Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 163 - октомври 2025)

• 8 202
  • 124
  •   9
Отговори
# 45
  • Nesebar
Ще се включа в либрес само тях ползвам и чакаме загорка ,но не виждам поле печеливши и кога теглят

# 46
Честита нова тема с пожелания за желани награди. Това има във Фантастико.

# 47
  • София
Взех 2 Швепса от Фантастико днес. Разбира се, на касите нямаше карти и чаши. Да не говорим, че въобще не ми предложиха скреч карта, а трябваше сама да си искам. Вдигнаха ръце и казаха "Ми, няма.." Пожелах да дойде управител. Човека донесе и карти и чаши и им каза щом са свършили да вземат нови.. Не спечелих, но поне донесоха награди.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 16:27 от Магси

# 48
# 49
Честит нов месец и от мен. Нека бъде изпълнен с награди. За мен септември също беше най-силният месец от началото на годината. Надявам се да продължи така до края на годината 😁.
Последната ми награда е комплект препарати от форума. А най-голяма и най-желана прахосмукачка робот от София мел🥳.
Препарати,прахове, омекотители, превръзки няма да купувам до Нова година. Имам стабилен запас.

# 50
Каква е играта на София мел? Може ли линк?

# 51
Каква е играта на София мел? Може ли линк?
Заповядай
https://www.sofiamel.bg/bg/autumn-2025

# 52
Получих Sandwich Maker-а от играта на President. Много е хубав.

# 53
Здравейте!Всички които са спечелили награди от КК ли си получиха наградите?Аз чакам якето още!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 19:12 от mimsi3

# 54
  • София
Честит нов месец, съмишленици! Пожелавам си за октомври 13 фатални награди, които да ме накарат да се усмихвам и да ми държат влага време напред. Играя само в игри, в които наградите представляват интерес за мен и са желани.

Ето това мярнах, но за мен лично не си заслужава.. тениски, козирки.. не, мерси.

https://happy.bg/blog/114/%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%B7-%D0%B2-%D0%B8 … D0%BE%D1%82-happy

# 55
  • МИНДЕРА
Идвам да похваля Загорка,които ми оказаха съдействие за служебна регистрация в играта.Коректно и с разбиране се отзоваха на сигнала ми,свързан с невъзможността да регистрирам 5-6 бр.касови бележки.
Знам че има и други с такъв казус,можете да потърсите комуникация на този емайл
Zagorka.Communication@heineken.com

# 56
Късметлийски месец на всички, нека за всеки има по нещо желано Flowers Four Leaf Clover
Мисля че не е споделяна , но е интересна Simple Smile
https://www.facebook.com/ekvator1/posts/pfbid0L4r6CZioUAGeDmq36R … g5M1oBHiz9eiwXWRl

# 57
  • Б
Аз чакам доста игри да изтеглят и обявят печеливши. Надявам се октомври  да е на късмет.. Късмет на всички през месеца!!!

# 58
Честит нов месец.
За първи път щях да завърша месец без нито една награда (септември) и отварям имейла и не мога да повярвам на очите си!!!

Място не мога да си намеря от радост!!! Толкова много го исках този ваучер. Участвах с една бележка и се надявах, но уви. Нямах имейл след края на играта. Но явно си е бил точно за мен.
Пожелавам на всички най-желаните награди.

# 59
  • София
Кутията на вафли Ная се превръща в забавна игра, вътре има и зарче и цветни пионки.

Даже не съм видяла в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт