Адриана, Йоана или Диана

• 2 978
  • 48
  •   1
Отговори
Здравейте, имам дилема с избора на име за момиченце. Адриана и Диана са неутрални. Ако е Йоана ще е кръстена на дядо си, избора е най-вече защото харесваме самото име с таткото. Хем ми се иска да не е кръстена на никой, хем Йоана много ми харесва. Харесвам и Адриана, а пък таткото е голям фен на Диана. Та ще се радвам да видя как мислите вие Simple Smile

# 1
# 2
  • Down south
Още един глас за Йоана/Йоанна.
Красиво име.

# 3
Адриана

# 4
  • София
Адриана. Дори като изписване е красиво. Simple Smile

# 5
Йоана харесвам много, даже за щерката го исках, но ми се видя много популярно, а и щеше да повтори почти дословно бащиното.
Аз съм за Диана, тъй като не съм фен на кръщаването.

# 6
От трите - Йоана

# 7
Помислете и как ще й казвате галено.

# 8
Адриана ще е Ади на галено, което много ми допада. Диана ще е Диди, но за Йоана не знам. Чувам около мен ‘Йони’, но ми звучи странно

# 9
  • Melmak
Аз гласувах за Диана.
Според мен е много красиво и по-рядко се среща. Йоана е много популярно.

# 10
И трите имена сами по себе си са красиви. Зависи кое на Вас Ви допада.

# 11
# 12
Гласувах за Адриана, харесва ми най-много от трите. Йоана няма хубаво галено. Познавам три, едната е тозно Йони, което ми звучи ужасно, една има, на която викат само Йо - също не ми харесва никак, а третата е Джони, което пък ми е кучешко.
Диана е хубаво име също, то ми е на второ място от трите.

# 13
1. Йоана
2. Адриана
3. Диана - най-малко ми харесва.

Не е нужно Йоана да има галено. Достатъчно кратко е и може да се използва цялото. Например името на дъщеря ми е дълго, с 8 букви, но също не използвам галено, защото се губи красотата. Иначе на моя съученичка й казвахме Йони и Йойо.

# 14
Аз съм за Диана. даже и Даяна.
Имена с Й избягвам заради латиницата в паспорта. Yoana
Адриана също не е лошо, в някои страни в много разпространено, проверете в световен мащаб как е. Хубавото му е, че е с буквата А, която е, ако мога така да се изразя, 'силна' буква, в смисъл първа буква, първенец.

Общи условия

Активация на акаунт