Мъж Козирог - 4

• 1 180
  • 16
  •   1
Отговори
  • Тра-ла-ла
Упражнете своя вот и споделете радостите и мъките, които Ви е докарал тоз рогат мъж

# 1
Хайде на новата темичка.
Беше ми трудно да гласувам и да избера пет. Добре си ги подбрала, според мен притежават от всяко едно в различен интензитет.

# 2
Мъжът Козирог е тера инкогнита. Но точно това му е интересното. Многопластов е със сигурност. Зависи на какво ниво е, някои не порастват и си остават просто инатливи, с което основно себе си саботират.

# 3
В предната тема се канех да споделя - работя с хора и имам навика да се опитвам да разпознавам зодията по външния вид и първото впечатление...Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...

# 4
Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...
Мм, като Мерилин Менсън. Joy

# 5
  • Тра-ла-ла
Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...
И като Роуън Аткинсън (Мистър Бийн) и Жерар Депардийо. 😁

# 6
И като Джъд Лоу:) Визията основно зависи от асцендента, дали има аспекти към него, управляващата го планета, в кой дом и знак попада, и в малка степен и от слънцето.

# 7
И като Джъд Лоу:) Визията основно зависи от асцендента, дали има аспекти към него, управляващата го планета, в кой дом и знак попада, и в малка степен и от слънцето.
Аз, пък, мислех че е от гена на родителите

# 8
И като Роуън Аткинсън (Мистър Бийн) и Жерар Депардийо. 😁
...и Ким Чен Ун.😄

# 9
Джулая, благодаря ти за линка към темата за козите. Много ме разведри и жалко, че е потънала така.

По настоящата… пуснах бюлетин само за Песимист.
Замислям се, но не сещам за други подобни черни станции. Мъжът Козирог е ненадминат мрънкач и депресар.
Според мен, ако ги питаш вечния въпрос Наполовина пълна или наполовина празна?, ще ти кажат, че е спукана и всеки момент ще се счупи.
Толкова негативни и такива фаталисти са.

Друга фаза е, като ги залее ентусиазмът и решат, че ще спасяват света. В началото една екзалтация, а после… критики, негативизъм, натякване… демагогия.

Жените от тази зодия не са така.

# 10
  • Тра-ла-ла

# 11
  • София
Точно днес обсъждахме с моя козирог, че не е такъв.

# 12
Здравейте. Някой с информация за козирозите до 30 годишна възраст? Запознах се с един януарски, излизахме няколко пъти, пишеме си всеки ден, спахме заедно - потвърждавам, че в леглото е уау 🤷🏻‍♀️, обаче сме в някакъв situationship, както му викат сега модерно. Хлътнах си доста. Много е внимателен и възпитан, приятна компания е и ми се иска нещата да прераснат в нещо, но не сме говорили за бъдеще и не знам какво му е в главата. Не ми е удобно и да подхващам темата още...
Аз съм водна зодия. Гледах, че го дават добър съюз. Четох и че са лоялни, настроени семейно. Изчетох и предишните теми тук. Чудя се достатъчно ли е това, че често той ме търси първи, инициира срещи, като сме навън не бърза да се прибираме, винаги се отнася уважително към мен (даже бих казала, че аз по не си подбирам приказките) и това, че спахме. Даже след това не е някакъв да намеква за такива неща да си помислям, че ме държи само за С. Засега съм с положително впечатление и не ми се иска да го изпускам така да кажа. Някакви подходи, какво ги привлича у жената? 😁
Благодаря!

# 13
Да не го напряга.

# 14
Да не му поставя условия и да се опитва да го поставя в нейни рамки. Козирога има ясни цели и ги преследва с цената на всичко, ако не си способна да ги приемеш е безмислено да си с него - това в крайна сметка само ще те нарани.

Общи условия

Активация на акаунт