Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 258
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 150
дайте си рефреш на туикса - оправиха номерацията на страниците и вече се търси по-нормално Laughing
ПП ако искате да си върнете браузъра нормано ctrl и 0
В Нова бразилия, както нямаха участници и се "юрнахме" да участваме ... и сега ме няма, ще чакам следващата седмица

# 151
Фейса изчезна (сайта, не профила), а Инстаграм не ще да се обновява (имам интернет). Дали е заради промените, дето ще правят, или е някакъв бъг?
Не е баш по темата, но участвам в някои игри там и се чудя дали ще продължи дълго...
и при мен не се отваря, може би наистина е заради ъпдейта, който ще пускат

payla_82 - съмнявам се да има теглене днес, в темата няколко човека писахме, че имаме СМС-и от Калиакра в който пише - кампанията приключи
В правилата пише теглене на 02.05.2019 и трябва да са 8 тегления а до обяд бяха 7

# 152
Блазе им на печелившите в началото на Туикс. Голямо ровене му ударих докато се намеря. Един познат "сопол" видях, та се посмях.
 Дадоха ми сива капачка на Кола, на която пише Кенче 330 вътре. Дали още важи или играта е свършила. Даже не знам каква е била играта.

# 153
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Печеля от Биодерма  ухуу

# 154
  • софия
Печеля от Биодерма  ухуу

Moже ли линк за списъка с печелившите?

# 155
Блазе им на печелившите в началото на Туикс. Голямо ровене му ударих докато се намеря. Един познат "сопол" видях, та се посмях.
 Дадоха ми сива капачка на Кола, на която пише Кенче 330 вътре. Дали още важи или играта е свършила. Даже не знам каква е била играта.
Аз днес взех кенче  не знам до кога е

# 156
Имам смс от 1780 - Калиакра да очаквам до 45 работни дни чопъра. Била приключила националната кампания

# 157
2 чаши от Туикс (с 2 бележки), както и очаквах Simple Smile
Биодерма имейли ли пращат?

# 158
2 чаши от Туикс (с 2 бележки), както и очаквах Simple Smile
Биодерма имейли ли пращат?
това с един емейл адрес ли - аз съм с 5 бележки, и като се видях един път реших, че няма смисъл да ровя повече

# 159
С 2 имейла.

# 160
  • Пловдив
С джезве съм от Нова Бразилия, пратих си и данните. kaffeetrmker_2

# 161
Още не съм се търсила в туикса Simple Smile
Някой играе ли в дъвки 5 ? Над 10 пъти пробвам да кача снимка, и не и не. Все пише няма 5gum продукт. Последния път снимах 3 кутии от големите и пак нямало... дали не трябва ленти и голяма кутия? В правилата хем пише, който и да е продукт, хем над 5.50лв...моля, ако някой е успял да ми каже как става номера Simple Smile

# 162
Къде си изпращате данните? Аз влизам с Фб и за сега май нямам имейл...
П.п. видях - искат лично съобщение.

# 163
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
От Биодерма имам имейл

# 164
С чаша съм от Туикс Simple Smile  много се радвам! Дано са същите като на картинката, че наистина ме кефят Hug

Общи условия

Активация на акаунт