Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 655
  • 359
  •   3
Отговори
# 15
Най - много ценя вниманието и ще ми е много приятна изненада подарък от Gift Tube за рисуване с кафе . Винаги  тези преживявания ме зареждат положително.

# 16
  • При децата ми
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?

Вниманието ценя най-много. Отделено време за избиране или направата на подарък.

Спа почивка е много добър подарък. Simple Smile

# 17
Ценя много изненадата и вниманието при избора на предаването.
Бих се изненадала приятно на спа уикенд или преживяване.

# 18
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Ами ценя и трите!
Спа уикенд Simple Smile

# 19
  • Сф
Ценя изненадата в един подарък. А човек, който ме познава знае какво ще ме зарадва. Аз бих искала да изненадам съпруга си, който е рожденик на Коледа със целодневно спа преживяване Simple Smile Heart Eyes

# 20
  • Пловдив
За мен най-важното в един подарък е символиката, защото това значи, че не само получаваш внимание, не просто изненада, а това, че някой те е слушал внимателно Heart
Един от най-добрите и запомнящи се подаръци е едно малко, плюшено зайче, което получих. Думите, с които ми беше подарено звучат и до днес в главата ми!

Перфектното преживяване за мен е, когато можем, да го споделим със семейството ми, защото все по-малко са моментите, в които се събираме заедно.

# 21
  • на последния етаж
Според мен най-важна е изненадата и отношението.
Смятам, че най-подходящият за мен подарък е пътуване.

# 22
Вниманието което някой е отделил за мен.
Панорамен полет с балон.

# 23

Ценя най вече изненадата и вложеното внимание в подаръка.
Имам нужда да рисувам, не съм го правила в курс и това много би ме зарадвало

# 24
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Най-много вниманието.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Имам най-много нужда от СПА или нещо, свързано с адреналин.

# 25
Вниманието и изненадата се съчетават. Не е важна стойността на подаръка, а това, че някой е помислил за теб.
В момента много бих искала за подарък спа изживяване.

# 26
Бих оценила вниманието и подходящ подарък би бил вечеря за двама.

# 27
Ценя вниманието в един подарък.
Бих искала да изненадам партньора си със спа преживяване.

# 28
Изненадата и вниманието за подбор на подаръка.

# 29
Ценя вниманието и начина по който е подарен.Полет с балон над Белоградчишките скали е искан и перфектен подарък за мен и моят мъж.

Общи условия

Активация на акаунт