Кралски работи и клюки - май 2019

• 183 749
  • 3 565
  •   1
Отговори
# 3 330
Темата не е за Даяна, вижте по-горе "Кралски работи и клюки".
Точно се появи нещо свежо от кралските особи, Монакския принц, сръбския принц и пак Даяна, и пак Даяна, направете си тема за Даяна, моля!

# 3 331
Принц Уилям за възпитанието на децата си
https://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/cette-erreur-de-lady-di … -charlotte_428637
И други семейни проблеми
Снимки от Монако
https://photo.gala.fr/photos-pierre-casiraghi-et-carl-philip-de- … e-a-monaco-624291

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 18:16 от Анонимен

# 3 332
  • София
Максима в зелено и странна шапка
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7078015/amp/Queen-Max … merald-green.html
Всъщност шапката е хубава, но защо толкова дълбока...💂

# 3 333
Максима в зелено и странна шапка
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7078015/amp/Queen-Max … merald-green.html
Всъщност шапката е хубава, но защо толкова дълбока...💂
Слънчице е тази жена! Simple Smile

# 3 334
  • Бургас
Летисия днес е зле

# 3 335
Може ли да спрете да спрете да определяте за кого може да се пише? Не може за Мегън, не може за Даяна, за кого може?. Всеки има право да пише за каквото му се пише стига да не е расистко, обидно, агресивно и пр. Какъв е този мерак на някои потребители да определят какво ще се дискутира, понеже на тях лично не им харесва?!

На 30-ти мислех да пускам пост за Джейн Сиймор. Може ли, макар че е починала млада и е оставила полу-сирак, а и освен това темата е Кралски работи и клюки?

# 3 336
  • София
Точно се появи нещо свежо от кралските особи, Монакския принц, сръбския принц и пак Даяна, и пак Даяна, направете си тема за Даяна, моля!

Даяна, не е ли била кралска особа? Защо, може да се прехласвате по смуглата херцогиня, и да обсъждате кривите и крачета, а не може да обсъдим и Даяна?
Точно, щях да се възмутя от повечето коментари.Та, вие я изкарахте егати неуравновесената, невротизирана  к....

koki1,Г-ца Бързо се уча, +100 за всичко което сте написали!

# 3 337
Летисия днес е зле
Скрит текст:

Ужасен панталон! Веднъж пробвах точно такъв модел с тази никаква дължина и все още ме преследват комшари от гледката. Sick

# 3 338
Nature Zap  Глупаво предложение - пишеш си за който искаш и подминаваш Даяна..не искаш пак Даяна
аз не искам  сръбския принц и не го коментирам но не пращам някой да си прави тема за него

# 3 339
  • Бургас
Масако при изпращането на семейството Тръмп

# 3 340
Welt, много любопитни факти поднасяш, ще се радвам да четем още история от времената, когато властта наистина е била у краля Flowers Four Leaf Clover

Аз пък намирам за изключително неприятна Елизабет II и не може да ме умили по никакъв начин със сегашните си визии на "бонбонено" бабче. Изглеждала ми е през годините като тотален фрийк контрол и мисля, че точно заради нея Чарлз няма да види трона. Самият той не ми е  изглеждал като да му е истинска цел в живота.   

# 3 341
  • София
Масако при изпращането на семейството Тръмп

Мелания се опитва да е тон с Тръмп. Joy След бялата рокля, която беше супер, тук изглежда дебела.

# 3 342
  • Чужбина
То по презумцията на не съдене на някои автори и издания, означава, че всичко написано в тях е 100 % истина, а дали е така..... и не само за Даяна. Много хора трупат пари пишейки разни истории, къде с факти къде художествена измислица.
Не е така, Илейн. Това е книга - не писания по жълтури и модни списания.

А и повечето неща тя сама си ги е разказвала.

Когато напишем нещо негативно за Мегън, ни изкарват расисти. Когато става въпрос за Даяна ... какво сме тогава?

Всичко това идва просто да покаже, че хората, които не харесват Мегън, я недолюбват заради поведението й, а не заради това, че не е англичанка и не е потомка на известно семейство.

Даяна е ползвала психотерапевтична помощ.

Не е ок да злепоставяш семейството и бащата на синовете си толкова публично. Нито пък е ОК да злепоставяш синовете си с разказите си за любовните ти авантюри по време на брака и след развода. Най-малкото заради децата ..., а те в случая са най-важното уж.

Дори Баба да бе най-добрият и хризим човек на света, каквато тя по всяка вероятност изобщо не е, се е наложила някаква намеса. Все пак Баба си е защитавала семейството, а това дори и много лошите хора го правят.

# 3 343
  • Някъде там
Този път и Мелания не ми харесва.Огромна изглежда с тази рокля.Тоалета на Летисия е ужасен...много грозно стои.
Императрицата задължително ли трябва да е в бяло?
Една много красива и интересна снимка

# 3 344
На Мелания харесвам точно една рокля и тя беше от бала при избирането на Тръмп за президент,казаха,че тя е измислила модела.Другото ми идва грубо,не на място,циркаджийско,вкл.този оранжев шлифер.Но най-вече ми е неприятно изражението й на насила принудена да бъде първа дама,ама толкова насила,все едно са опряли пистолет в главата й.Освен ако това изражение не е вследствие пластични операции,тогава може и да греша.

Няма начин това японско бяло да е случайно.100% означава нещо,за да го носи империатрицата постоянно.Абе скука е тука...

Общи условия

Активация на акаунт