Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (86) - май 2019

• 104 091
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 515
# 1 516
  • Велико Търново
Миленка, сега видях, че ти си спечелила билетите за Стинг, честито! И аз пробвах, но не се получи ☺

# 1 517
Няма ме в морени

# 1 518
Здравейте, по принцип не следя темата, сега прочетох правилата, но не съм сигурна дали мога да споделя една игра, която организирам във фейсбук/инстаграм... Играта е типичен giveaway, в който участниците трябва да споделят кой артикул искат да спечелят от един сайт за бебешки и детски дрешки и съответно късметлията ще го получи. Ако кажете че е ОК ще споделя къде да намерите играта Simple Smile

# 1 519
Кауфланд имаха игра с награда кулинарен курс. Къде мога да видя печелившите? Мина вече седмица след като играта приключи. В сайта няма нищо...

# 1 520
Следи тази страница - https://www.kaufland.bg/igri-promocii/igri.html#nashite-pechelivshi
Ще се появят там. И печелившите с Ducati трябва да обявят.

# 1 521
Здравейте, преди няколко дни спечелих гърненце Боженци, но все още не съм го взела. Имам също и талон от Чио за снакс, но в магазина до нас казаха, че нямат и чакали да им донесът.
Преди няколко седмици имаше събитие в Южния парк и там спечелих плажна чанта от Биодерма и е много хубава, сега видях, че е същата и в играта с покупка, заслужава си.
Също така спечелих двойна покана за тайния концерт на Графа и Белослава в София на 30.05, но няма да мога да отида и я продавам на символична цена, ако някой се интересува може да ми пише.
Участвам в Морени, но мисля да се включа и в други скоро.
Участвам и в доста игри в Instagram и съм печелила поне 3 пъти тази година, има интересни награди от различни хора, предимно блогъри/влогъри.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 12:03 от sun.rain

# 1 522
Благодаря Simple Smile
Много се зарадвах и изненадах, но вероятно няма да можем да отидем. Болни сме, и аз започвам да се разболявам за жалост, то има време още до събота, ама каквото е писано. Това е най-голямата награда за тази година, но вероятно няма да мога да й се насладя.

# 1 523
Виждам че нямате късмет с дневно.Аз играя във всички възможни игри и от никъде нищо не печеля.Само душ гел от Dove.Моята статистика в дневно е:1 ден-2лв,2ден-1лв,3ден-5лв,4ден-5лв,5ден-0лв,6ден-5лв,7ден-5лв.Дано поне там да имам късмет😂

# 1 524
За пазаруващите от Стара Загора в Кауфланд (само до края на седмицата)-при рег.к.б.за над 0.30- може да се спечели ваучер за пазаруване за 30 лв.
Скрит текст:

# 1 525
# 1 526
как откривате игри в инстаграм, никак не ми излизат.

# 1 527
# 1 528
Спечелих още едно кисело мляко Боженци. Играта е до 14-ти юни, нали? Няма ли да я удължат - имат много непродадени млека с промо опаковки...

# 1 529
Нямам спомен дали е публикувана тази игра https://www.fibank.bg/bg/page/2168#nasheto-predlojenie

Общи условия

Активация на акаунт