Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 372
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Мина нашето тържество. Децата се забавляваха много.
Утре, според децата, аз и баща им трябва да правим всичко,което те кажат, защото е първи юни. Аз се опитах да им пробутам идеята, че и аз съм дете (на майка ми) Но те ме контрираха, че съм стара Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мразя петък!

# 1 351
  • на Мелмак
Линче, и ние сме изпълнявали желания Heart Готино е!
Утре сме на рожден ден, нищо специално за деня обаче! Grinning
Каквото дойде!

# 1 352
И моята девойка завърши четвърти клас. Плакаха всички за госпожата;)
Тя пък ги  изненада със снимки от последните 4 години. И аз пуснах сълзички, разбира се;)
Монката получи 4 награди от спечелени състезания, но не беше само тя. Много силен клас изведе госпожата, дано и занапред са така.
Але, честит да е новият телефон. Направи си застраховка против падане;)

# 1 353
  • Бургас
Напразнувахме се и ние. Всички са доволни, даже повечето вече сладко спят. Утре с мотиката. Дано не вали, макар че то на мързеливия кога не му е вървяло Wink

Браво на Монката и поздравления за госпожата ѝ!

На Павката весела ваканция! Ако много му се учи, помагалото „Голямата ваканция” ще му хареса.

Успех на първокласничките на Лина и Катето!
Дано всички деца случат на добри и всеотдайни учители! Нашата е направо мечта. Бяха доста ангажирани през годината и въпреки това никой не загуби интерес, а точно обратното. Едвам се разделиха днес, прегръдки, целувки, момичета, момчета. Днес на екскурзията носила хляб и лютеница и им мазала филийки, а аз се чудя защо ми връща храната непокътната.

Стейси, успешен сезон!

Алечка, честит ти телефон! Този поне 3 години да изкара!

# 1 354
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро!

Зварте е рано ранила,
кексчета във фурната е наредила.
Сън не я хваща,
багажи има да захваща.
Чуди и се мае,
откъде да я захване.

Толкова ми е вдъхновението на ранина. Joy

Алечка, честита придобивка. Дълго да ти служи и само добри новини да получаваш. Calling

Тути, Селесте, все така на добри учители да попадате. Pencil

Ети, успешен сезон. Hands Thumbsup

Лина, уникални са твоите бамбини. Hug

Без малко да забравя - честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца! Balloon Cake Dango

Аз отивам да си нагледам кексчетата и да пия кафе. Cookie Coffee

Хубав ден! Nature Sun With Face

# 1 355
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца Simple Smile

Зварте, браво за кексчетата Simple Smile За мен няма живот преди първото кафе и тъкмо сядам с него в непривично ранен час.

Али, новият телефон да ти служи толкова дълго, колкото ти искаш. Откакто си изпрах предшния, съм чувствителна на тази тема.

# 1 356
Майските книги и филми
Скрит текст:
Обсъждани книги
Грегъри Дейвид Робъртс - Сянката на планината /част втора на Шантарам/; "Пучини. Бохеми и пеперуди" – Янош Бокай; По следите на изгубеното време - Марсел Пруст; Моят живот с Имре Калман от Вера Калман; Едит Пиаф от Симон Берто
Обсъждани филми и сериали
сладко филмче, руско, Втора младост
По обяд е партито на първолачката и след това ще се хвалим.
На добър час на следващия набор!
Весел празник на всички деца и на всички, които носят детския дух в себе си. Много усмивки и добро настроение.

# 1 357
  • На брега на реката
Честит празник на всички дечица. Да са здрави, палави и много щастливи.

Честито и на завършилите и весела да им е ваканцията.

Алечко, по новия телефон, да чуеш много радостни новини и да направиш много красиви снимки. Какъв взе? Извинявай ако си казала, изтървала съм.

Зварте, къде хукна пак?

Да кажа, че остават само 20 дни до почивката ни и вече няма търпение. Дано ни е хубаво времето!
Скрит текст:
Дългогодишна мечта ми е, да видя катедралата Саграда Фамилия и тази година решихме с ММ и приятели да почиваме в Коста Брава до Барселона. Решихме го доста емоционално и дано всичко е наред. Хотела ще е Пинеда палас. Някой с мнение? Малко късно де, ама да имам някаква нагласа все пак.  Mr. Green

# 1 358
Добро утро!

Алечка и тя е рано ранила, ама не е като Зврате нещо свършИла Grinning

Стейси, пробвах и през компютъра, но не си помня потребителското и паролата Grinning Аз го ползвах активно през телефона само. През компютъра съм влизала веднъж, за да си активирам телефона и толкоз. Нищо де, в понеделник ще отида до банката.

Мерси за честитките за апаратчето, дано оцелее. Сънувах как го изпускам и го чупя и него Grinning Grinning Grinning Аз в това отношение съм голяма писюрана и за това си купувам евтини телефони, да не ме яд. Все пак ще му купя някакъв дурако устойчив кейс и протектор за екрана. Не знам дали съм ви казвала как счупих на шефката чистак бърсак нов Айфон 7 Mr. Green

Рир, благодаря ти за труда! Записвам си книжките!

Бубе, Samsung Galaxy J7, същия като предния.

Честит празник на малки и големи деца!

Днес трабва да отида да си взема чаршафите и завивката, които поръчах. Пристигнали са ми и корнизите, обадиха се от магазина. Пердета нямам Grinning В понеделник ще дойде и драматичният матрак.

Вън е чуден есенен ден, а имаме голям турнир. Дано да не вали... Ще водя баба и дядо да гледат, че са големи фенове, еле баба Grinning

Довечера сме на театър. Ще гледаме "Комиците" (май). Аз не съм много фен, не е моето нещо, но билетите са подарък та...

# 1 359
Добро утро.

Честит празник на всички малки, големи и още по- големи момичета и момчета. Специално и за народа у Мериан.
Лина, ще чакам да се отчетеш след днешния ден!
Честито завършване на Монката и Павката. Рир, ти после да се похвалиш!
Али, тъкмо щях да ти се хваля, че този път прочетох правилно....корнизите и се сетих, че думата беше друга....
Бобулина, да ни бомбардираш със снимки от екскурзията!

# 1 360

Общи условия

Активация на акаунт