Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 6 706
  • 116
  •   42
Отговори
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Темата във форума: Предизвикателства, дискусии и ексклузивни промоции за потребителите на BG-Mamma
Как да се абонирате за нея и да получавате известие за всеки нов пост с игра >>>
чрез натискане на бутона „Следи“, който се намира под заглавието ѝ:

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
17. Ограничения на призиви за гласуване в конкурси, игри и др.  
Не допускаме и премахваме призиви за гласуване в конкурси, игри и др.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи и др.

Допустими могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси;
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma.

Темата е за томболи, игри, конкурси, подаръци и анкети! Моля, не публикувайте хазартни сайтове/игри!

# 1
Никога не съм била първа в любимата тема ...
Да не е спам ...чакам си раниците от хайникен и киндер
Желая много успешен месец ,много хубави и желани награди
Много хубаво оформена тема , благодаря

# 2
Записвам се в новата тема. Благодаря на всички, които е грижат така добре за нея!
Нека през октомври наградите валят като есенни листа и напълним темата с много позитивни новини!
Участвам в доста игри и чака тегленията с надежда. Ще се включа в Либрес, Фереро и Кит Кат. Все продукти, които харесваме и купуваме и без игри, а сега и с хубави (поне за мен) награди.

# 3
  • София
Месец октомври Simple Smile още малко и е Коледа Simple Smile
Пожелавам много награди и давам малинка за игра на 7 days. Тъпо направена игра и с тези бледи кодове. Давам Оскар на Теди, супер добра организация и готини награди. Пожелавам си за Октомври една почивка да спечеля, както и поне 10 награди Simple Smile

# 4
Благодаря за темата 🍀. Фереро през лятото не се продават, заради жегите, тогава се промотира Рафаело. А за 50 лв за участие, то с тези цени на шоколада, не се учудвам .. 😞

# 5
Благодаря за новата тема. Пожелавам си телефон, таблет, лаптоп, кафе машина....През септември участвах в доста игри с по една бележка, в Морени, Престиж, 7 days участвах повече. Късмет през новия месец!

# 6
50 лева е участие за най-голямата награда. За по-малките е доста по-ниска сумата. Успех на всички, дано октомври е по-ползотворен от септември.
П.С. И мен много ме притесняват цените на шоколада и кафето, все любими стоки, но просто скоро ще стават трудни за достъп...

# 7
Добре дошъл Октомври!
Пожелавам си да спечеля една почивка за годишнината ни с милото. Няма да откажа и по-малки награди,разбира се.
Чакам си раничката от Киндер и гивауейа от Милка. Нека Октомври ни донесе много полезни награди!
Blush

# 8
Честита нова тема. Успех и много желани награди през октомври! Вчера си мислех няма ли да пуснат игра за бонбони и хоп Фереро. Че и сега купих за подарък точно тях ! Благодаря за споделянето.

# 9
Честит нов месец и нова тема. Като видях пирамидите на Фереро и осъзнах, че Коледа наближава 😂😂😂
Хубави награди, не знам дали ще се включа. Избягвам сладкото напоследък.

# 10
  • В страната на бурите
Днес получих наградата - сандвич мейкър от форумната игра на President. Уредът е на Philips, много е хубав. Нямах време да разопаковам. Благодаря на организаторите!

# 11
Септември изпращам с 2 награди:
Раницата на Киндер
Комплекта от Wednesday.
Стискам палци на София Мел за мултикукър, Рексона, Sensodyne, Доместос и Милк бургерите.

# 12
Благодаря за новата тема. Пожелавам много желани награди през октомври на всички.
 Печелившите от Лидл за септември
Скрит текст:
Печеливши участници
Септември

Цветомила Тодорова 089XXXXX16

Милан Бабечки 089XXXXX60

евгения ненова 088XXXXX38

Светла Насвади 089XXXXX63

Пролетка Петрова 089XXXXX08

Максим Нанков 088XXXXX92

Адриана Михайлова 087XXXXX53

Олга Кармацких 089XXXXX26

Ана Русева 088XXXXX05

Кирил Минчев 089XXXXX16

Георги Русев 089XXXXX46

Борислав Петков 089XXXXX29

Havie Babechka 087XXXXX99

Ердун Салимов 088XXXXX47

Таня Михайлова 087XXXXX67

Спас Богданов 089XXXXX34

Мирослав Николов 088XXXXX34

Даниел Димитров 089XXXXX69

Кристина Петрова 089XXXXX23

Радосвета Драгнева 088XXXXX80

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:16 от zwetanelia

# 13
  • София
Коя е играта на Фереро?

# 14
  • у нас
Честита да ни е новата тема! Щедър и много щастлив да е Октомври!
Благодарности за всички, които грижовно я поддържат!

Припомнете ми как беше известяването за вземане на награда от А1? Беше след 9.10, ама те ли се свързват с вас или директно отиваш в офис?

Общи условия

Активация на акаунт