Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 6 / Май 2019

• 177 969
  • 4 164
  •   1
Отговори
# 60
И на мен ми е странно,че се обръща към кучето и “котана” със заек 😂😂

# 61
Козунак и яйца нямало да "хапва", млечни не яде по начало, но баница можело.

# 62
Пипера ОТНОВО е в Парадайз с родата 😂😂😂😂😂

Пепа-Телешопа  е !

# 63
Къде го видяхте това?

# 64
Тая Ивана е като една моя съученичка вегетарианка. Не яде месо, ама много обича хамбургери от Макдоналдс, кренвирши и филе Елена. 😂 😂 😂

Идвам с екзистенциален въпрос - Мима Сладкиша не беше ли с едно гадже Здравко и не живееха ли в Англия? Гледам че новия й се казва Сава, ама пък е родила в Лозенец? Прибрали са се само за раждането ли? Странна работа. (не я следя изобщо, гледала съм видеа много рядко)

# 65
Описваш Дени Шидерова, момичето, което живее със съпруга си в Англия, но след като роди не качва видеа!

# 66
Описваш Дени Шидерова, момичето, което живее със съпруга си в Англия, но след като роди не качва видеа!

Ох, Божее, вярно 😂 омотах ги съвсем, мерси

А Сладкиша живяла ли е в чужбина? Или си е от София?

# 67
Не, Мими  си живее тук.
Пускала е влогове от семейни екскурзии в чужбина.

# 68
  • София
Чакам някоя влогърка да направи видео свързано с нашата тема. Да вземат да отговорят на нас "клетите" жени в това "клето" форумче, в което си "избиваме комплексите"😉😂. Интересно ще е за аудиторията над 12. Ама откъде тази смелост да се изправиш лице в лице с истинската критика и мнението на хората с трезво мислене.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 22:10 от feel_you

# 69
Чакам някоя влогърка да направи видео свързана с нашата тема. Да вземат да отговорят на нас "клетите" жени във това "клето" форумче, в което си "избиваме комплексите"😉😂. Интересно ще е за аудиторията над 12. Ама откъде тази смелост да се изправиш лице в лице с истинската критика и мнението на хората с трезво мислене.
Ей тва е супер. Що не напишете въпроси към Ивана, Петкана и който се сетите, пък а ще отговоря вместо тях.

# 70
  • София
Честит празник, Гръмпи!
Много последователи и поне 100 спечелени гивалея! 🎂🎂🎂

# 71
Аз например се чудя на всички там влогъри, блогъри и сие, като почнат да питат :"Какво видео ви се гледа", "Какви теми искате по-често да обсъждаме" и тн. Самият факт, че ти сам като "творец" нямаш идея какво да правиш, говори много за липсата на вдъхновение, спонтанност и креативност. Ясно ми е, че и търсят трафик със задаването на въпроси, но пак остава горчиви вкус, че следващото видео ще е изсмукано от пръстите, защото не знаят какво ново да предложат.
Нещо друго, което ми е странно на мен лично е това непрекъснато снимане на храна. Трябва да ми се прияде ли? Да ида на същото място като тях и да ям същото? За мен храната е просто пълнеж на влога, блога или каквото имат. Да не говорим за травъл блоговете. Липсват елементарни исторически и географски данни. Гледах няколко влога на Лора от Бон Апети и бяха страхотни. Запомни доста неща от местата, които е посетила

# 72
  • София
Честит рожден ден и от мен Simple Smile

# 73
Евгения Джаферович е само на 30, а изглежда на двойно повече Sad Но не това е проблемът, а нахалното й бутане навсякъде. Как намират самочувствие такива хора сутрин пред огледалото, за да се чувстват достойни да ни занимават със себе си, а не да се скрият в някоя кухня или офис ми е пълна загадка и абсурд. Да, всеки има право да бъде каквото си иска, но външният вид има значение, когато решиш да изскачаш от всеки екран и водомер на хората.

# 74
Малеее такива снимки преди сън пускат ли се???

Общи условия

Активация на акаунт