Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 291
  • 15
  •   24
Отговори
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Темата във форума: Предизвикателства, дискусии и ексклузивни промоции за потребителите на BG-Mamma
Как да се абонирате за нея и да получавате известие за всеки нов пост с игра >>>
чрез натискане на бутона „Следи“, който се намира под заглавието ѝ:

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
17. Ограничения на призиви за гласуване в конкурси, игри и др.  
Не допускаме и премахваме призиви за гласуване в конкурси, игри и др.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи и др.

Допустими могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси;
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma.

Темата е за томболи, игри, конкурси, подаръци и анкети! Моля, не публикувайте хазартни сайтове/игри!

# 1
Благодаря за новата тема!
Чакам чаши от Фереро, никъде не играя. Надявам се да пуснат интересни игри с хубави награди.
Успех на всички🍀🍀🍀 и весели празници. 🎄

# 2
  • Пловдив
ПУ първа Heart (е, добре де, втора )Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам коледните календари с нетърпение.

Захарче, благодаря ти, че се трудиш, да ни е уютно тук! Искрено ти пожелавам, да видиш заветното "Честито" и да е дълго мечтана награда!

# 3
Благодаря за темата 💖. Чакам коледните календари от утре и много награди.

# 4
Благодаря за новата подранила тема и че винаги се грижиш за нея Захарче 🤗.
Нека се изпълни с интересни коледни календари и много заслужени подаръци 🍀.

# 5
Хайде и аз в новата тема....
Много желани награди на всички през този месец...От снощи ми се падна втора настолна игра от Олимпус...Оставям часа отново ако има значение

# 6
Благодаря много за новата тема и дано е изпълнена с много късмет за всички и да валят награди 🍀.
Миналата година май имаше и на Бену коледен календар, дано не бъркам. Чакам утрешния ден, за да видя от къде ще ни изненадат още с календари.
Ей не се падат тези чаши или бонбони от Фереро и това си е...

# 7
  • Сливен
Честита нова тема. Очертават се много календари, отделно и във Фейсбук, отделно и във Инстаграм.
За да не е "спам" - някой ползвал ли е платформата на https://giftcometrue.com/. Имам 2 ваучера по 100 лева и се чудя, какво да ги  правя.

# 8
  • София
Обичам Декември и си пожелавам няколко награди.
Пожелавам на Захарчето също много награди, както и на всички тук в групата.
Благодарна съм за предният месец, за хубавите жестове в групата, нека и този се напълни с чудеса.
Регистрирах една бележка в Бетър( така ли се пише), надявам се на една награда от тях.

# 9
  • София
И аз имам още два ваучера от gift come true от игрите на Капи лятото, ще ги използвам все някога.
Чакам от утре коледните календари, не че съм печелила някога нещо от тях, но ми харесва тръпката

# 10
Честита нова тема! Късметлийски месец! Здраве и щастие!

# 11
Разписвам се в празничната тема с чаши от Фереро🫠

# 12
И аз ще се запиша - пожелавам си 11 награди за декември 🤣🍀 утре имаме празник и ще се пазарува за игри 😉🍀
Ако успея да редактирам ще добавя и игри 😁

# 13
  • София
Благодаря за темата!
Има ли някъде на едно място всички коледни календари?

# 14
Благодаря, Захарче! Отново имаме трибуна за споделяне и през най-празничния месец в годината.
Надявам се декември да е благодатен към всички нас, най-вече в личен план.
С пожелания всеки да получи това, което му е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт