Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 385
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 305
Етиии, усещам те как имаш нужда от помощ в спрягането на глагола... 😂

Зврате, да минава бързо натоварения ден

Телефонът ми си заминава... Дисплеят ми почернява бавно, но сигурно. Аз нали счупих стъклото зимата, ама сега що тъй... Вчера не съм го изпускала, а сега взе да почернява. Дано да ме изкара до довечера, да взема резервен. И пак разходи... Писна ми!

# 1 306
Добро утро от морето Nature Sunny Не съм разбрала кога е валяло нощес, хем спим на отворен над главите ни прозорец. По едно време кучето се разлая и ме събуди. Тогава видях, че е мокро и святка.

На нашите третокласници днес ще им дават свидетелствата. Класната още нищо не е нанасяла в електронния дневник, но мисля, че няма да има изненади. Накрая винаги им надуват оценките.
Няма да имат тържества и почерпки. Миналата година имаше торта, корабче. Тази - не се организираха, но по-добре така. Не одобрявам истериите със завършване на който и да било клас преди 12-и.

Уф, Али, говори ми за разходи. Тъкмо се съвзехме от ремонта на кухнята и ММ ме изненада със смяна на съединител и на някакви много важно тампони. Сега пак сме на червено, а до заплата има 5 дъъъълги дни, един от които - 1-ви юни.

# 1 307
  • София
Пипчи, ако е хубаво времето за 1 юни, си направете пикник сред природата с игри. Хем ще минеш тънко,  хем ще избегнеш данданията.
Аз така съм го замислила за утре, защото предполагам, че на всички места за разходка в София ще има мероприятия, а искам да избегна шума и навалицата. Само дано не завали Grin

# 1 308
Бях забравила за утрешния ден. Момчето си получи предварително подаръците, щерката ме юрка за бански. Май това ще е.

# 1 309
Напоследък ми се иска денят да е поне 48 часа, а и да мога да се клонирам, защото постоянно трябва да съм на поне две места едновременно.

# 1 310
  • някъде ... тук ...
Утре дребният е на поредния пробен изпит, а другите мъже май ще ходят за риба. Аз ще съм развождач и почивка.
Отдавна не сме празнували специално и не сме подарявали подаръци за 1 юни.

Али, напоследък чувам от рзлични познати същия случай - пукнат дисплей, уж всичко работи и след няколко месеца за ден почернява и умира. Така ги правят явно Sad

# 1 311
Цвете, детето ме врънка да ходим на плаж с приятелчета и техните мами. Това е най-тънкият вариант, обаче:
1. Водата още е студена, а те ще киснат вътре и ще се разправяме през цялото време. Миналата седмица беше с цистит, който мина леко и отшумя бързо, но не знам едно къпане в морето как ще му се отрази.
2. Не изтрайвам на плаж повече от 2 часа.
Като цяло, с риск да ме набиете, моля се за дъжд утре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 09:48 от pip4i

# 1 312
Добро утро!
Днес е последния ден на госпожицата в градината. Подготвили сме се с почерпка, подаръците са опаковани и се возят в моята Бубу, имаме и малка изненада за госпожите, вчера я репетирахме с всички гъбки.
Тази година организацията никаква я няма и нашите деца няма да имат тържество, предвидената екскурзия се отложи в последния момент, а най-добрата приятелка на нашата прекрасница няма да дойде.
Подозираме защо така се получи, но пред свършен факт, можем само да го отбележим с неодобрително поклащане на глава.
Сега отивам да снимам гъбките в групата, а после - на работа. Новата ни колега напуска, напрежението ѝ дойде вповече.

# 1 313
За пореден път се убеждавам, че май не съм в редиците на нормалния родител Joy
Първи юни не сме го отбелязвали като нещо невероятно. Разходка, почерпка като бяха малки (но това си го правихме честичко) Никакви специални подаръци Rolling Eyes Просто в парка имаше балони и организирани игри.

При нас вали, хладно, никакво слънце, че и за седмица напред все такова го дават.
Пфу!

# 1 314
  • София
Пипчи, разрешавам да вали по морето, но около София - не Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние също не сме отбелязвали 1 юни много специално. - разходка, почерпка и евентуално книжка, ако някой е пожелал.

# 1 315
  • Бургас
Ааа, да бе, да вали по морето, възразявам Simple Smile

Моите си избраха миналата седмица по една топка, която знаят, че им е за 1ви юни. И двамата имат нужда от летни пижамки, та ще им купя и съм готова, те се радват на всичко, стига да има и за двамата. Досега не съм купувала подаръци, а и не сме отбелязвали по някакъв специален начин празника. Никакви събития/ мероприятия = гъчканици на този ден не ме привличат.

# 1 316
И ние не го отбелязваме специално.Но тази година ще е най-добре,понеже ще е още на балкан 😁.Аз обмислям да празнувам с дружки 😂.Тъй де,и аз съм дете още 🤣.
Снощи небето се изсипа над Пловдив,но нас ни подмина.Капка не капна,само гледах гръмотевиците и облаците как ни подминават.В резултат от това,сега е слънчево и топло,а се бях настроила за разхлаждане.Е,поне спокойно мия прозорците 😆.

# 1 317
Лято ❤

Пипчи, дай да се сменим, аз кибича по 12 часа на плажа без проблем 😂

Ели, явно да. То се очакваше да не оцелее още дълго ама баш сега...

На първи юни ни водеха да ядем мелби ❤
От години не харесвам датата, защото тогава загубих леля. Принципно се вкисвам яко, за това утре ще ходим на театър с кифлите.

Утре не давам да вали. Имаме голям турнир и ще е драма, ако времето е греда.

# 1 318
Али, и аз кибичех без проблем по цял ден. И волейбол играехме в най-голямото слънце, само чорапи си обувах да не ми пари пясъка. Сега не знам какво ми стана, одъртях май. Rolling Eyes

# 1 319
Имам си отличник, да ми е жив и здрав!
На 1 юни не сме правили нищо по- така. Децата може и месец предварително да си изберат нещо и тактично казвахме, че това им е за първи юни. Не сме гледали тържества на площада, не сме посещавали детски кът и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт