Подаръкът, който остава в сърцето, а не в шкафа - Спечелете ваучер от Gift Tube!

• 2 533
  • 349
  •   1
Отговори
# 45
В един подарък най-много ценя вниманието — жестът, че някой се е сетил за мен и е избрал нещо с мисъл. Изненадата също е приятна, а символиката прави подаръка още по-личен.
Перфектният подарък за мен в този момент би било преживяване, което ме откъсва от ежедневието — например кратко пътуване, релаксиращ уикенд или нещо напълно ново, като работилница за творчество или дегустация.

# 46
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката? - вниманието
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент? - точно в този момент имам нужда от масаж

# 47
Комбинация от трите, защото за да бъде една изненада наистина изненада, трябва да бъде съчетана с внимание и символика, ако човекът, който ми я подарява ме познава.

Може би СПА или нещо повдигащо адреналина.

# 48
  • Бургас
Вниманието бих оценила в един подарък.
Може би едно пътуване би било подходящ подарък в този момент.

# 49
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?
Кое преживяване би било перфектният подарък за вас в този момент?
Перфектният подарък за мен е жестът дори и в нещо мъничко, но да е с любов и прекрасни думи. Перфектният подарък за мен е ваучер за масаж!

# 50
  • София
Напишете ни какво цените най-много в един подарък — изненадата, вниманието или символиката?

ИЗНЕНАДАА !! Определено - спа почивка или масаж !

# 51

Определено вниманието.
Искам СПА уикенд сега точно.

# 52
вниманието
● Спа ден в Sense Wellness център

# 53
Изненадата! Спа ден в Sense Wellness център

# 54
Изненадата - когато не очакваш подарък, пък го получиш. Особено ако подаръкът е просто ей така, без повод.
Може би издигането с балон би било хубаво преживяване.

# 55
Всичко е важно за човек като мен, който обожава да прави подаръци !
Полет с балон високо над Белоградчишките скали ! Мечта !!!

# 56
  • Пловдив
Много важно за мен е вниманието.
Бих оценила един СПА уикенд точно сега!

# 57
Бих се зарадвала на изкачването с балон което да споделя с близките на мен хора.

# 58
  • Елхово
Вниманието и отношението на човека, който прави подаръка!

# 59
  • София
Харесвам персонализирани подаръци, на които зная, че ще се зарадва човекът. Обичам да ги правя и на мен да подаряват.

Като майка на 2 деца много бих искала
● Спа ден в Sense Wellness център

Общи условия

Активация на акаунт