Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 675
  • 360
  •   3
Отговори
# 30
Изненадата
Рисуване с кафе

# 31
В един подарък най-много ценя практичността - дали имам нужда от него, дали ще се зарадвам като го ползвам - примерно ако имам страх от височина ако ми подрят скок с бънджи, някой друг ще се възползва от подаръка ми Grinning.
Много е важно също да успее един подарък истински да ме изненада, да е неочакван и да е индивидуален, да е съобразен с моите предпочитания
В моите задачи за 2026 година присъства екскурзия до Белоградчишките скали, подарък за летене с балон на скалите би бил перфектен подарък за мен.

# 32
Най-много ценя изненадата, но също и старанието. В момента имам нужда от рисуване с кафе

# 33
  • Пловдив
Ценя вниманието, най-добре на спа:grinning:

# 34
За мен е важно вниманието, елемента на изненадата така ели иняче присъства.
Спа ще ми се отрази добре в натовареното ежедневие.

# 35
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - Изненада.
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - Издигане с балон.

# 36
Изненади не обичам, макар че често правя, но вниманието и символиката в подаръците са ми по-важни. Да са избрани с мисъл и грижа за получателя ми е по-важно от стойността им.
Балонът или спа почивка биха ми харесали много

# 37
Най-много ценя вниманието, когато ми подаряват подарък.
Точно в този момент бих се зарадвала на една продължителна почивка в СПА хотел.

# 38
За мен изненадата е най-важна. Обожавам, когато хората са помислили за мен и са излезли извън клишето.

Бих избрала спа почивката, имам нужда от такова изживяване!

# 39
Трудно някой може да ме изненада! Затова изненадата! 🫠

# 40
  • София
За мен най-важна е изненадата. Бих избрала Панорамно издигане с балон над Белоградчишките скали

# 41
Вниманието: когато някой наистина е помислил какво харесвам и ще ме зарадва.
В момента имам нужда от масаж и SPA

# 42
  • София, България
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Всичко е важно, може би изненадата означава за мен и внимание, защото за да ме изненада някой, това означава, че се е постарал и е вложил усилия и внимание.

Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Мечтая си за един страхотен масаж!

# 43
Изненадата. Практичност също. Да пасва на ингересите ми.
Масаж Simple Smile

# 44
  • Пловдив
Вниманието винаги е било най-важно за мен - и когато правя,и когато получавам подаръци 🫶

Общи условия

Активация на акаунт