нападения оттук там за евентуално нездравия разум на вярващите в тази теория, отколкото да се плюем в лицата заради птичите крака, киселицата или съсухрената. Та, докато има мнения пишем.

# 3 257
По повод дъъъългото пътуване на линейката с Даяна към болницата още тогава имаше дискусии, че става въпрос за разлика в медицинските стандарти за спешна помощ. Във Франция стандарта изисква стабилизиране на ранения по пътя към болницата. Спирали са по пътя и са правили реанимационни действия в линейката. В други страни/вероятно и Великобритания/ стандарта изисква максимално бързо придвижване до болница където се правят всички животоспасяващи манипулации. Т.е Даяна е станала жертва на комбинация от глупави грешки и системни правила.
Първо - Доди е искал да се фука, а тя да се крие. Не са останали в хотела да преспят, а са се запътили към апартамент в Париж.
Второ - двамата с Доди напълно безхаберно не са били с колани на задната седалка
Трето - нейният бодигард в същност е нает от Доди, не е имал думата по никакъв въпрос свързан с безопасността й явно.
Четвърто - шофьора, вероятно за да се докаже на шефа си, че може да избяга на папараците е вдигнал неразумно висока скорост
Пето - при изваждането й от колата Даяна е била жива, говореща и без видими наранявания, не си спомням много точно, но май парамедиците не са говорели английски. Вероятно още в началото са подценили състоянието й
Шесто - гореспоменатите от мен медицински стандарти, заради които е закарана твърде късно в болницата.
По-склонна съм да вярвам че е злощастен инцидент. Службите на Великобритания вероятно са били на стенд -бай за ликвидирането й, ако предприеме крачка за по-сериозно обвързване с нехристиянин. Просто начина й на живот и обстоятелствата са ги изпреварили.
Обръщам внимание, че при Даяна, за разлика от всички останали "благородни" особи с човешки слабости към обслужващия персонал, става въпрос за сериозно увлечение по НЕХРИСТИЯНИ. /Не коментирам връзките й с конярите, жокеите, охраната от преди развода./
Няма нищо лошо в това, стига да не си майка на бъдещия крал на най-знаковата монархия и същевременно все още във фертилна възраст.
Можете ли да си представите от съвременна гледна точка, след атентатите по Кулите, във Франция и цяла Европа, след избитите християни в Австралия на Великден - Даяна да е жива и омъжена за братовчед на крупен търговец на оръжие от Арабския свят ...
Що се отнася до Уйлям и Хари, мисля че тя умря точно навреме - малко преди те да порастнат, да започнат да виждат критично цялостната й личност и поведение и преди да започнат да се срамуват от постъпките й.
Така тя си остана за тях любящата майка, трагично загинала заради папараците, каквото и да са прочели в доклада. Да не мислите, че коя да е служба би се осмелила да им поднесе цялата истина за инцидента.

# 3 258
  • Някъде там
Вчера Фредерик е имал рожден ден.
Изглежда страхотно на тази снимка дори прошарен.

# 3 259
Според мен изглежда добре именно защото е прошарен Simple Smile

# 3 260
  • Някъде там
Според мен изглежда добре именно защото е прошарен Simple Smile
Ммм и тук е готин без да е прошарен толкова.

# 3 261
  • Бургас
…..
Така тя си остана за тях любящата майка, трагично загинала заради папараците, каквото и да са прочели в доклада.

Тя за повечето по света си остана точно такава.

# 3 262
Ей, супер готин е тоя Фредерик и с Мери са хубава двойка, благодаря, daviz! А иначе и прошарен и не всякак е симпатяга.

# 3 263
  • Чужбина
Абсурд е кралицата да се компрометира по този начин.
Тези неща се решават на много по-високо ниво, от хора с власт. Елизабет няма власт, тя е една представителна фигура.
Аз съм от вярващите в инцидент, но не съм съгласна с болднатото. Елизабет е ужасно ужасно ужасно богата. Това, че няма власт, не е вярно.

# 3 264
В последната си реч при обявяване на решението си да се оттегли Тереза Мей казва, че е държала в течение Баба за всички решения на Правителството по темата Брекзит (и вероятно не само това).

# 3 265
  • София
...
Дядо хаджия,
 ако това имаш предвид и се сещаш повече от мен, моля дай инфо. ...
Значи нищо нямам предвид, нито разполагам с повече информация. И двамата братя вече са зрели мъже и не виждам причини да крият от тях действителната информация. Дори и да се допуска вариант за убийство и двамата са от системата (кралското семейство) и вероятно са принудени да приемат фактите.

# 3 266
Не мога да си представя баба Бети да каже на внуците си, че е замесена в смъртта на майка им и те да го приемат ей така. Ако кралицата има нещо общо, в което дълбоко се съмнявам, ще се постарае никой никога да не узнае истината.

# 3 267
В детска възраст синовете преживяват развода на родителите си и губят майка си.
В по-късна възраст я гледат на видео да хленчи  колко е била нещастна с баща им,как се е мятала по стълби бременна,как цапа родата от двете страни,четат пикантни детайли за любовниците й,както и как го прави баща им с Ками.
Ако им кажат и че й е помогнато да умре или направо предизвикано,ще се сдухат тотално.Абсурд.

# 3 268
Nature Zap Не сте ли се замисляли за папараците* които са я преследвали и тя искала да им избяга на всяка цена
затова шофьора който е пил/пълен абсурд/ карал с много висока скорост и влиза в тунела за да избяга и скрие..Даяна е била
най-сниманата жена за онова време и не попада на папараци за първи път, че да се притесни от снимащите я до степен да бяга и се крие...става каквото става,загиват който трябва,бодигарда остава жив но и до ден днешен нищо не говори,защото не си спомнял нищо ..имал амнезия..
..та тези напористи папараци които продават снимките си за големи пари, 22 години не показаха нито една снимка
от направените на умиращата Даяна..да е бил един,да са били двама..но те са били 8 -10 и от никъде не изтече фото
за което се предполага че ще ги позлатят..та тези тъй наречени папараци много вероятно да са били агенти на службите под прикритие,които са знаели какво и как точно да го направят и като "свидетели" да кажат това което трябва пред непосветените и после пред останалия свят..а една лъжа повторена 100 пъти ,става истина..лично мнение,някой сега да не поиска доказателства..Thinking

# 3 269
Цитат
направените на умиращата Даяна..да е бил един,да са били двама..но те са били 8 -10 и от никъде не изтече фото

Осем - десет папарака са снимали умиращата Даяна? Това сериозно ли е? Къде мога да го прочета?

Общи условия

Активация на акаунт