Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 050
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 575
Дойде прословутото фото на Милка от втората седмица. Бележката едвам се четеше вече, с голямо взиране, но куриерът ми я прие. Сигурно след няколко дена нямаше да си личи нищо вече. Ще го разглеждам по-късно.

# 1 576
Комсед са пуснали игра с колело, ама се пада само "Опитай пак".
https://coupon.zebradigital.eu/p/8gmcn3/9hk1rk1d7kqpz0swgmyyt

На мен ми даде 20% отстъпка без да съм въртяла колелото  Simple Smile Grinning Laughing Joy

# 1 577
За пловдивчани, благотворителна кампания с награди - https://www.facebook.com/RadioKATRAFM/photos/a.469988521218/1015 … ype=3&theater

# 1 578
Варна,  търсят се модели за ноктопластика , гел лак, акрил. Безплатно! Има свободни часове.

И докато съм тук, се  сетих за чашите от туикс- не стана ли време за получаване?
На Калиакра май остават 15 дни за доставка от обявените до 45 след края на играта...а няма инфо.

От любопитство погледнах сникърс, че не се изненадвам от неразбориите и това, че пишете, а отговор няма.
Аз ги бойкотирам, но ви съветвам да се пише директно по върховете. Примерно от корпоративният сайт на Марс има препратка към линкед-а. Всичките им мениджъри и директори са наредени. Ако организирате групова жалба, ще я препратя към всеки наличен профил.
Къде да си запиша час за ноктопластиката?

# 1 579
Еееееее, получих най-накрая дългоочаквания фотоапарат на Милка! Какъв беше сайта за хартията? Моля споделете Simple Smile

# 1 580
  • София
Снощи пробвах да мина Морени. Не се бутам изобщо с фъстъчето и въпреки това не успявам да събера 130 точки. Вие успяхте ли?
През лаптопа и аз не успявам, но през телефон става.

# 1 581
Изтеглени са късметлиите, които печелят масло по избор от Rivana. Това са:

FBID100000423187051
didi7
ine
LieToMe
Menina

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 03 юни 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на "Rivana" и напишат потребителското си име, e-mail адрес, координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон за връзка) и кое е избраното от тях масло.

# 1 582
Сега си получих фотоапарата - без хартия е Disappointed Relieved
И докато съм тук, се  сетих за чашите от туикс- не стана ли време за получаване?
На Калиакра май остават 15 дни за доставка от обявените до 45 след края на играта...а няма инфо.

Чашите и аз ги чакам, но са изминали 20+ дни, та има още да почакаме, Калиакра и аз ги чакам, че от 10ти март  разнасям бележката в чантата и започна да поизбледнява Laughing

# 1 583
кока кола 1,5 л. може ли да прочета някъде условията че по тв много бързо.

# 1 584
кока кола 1,5 л. може ли да прочета някъде условията че по тв много бързо.
https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/05/specheli-nagradi-simply- … ly-coca-cola.html

# 1 585
  • Стара Загора
Кока кола са си оправили приложението,  вярната бройка на закупените билети ми показва.

# 1 586
На езичето на закупен от мен промо-кен бира Шуменско има надпис "бира", а не символ - бирена бутилка. Не мога да разбера дали печеля? Има ли някой с подобен казус?

# 1 587
На езичето на закупен от мен промо-кен бира Шуменско има надпис "бира", а не символ - бирена бутилка. Не мога да разбера дали печеля? Има ли някой с подобен казус?
И на мен се падна надпис бира  Rolling Eyes

# 1 588
  • София
Падна ми се гривна от Кока Кола 500 мл. Аванти награден център ли е? Искам от по-малък магазин да си я взема, за да си я избера. Че във Фантастико каквото ми донесат, не мога да накарам касиерката да ходи до склада няколко пъти или да и кажа да ми донесе всички видове да си избера.

# 1 589
  • Nesebar
Къде го въртите колелото на Комсед на мен ми излиза предишния който го е въртял

Общи условия

Активация на акаунт