Мъж Козирог - 4

• 611
  • 11
  •   1
Отговори
  • Тра-ла-ла
Упражнете своя вот и споделете радостите и мъките, които Ви е докарал тоз рогат мъж

# 1
Хайде на новата темичка.
Беше ми трудно да гласувам и да избера пет. Добре си ги подбрала, според мен притежават от всяко едно в различен интензитет.

# 2
Мъжът Козирог е тера инкогнита. Но точно това му е интересното. Многопластов е със сигурност. Зависи на какво ниво е, някои не порастват и си остават просто инатливи, с което основно себе си саботират.

# 3
В предната тема се канех да споделя - работя с хора и имам навика да се опитвам да разпознавам зодията по външния вид и първото впечатление...Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...

# 4
Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...
Мм, като Мерилин Менсън. Joy

# 5
  • Тра-ла-ла
Е козирозите са най-красивите и високи мъже...Имат една такава хладна красота и сериозно и достойно излъчване...
И като Роуън Аткинсън (Мистър Бийн) и Жерар Депардийо. 😁

# 6
И като Джъд Лоу:) Визията основно зависи от асцендента, дали има аспекти към него, управляващата го планета, в кой дом и знак попада, и в малка степен и от слънцето.

# 7
И като Джъд Лоу:) Визията основно зависи от асцендента, дали има аспекти към него, управляващата го планета, в кой дом и знак попада, и в малка степен и от слънцето.
Аз, пък, мислех че е от гена на родителите

# 8
И като Роуън Аткинсън (Мистър Бийн) и Жерар Депардийо. 😁
...и Ким Чен Ун.😄

# 9
Джулая, благодаря ти за линка към темата за козите. Много ме разведри и жалко, че е потънала така.

По настоящата… пуснах бюлетин само за Песимист.
Замислям се, но не сещам за други подобни черни станции. Мъжът Козирог е ненадминат мрънкач и депресар.
Според мен, ако ги питаш вечния въпрос Наполовина пълна или наполовина празна?, ще ти кажат, че е спукана и всеки момент ще се счупи.
Толкова негативни и такива фаталисти са.

Друга фаза е, като ги залее ентусиазмът и решат, че ще спасяват света. В началото една екзалтация, а после… критики, негативизъм, натякване… демагогия.

Жените от тази зодия не са така.

# 10
  • Тра-ла-ла

# 11
  • София
Точно днес обсъждахме с моя козирог, че не е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт