Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 509
  • 348
  •   1
Отговори
Понякога най-трудната част от празниците е изборът на подарък. Търсим нещо специално, нещо „точно за него“ или „точно за нея“, но често попадаме на вещи, които изглеждат добре само в момента на разопаковане. И после… стоят на рафта, в шкафа или в някое чекмедже — неподвижни и забравени.

Всеки от нас е получавал подарък, който така и не заживява „истински живот“. Случва се. Понякога вещите идват с високо очакване, но не и с емоция. А именно емоцията е най-личният и истински подарък. Тя кара човек да мечтае, да очаква и да споделя изживяването си с любими хора.

Точно затова подаръците-преживявания от Gift Tube все по-често печелят сърцата ни. Те са универсални, но в същото време изненадващо лични. Позволяват на получателя сам да избере какво му подхожда — от тихо, креативно време за себе си до нещо дръзко, ново или малко по-смело. Те носят онзи приятен гъдел — независимо дали са за Коледа, рожден ден или просто без повод.

Най-хубавото на ваучера е, че не поставя никого в рамка. Не ви кара да избирате вместо човека. И със сигурност е по-фин жест от „пари в плик“, който винаги леко смущава. Ваучерът дава пространство, свобода и време — човекът сам решава кога и как да се наслади на своята емоция. И да я запази в спомените, а не в шкафа.

Преживяванията имат и друга сила — да свързват хората. Вещите рядко се споделят, но преживяванията почти винаги. Вместо бутилка уиски — отидете заедно на дегустация. Вместо диск — подарете музикален урок.

Понякога именно малката капка щастлив адреналин е това, което превръща един подарък в незабравимо преживяване.

Включете се в играта!

Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

На 11 декември трима от вас ще спечелят на произволен принцип един от нашите ваучери:
● Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали
● Спа ден в Sense Wellness център
● Рисуване с кафе

Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 10:58 от Жaклин

# 1
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Изненада
Издигане с балон

# 2
  • Пловдив
Вниманието.
НЯкой е помислил и за мен. Blush

# 3
Вниманието.
Спа почивка е идеалният подарък за мен.

# 4
  • Пловдив
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - най-важно за мен е вниманието и времето, което човекът е отделил, за да ме зарадва
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? -  Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 5
  • София, България
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?:
Определено вниманието. И малко символиката.
Спа ден

# 6
Символиката, защото това предполага мисъл и целенасочен избор на подаръка.
Идеалният ден към момента за мен би включвал един ден абсолютно насаме.

# 7
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? Вниманието, положеното усилие, но и изненадата е нещо прекрасно.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 8
  • над кукувичето гнездо
Вниманието ми е на първо място.
Символиката също е от значение за мен, дава персонален смисъл.

Бих избрала Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 9
Обичам изненадите, но любимият е далеч това да използва символика, затова най-важно за мен остава вниманието. Имам нужда от почивка, затова спа ден е идеален за мен

# 10
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - всичко това ценя. Обичам изненади, а самОто подаряване показва внимание. Символиката винаги си я намирам, дори и да не е ясно показана от подателя Simple Smile
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - нося доста страхливо сърце, така че екстремните неща не са за мен. Но пък релаксиращ спа ден би бил супер подарък Simple Smile

# 11
  • гр. Кюстендил
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

Определено ще оценя вниманието, което е отделено, за да бъде купен/подарен един подарък. Ако е вложено внимание, ще има и изненада, и символика. Но най-много бих ценяла вниманието, защото ще успеят да ме зарадват дори с нещо мъничко.

В момента имам нужда от една хубава почивка/спа/релакс

# 12
Много обичам изненадите! От изброените 3 най-моето е релакс/спа.

# 13

Вниманието и изненадата.

Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали - там изобщо не съм ходила.

# 14
Обичам изненади
Спа ден в Sense Wellness център

Общи условия

Активация на акаунт