Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 780
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 230
Взех от трицветния сладолед 2л.,много се чудих м/у него и този като тирамису...дали се прецаках?

# 1 231
Кауфланд са нарекли зехтина си - Необработено маслиново масло.

# 1 232
Има ли в пакетирани в кутия сладоледи във фунийка, но само шоколадови. Онзи ден ги огледах хубаво, но не видях, видях само такива от по 6 бр. общо като 2бр бяха шоколадови, 2бр бяха с ягоди и другите пак някакви розови.

# 1 233
  • have faith and be patient ..
Анджела61, а за 0.3 киселинност не разнищи ли случая? Тук се казаха и хубави и лоши неща за зехтина ми .. Изяждам още туба и приключвам с него.. Ще търся друг, докато и той не се окаже менте

# 1 234
  • София
И аз такъв заглеждах в нашият супер , пише 0,3 , добра цена ,ама след тия коментари май ще се откажа. Иначе от Гърция( Лидл) нацелих 5л за 36лв, екстра върджин, никъде не пише киселинност ,не че разбирам какво пише, но няма никакви цифри. Взех си само туба и сега са останало 2 л. Като свърши не знам какъв да търся.

# 1 235
  • Бургас / UK
Идвам да ви похваля портокалите за сок в мрежа /3кг/ за 5,49 лв. Много са сочни и сладки.От 3 портокалчета напълних една чаша около 250 мл.

Купих и бейби спанак в пакет /500 гр/ ,дано да е хубав  newsm78

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 15:26 от *Чефи*

# 1 236
  • Мадрид / София
Нека кажат тези, дето ходят или са в Гърция как е при тях етикетировката, какви обозначения имат. Аз казах за испанските, че няма 0,3. Има 0,4 и е смес, който е лек и 1 за интензивния, който също е смес, а вирджън екстра няма никаква цифра като индикация.

# 1 237
Скрит текст:
Ти да не си учила немски като ученичка? Това Вирджън (virgin) ми звучи като Велкоме (welcome)

Боровинките на 125г бяха на 1.50 лв. сутринта. Сега отворих - увяхнали са. Гледайте , ако вземате...

Много тъпо - заквасената сметана я сложили до саламите и стоките РС, а тя не е РС. Киселите млека са съвсем далече...да им имам логиката...

# 1 238
Някой питаше за сладолед пистачио - има 2 кутии в Младост 2

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 16:00 от fenyx

# 1 239
Аз купих 3 вида сладоледи - панакота (не ми допадат много, но ще ги изям), едни във фунийка - в 2 ягода, 2 шоколад, 2 ягода и шоколад и 2 ванилия и нещо още,  и 3ия вид - пак на клечка 2 карамел, 2 ягода и още два нещо си. Последните са досущ като тези в гърция, малките сладоледчета, обожавам ги. И 3 те опитах, много съм доволна!
Аз да питам за апарата за кръвно, добра цена е , а дали върши работа? Точно ли мери?

# 1 240
Пробвахте ли маринованите месца? Конкретно шишчетата, които са намалени ме интересуват. Хубаво ли е месото, надявам се не е старо?

# 1 241
Аз да питам за апарата за кръвно, добра цена е , а дали върши работа? Точно ли мери?
Имаме такъв от две години, сравнявали сме с други и ръчни, и много по-скъпи, еднакво с тях мери.

# 1 242
Персил и няколко други видове,които ги предлагат в Теско.Аз си търся сутиен голям номер,без банели,без подплънки,мисия невъзможна,преди 2 -3 седмици имаше подобен,но 95 С нямаше такъв номер.

# 1 243
Никой не ми писа за трицветния сладолед.
Май се прецаках-има вкус на вода,а като се разтопи малко е по-добре.Трябваше да взема от този с бисквити и с вкус на тирамису.

# 1 244
Никой не ми писа за трицветния сладолед.
Май се прецаках-има вкус на вода,а като се разтопи малко е по-добре.Трябваше да взема от този с бисквити и с вкус на тирамису.
Трицветния не е кой знае какво. Малките сладоледчета обаче ммм

Общи условия

Активация на акаунт