Мъж Козирог - 4

• 2 095
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Аз не бих си правила труда да се нагаждам към който и да било, още повече в такъв ранен етап. Оставете нещата да се случват естествено.

# 16
Здравейте. Някой с информация за козирозите до 30 годишна възраст? Запознах се с един януарски, излизахме няколко пъти, пишеме си всеки ден, спахме заедно - потвърждавам, че в леглото е уау 🤷🏻♀, обаче сме в някакъв situationship, както му викат сега модерно. Хлътнах си доста. Много е внимателен и възпитан, приятна компания е и ми се иска нещата да прераснат в нещо, но не сме говорили за бъдеще и не знам какво му е в главата. Не ми е удобно и да подхващам темата още...
Аз съм водна зодия. Гледах, че го дават добър съюз. Четох и че са лоялни, настроени семейно. Изчетох и предишните теми тук. Чудя се достатъчно ли е това, че често той ме търси първи, инициира срещи, като сме навън не бърза да се прибираме, винаги се отнася уважително към мен (даже бих казала, че аз по не си подбирам приказките) и това, че спахме. Даже след това не е някакъв да намеква за такива неща да си помислям, че ме държи само за С. Засега съм с положително впечатление и не ми се иска да го изпускам така да кажа. Някакви подходи, какво ги привлича у жената? 😁
Благодаря!

Всички Козирози са сложни, нарцистични, контролиращи, трудно можеш да му вземеш акъла, от личен опит го казвам.

# 17
Мъжът Козирог предпочита бавното и постепенно опознаване в отношенията си с жените. Обожава интелекта и жени , които умеят да водят интелигентен диалог. Обича жената да има свои цели и кариера, не да чака друг да реши проблемите й

# 18
Здравейте! Искам просто да споделя за една връзка с Козирог, при която и аз не разбрах какво стана. В приложение за запознанства се запознах с мъж Козирог. Още от първата среща бях привлечена от него. Мислех си, че и той от мен. Можех да говоря за всичко с него, беше ми забавно, пътувахме заедно, направи ми изненада за рождения ден (аз съм Стрелец). Ние сме от различни градове, първоначално аз спях у тях, а после и той започна да преспива вкъщи. Дойде време и за неговия рожден ден, когато той изведнъж се разболя и спря да ме търси и да ми пише. Аз се притеснявах за него, пишех му как е. Това го дразнеше. Даже не спомена, че иска да излезем, за да отбележим рождения му ден. Въпреки това след като оздравя, му подготвих изненада за рождения ден-нощувка в спа хотел, за да бъдем заедно. Дойде 14 февруари и му казах, че много искам да сме заедно, защото отдавна не се бяхме виждали. Оказа се, че той е на работа тогава извънредно и ще дойде вечерта, а на сутринта ще се прибере. Обаче се оказа, че имал проблем с колата и така и не успя да дойде. На 14 се чухме, като бях замислила аз да отида при него и да го изненадам. Той обаче ми каза, че ще излизал вечерта с приятел. Почувствах се пренебрегната и му го написах. При което той ми отговори чак на другия ден, че прекалявам и изчезна. Спря да ми пише и да ми отговаря. Накрая го попитах какво толкова се случи. Отговорът беше, че ме мислел за мила и добра, а се оказало, че когато нещо не ми хареса, съм му вменявала вина. А той бил живял в такава връзка 15 години и не искал отново. Това беше краят. В момента страшно ми липсва, изкушавам се да му пиша, но ме спира това, че не се чувствам виновна за нищо от това, в което той ме обвинява.

# 19
  • София
Наложи си да се откъснеш от него! Как може да ти липсва някой, който показва, че не иска да е с теб съвсем ясно...имай уважение към себе си. Не го търси изобщо повече. За твое добро е.

# 20
Здравейте! Искам просто да споделя за една връзка с Козирог, при която и аз не разбрах какво стана. В приложение за запознанства се запознах с мъж Козирог. Още от първата среща бях привлечена от него. Мислех си, че и той от мен. Можех да говоря за всичко с него, беше ми забавно, пътувахме заедно, направи ми изненада за рождения ден (аз съм Стрелец). Ние сме от различни градове, първоначално аз спях у тях, а после и той започна да преспива вкъщи. Дойде време и за неговия рожден ден, когато той изведнъж се разболя и спря да ме търси и да ми пише. Аз се притеснявах за него, пишех му как е. Това го дразнеше. Даже не спомена, че иска да излезем, за да отбележим рождения му ден. Въпреки това след като оздравя, му подготвих изненада за рождения ден-нощувка в спа хотел, за да бъдем заедно. Дойде 14 февруари и му казах, че много искам да сме заедно, защото отдавна не се бяхме виждали. Оказа се, че той е на работа тогава извънредно и ще дойде вечерта, а на сутринта ще се прибере. Обаче се оказа, че имал проблем с колата и така и не успя да дойде. На 14 се чухме, като бях замислила аз да отида при него и да го изненадам. Той обаче ми каза, че ще излизал вечерта с приятел. Почувствах се пренебрегната и му го написах. При което той ми отговори чак на другия ден, че прекалявам и изчезна. Спря да ми пише и да ми отговаря. Накрая го попитах какво толкова се случи. Отговорът беше, че ме мислел за мила и добра, а се оказало, че когато нещо не ми хареса, съм му вменявала вина. А той бил живял в такава връзка 15 години и не искал отново. Това беше краят. В момента страшно ми липсва, изкушавам се да му пиша, но ме спира това, че не се чувствам виновна за нищо от това, в което той ме обвинява.
А не е ли възможно да се е върнал при бившата?От колко време са били разделени?Споменавал ли я е често?Имат ли деца?Ти попита ли за миналото му?Мисля,че не си изяснила много неща за себе си,и си се хвърлила в мътна вода.

# 21
Не те харесва достатъчно, не се бутай там където не си искана. И аз съм стрелец. Разбирам, че егото ти е накърнено, но най- доброто, което можеш да направиш е да се оттеглиш с достойнство.

# 22
Не те харесва достатъчно, не се бутай там където не си искана. И аз съм стрелец. Разбирам, че егото ти е накърнено, но най- доброто, което можеш да направиш е да се оттеглиш с достойнство.
Не е само до егото, а и до това, че не разбрах какво толкова се случи. Как в четвъртък му липсвах и искаше да е с мен, а в събота вече не искаше да е с мен. Просто това не е мъжко поведение -да се скриеш и да не обясниш на другия човек какво се е случило и защо си обиден, да прехвърлиш вината само на другия. Но това не зависи от зодията на мъжа.

# 23
  • Бургас
Това е като епидемия. Все съм си мислила, че това са женски номера, но мъжете ги усвояват с голяма лекота и бързина.

# 24
  • Шоплука
Козли само за работа - там нямат равни, за връзка изключено. Някога, като бях по-млада им се връзвах повече.
Тази тяхна ледена студенина не мога да я понасям, любовта към парите ни обединява, любовта към парите ни дели ....Joy Общо взето, могат да изпадат в ужасни депресии, с което са първи съперници на Скорпиона.
Имала съм кандидати и само една, трагично приключила връзка. Харесвам в тях това, не само, че са ледени, но са и много принципни - като им кажеш не, не - горди са и не се молят, умилкват и не играят игрички. Просто не са моя тип. Иначе като приятели и като хора да се върши работа с тях много ги уважавам. И като приятели са топ - верни, открити, честни и принципни.

# 25
Според мен той е имал труден период. Избрал е да се затвори в себе си , за да намери решение и е нямал капацитет  за нищо друго Имал е нужда да остане сам със себе си , за да възстанови енергията си. Не си виновна ти , а  просто той функционира по този начин.Не знае , как да комуникира при проблем, а се изолира .Въпрос на характер, няма нищо общо с теб като жена . Недей да търсиш в себе си вина, не си направила нищо грешно

Общи условия

Активация на акаунт