Искам да кажа ... (158) през май 2019

• 71 386
  • 1 360
  •   1
Отговори
# 1 290
Ужасни са тия кърлежи.....

# 1 291
  • Germany
Това с профилактичният антибиотик не го разбирам... Никакъв смисъл няма.

# 1 292
  • някъде ... тук ...
И на мен ми го изписаха, както и трябваше да занеса кърлежа за изследвания.

# 1 293
  • Бургас
Ууу, Хрис, дано всичко е наред!
Вики утре са на екскурзия в една местност, където едва ли са пръскали срещу тия гадини. Сутринта ще я полея обилно с Аутан / емотикон „чукам на дърво” да не донесе някой/.

Завършихме успешно / и аз с моята част „домашна занималня/, след това яко спринт за балет и семейният съвет реши да отложим празненствата за утре, че днес каталясахме. За ваканцията имаме 60 стр.помагало +списък с книги. Ней зле, а?

# 1 294
  • София
хрис, месец след ухапването се прави тест за лаймска болест, за да е сигурно, че няма заразяване.

# 1 295
  • на Мелмак
Хрис, дано няма нищо!

Деня ми подобаващо завърши с лоша новина! Disappointed скапах психически!

Малкия тази вечер получи свидетелство за трети клас! 5.45 му е успеха, не очаквах толкова много от него! Heart Eyes
Утре или вдругиден ще се /го почерпим, днес просто за нищо не ставам!
СипАх си бира, слушам филм и зяпам форум! Философските размисли мисля да ги игнорирам! Засега!
Шугър, как си ти?

# 1 296
Селесте, ама туй след първи клас ли 😮
Нямам спомен да са ни товарили така нас... Книги имахме, ама сборници... Или аз "не съм разбрала " 😁

Хрис, дано да е наред детето.

Аз съм купила препарат да напръскам двора, че кумицата ходиха да вадят на бебето...

Ети 🤗 И това ще мине 🤗

Ух, преядох с дюнера, сладоледа и тия три неща и съм се размазала на терасата/ дворчето  с книга. Дано не заспя, че Мсч много ще ми се подиграва, ако ме намери припаднала с полу изпита чаша водка и пътната котка отгоре ми 😂

Не знам дали съм ви казвала, обаче имаме пътна котка, която ме обожава откакто я храних с агнешко. Ама е много нахална и постояноо влиза вътре. Те са две де. Другата, пък, е приказлива 😂 Сутрин, докато си пием кафето,  те правят гонка из розите 😂 Много са забавни ❤ МсЧ ме обвини, че ги привличам със своята котколюбивост, обаче постоянно ги храни, а снощи ги хванах и да им говори 😂😂😂

# 1 297
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
От кърлежи и мен ме е страх. От тези валежи и влага кой знае как са налазили из тревите. Imp

Ети, Heart
И браво на сина ти. Заслужава почерпка. Cake
Стреснах се като каза, че е третокласник. И моята е трети клас. Да видим дали ще има изненади. Уж нямат бележници, пък удостоверенията с оценки. Ние ще пропуснем връчването, заминаваме на фестивал в Пловдив. People Dancer
Но списъка с книги го имаме вече. Books Друг е въпросът колко от него ще бъде прочетено. Blush

Алечка, голяма идилия е при вас. Two Hearts

Ние направихме една дълга разходка, поуморихме се. People Runner
Ще си пийна розето и се ориентирам към лягане. Wine Glass
Утре се очертава тежък ден.
Наздраве! Beers

# 1 298
  • На брега на реката
Селесте, да ти е здрав мъжа и да те слушка.

Хрис, много години още да сте заедно и да сте много щастливи.

# 1 299
Ети, горе главата. Не се давай!
Щерката днес пита брат си с колко завършва, а той вдигна рамене. Утре ще разберем.
Али, защо "пътна" котка? От улична ли? Да ги направиш скоро дворни и селски.

# 1 300
Маре, да, живеят на улицата. Квартирата е на приземен етаж и предверието се отваря към градинката и ни гостуват 😂
На къщата също си имам аз, как. Като правихме барбекюто цели 3 се бяха строили да ги черпим 😂

Добро утро!

Наспана съм, ще избутам и днес 😂
Обаче вали, а аз тръгнах по рокля и сандали... Сега трябва да си ходя до дома да се дообличам и дообувам... 😁

Спорен ден, банда!

# 1 301
Добро утро!
Али, котките те обичат.
Много малко сте писали снощи..... Веднага да се поправите!

# 1 302
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро!

Тук вали, спира, ту пеква слънце, ту се заоблачава. Nature Sweat Drops Nature Sun With Face Nature Cloud
Прострях една пералня, пуснах втора, да просна и нея преди работа. Wear Shirt Надявах се всичко да изсъхне до довечера. Вчерашният топъл ден ме подведе май. Thinking

Задачките ми днес са като наниз на перлена огърлица. Има и такива дни, но нещо много зачестиха. Imp
Пуснала съм си Лейди Гага, допивам си кафето и се залавям. Musical Score Coffee

Прекрасен ден, момичета и момчета!  Nature Sparkles
(Къде сте, бре, Куркума и Мидко?)

Дописвам се:

Момичета от/около Пловдив, ако имате време и желание да се видим, няколко дни ще съм града. Програмата още не уточнена, но може да се напасне. Бих се радвала да се запозная с вас! Two Hearts

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 08:02 от zwarte tulp

# 1 303
  • на Мелмак
Привет, мацки!

Днес, явно ще е хладничко, дано не завали!
Работа имам чак довечера! Трябва да си занеса колата на мивка, да сготвя нещо и да спрягам глагола 'мотам се' Grinning

# 1 304
  • Germany
Добро утро!
Мрачно е и при нас. Дано не завали, че ще луднем следобяд с 6 деца затворени вкъщи. Имам да свърша хиляда неща и да се опитам да заведа малкият на зъболекар, че нещо му се е възпалил венеца. Дано сколасам до 15,00.  Трябва и да измисля малки подаръчета за гостенчетата /такава е традицията тук/. Мисля да им взема по един ваучер за книжарницата, защото са все деца, които обичат да четат и нещо като гумички или моливи. Много ми обърка графика вчерашният почивен ден...
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт