Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 057
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 560
Момичета, от Сникърс отговориха ли ви за крадените снимки? Вчера видях, че и на майка ми е изрязана и качена, писах им, отговор няма и снимката си стои.

Здр,къде писахте на Сникърс да пиша и аз ,че виждам и моя снимка изрязана
Най - отгоре в дясно избирам Меню и най - отдолу Контакти. Там им писах, ама все още нищо. Не им се занимава. Не случайно ми бяха в Черния списък след нередностите с клана, ама пак им се вързах. Grinning
на мен не ми одобриха снимката и се отказах, но ако не ви отговорят, влизаме всички, взимаме чужди снимки и ги качваме отново Joy така де няма само други да лъжат Joy

Това е добра идея! Аз съм за бойкот на играта!
Писах им и не ми отговориха. Днес звънях и не си вдигат телефона. Утре ще ги подхвана от сутринта. Ще им пиша и на мейла: inform@effem.com
Намерих и един мейл в САЩ. Ако трябва и там ще пиша. На него отговарят при кражба на авторски снимки и интелектуална собственост.
Номера на МАРС (ако някой иска да звъни) е: 02/9714847

# 1 561
Игрите на Сникърс са смешни. Помните ли тази с топките и пътуване до Бразилия. Тогава във всяко теглене имаше по 5-6 награди на едно и също име, като беше упоменато, че може да се спечели само по една награда. Писах им, отговориха че няма хора с повече от една награда и толкова.

# 1 562
# 1 563
# 1 564
Сега влязох да въртя колелото на Комсед и направо ми излезе, че съм спечелила 20% отстъпка, а вчера като въртях нищо не спечелих.. Много странно Thinking

# 1 565
И при мен така, уж опитай пак, пък после отстъпка, предоставям я, ако някой има нужда.

# 1 566
  • София
Аз го въртях сигурно над 50 пъти  това колело - и нищо. Simple Smile

П.П. Днес и на мен ми даде отстъпка.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 10:12 от menyanthe

# 1 567
И на мен сега ми даде направо, че съм спечелила 20%, а вчера въртях и нямаше награда.

# 1 568
Получих си фотоапарата от Milka за 2 седмица.

# 1 569
  • София
Е най-накрая и аз имам смс от Лео, явно ще е фотоапарата. Исками се да пуснат нова игра Милка, с награди пуфове за предпочитане. И на Капи искам игра, само да не са чорапи наградите.

# 1 570
От 12 кенчета "Шменско" имаме 3 печалби бира. Но сега трябва да видим от къде ще си ги получим.🙂  Писах на сайта им преди 2 дена ,но все още не са ми отговорили.  А иначе са закупени от "Била". Трябва там да питам дали можем да си вземем спечелините биричка.

# 1 571
  • Под Слънцето
Варна,  търсят се модели за ноктопластика , гел лак, акрил. Безплатно! Има свободни часове.

И докато съм тук, се  сетих за чашите от туикс- не стана ли време за получаване?
На Калиакра май остават 15 дни за доставка от обявените до 45 след края на играта...а няма инфо.

От любопитство погледнах сникърс, че не се изненадвам от неразбориите и това, че пишете, а отговор няма.
Аз ги бойкотирам, но ви съветвам да се пише директно по върховете. Примерно от корпоративният сайт на Марс има препратка към линкед-а. Всичките им мениджъри и директори са наредени. Ако организирате групова жалба, ще я препратя към всеки наличен профил.

# 1 572
  • Велико Търново
Снощи пробвах да мина Морени. Не се бутам изобщо с фъстъчето и въпреки това не успявам да събера 130 точки. Вие успяхте ли?

# 1 573
  • София
Да се похваля, че имам кутия Морени от последното теглене. Имам и съобщение във вайбър от Спиди отпреди 1 седмица и оттогава ни вопъл, ни стон, би трябвало да ми донесат тениската от Либрес. Днес ще ги притеснявам.

# 1 574
Снощи пробвах да мина Морени. Не се бутам изобщо с фъстъчето и въпреки това не успявам да събера 130 точки. Вие успяхте ли?
Не хващаш всички вафли вероятно. Ако ги хванеш всичките минаваш нивото.

Общи условия

Активация на акаунт