Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 082
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Спечелих миналата седмица плажна чанта от Самърсби във Фантастико. Малка е, симпатична, даже не знам дали ще ми свърши работа.

# 1 531
Спечелих миналата седмица плажна чанта от Самърсби във Фантастико. Малка е, симпатична, даже не знам дали ще ми свърши работа.
Може ли снимка, аз още не съм открила участващ обект на тази игра в Пловдив Imp

# 1 532
  • Вестерос
От Венус ми отговориха това:

"Здравейте, при възникнала такава ситуация Ви препоръчваме да се обърнете към представител на търговския обект, в който се провежда играта. За съжаление не можем да Ви бъдем полезни с информация относно кампанията, тъй като тя се провежда под ръководството на търговските ни партньори. Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви желаем приятен ден!"

# 1 533
Тези от Лидл пак стиснати. Чорапи ще подаряват. Включих се само заради ваучера. Можеше комплект продукти да раздават поне. Тя доставката по - скъпа от наградите. В Кауфланд ми е надеждата. Дано пуснат игра с по - хубави награди.

# 1 534
  • София/Търново
https://eva.bg/games/110-Igrata-na-EVA-i-Dopelkherts-Kolagen-Byuti

Ето една игра и от мен Simple Smile

# 1 535
Смятам да дам шеговит отговор в играта на EVA  , въпросът е :С колко процента намалява дълбочината на бръчките след 8-седмичен прием на Допелхерц Колаген Бюти? , а отговорът ми е : След като се ориентирах в цената на продукта ,категорично ще отговоря с 100 %.

# 1 536
след кореспонденция със Самърсби ейто техния отговор
Скрит текст:

Благодарим за проявения интерес към активността на “Somersby”, която се провежда само в търговска верига „Фантастико“  в гр. София!

В гр. Пловдив от юни месец ще стартират активации с дегустации, в които ще можете да участвате за същите награди - плажна кърпа, плажна чанта, шапка. Активностите ще се провеждат в големите търговски обекти като Кауфланд, Лекси и Слънчеви Лъчи, като активностите ще бъдат оповестени с надлежни рекламни материали.

Айде пак дискриминация Laughing Laughing само Фантастико за момента, ще чакаме и нас да ни "огрее" - не знам чантата дали си заслужава, но от сега искам кърпа

# 1 537
# 1 538
На либрес веднага ли изписва дали печелиш?

# 1 539
  • Пловдив
На либрес веднага ли изписва дали печелиш?
Не ,след тегленето  влизаш в профила и на печелившите ако те има изписва да си въведеш данни за доставка.

# 1 540
Момичета, от Сникърс отговориха ли ви за крадените снимки? Вчера видях, че и на майка ми е изрязана и качена, писах им, отговор няма и снимката си стои.

# 1 541
  • при късмета
В Лили има игра на Каротен. При покупка на какъвто и да е продукт, скреч карта. Наградите са продукти и часовник (поне на това ми заприлича картинката). Тъкмо за това бях тръгнала, купих си слънцезащитен продукт и спечелих още един. За това лято съм осигурена

# 1 542
не е точно игра, но е с благотворителна цел и има награди https://bioderma-womensrun.bg/

# 1 543
Взех си днес гърненцето от Фантастико,за сега това приложение му измислих Wink

# 1 544
Имам такова гърненце от две години някъде.
Дали сладолед, дали кисело мляко имаше в него вече не помня.
Но пък то стана любимата ми вазичка за букетчета от нискостъблени цветя -
теменужки и любимите на децата полски цветенца.
Иначе, при мен "сушата" продължава Joy

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 19:44 от Усмивчица-28

Общи условия

Активация на акаунт