Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя крем е по-добра, тази с 22% или тази с 35% мазнини? За какво са подходящи всеки от тях?
Как се приготвя панирано авокадо?
Какво е мнението на хората за пасаторите от Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя крем е по-добра, тази с 22% или тази с 35% мазнини? За какво са подходящи всеки от тях?
-
Как се приготвя панирано авокадо?
-
Какво е мнението на хората за пасаторите от Lidl?
-
Има ли в асортимента на Lidl маслини без сол?
-
Какво е мнението на хората за пръчиците-ароматизатори от Lidl?
Какъв беше израза? Ще ви отлюспя всичките
рибоците ги правя нацепени, овкусени вътре и вън с розмарин, черен пипер, сол, лимон, оарчета масло в коремчето, отвън полята с малко олио, а като я изкарам пръскам със зехтин с босилек вътре и вън.. Става бомбаааа, но доста чистя и аз изчистената риба де, в корема с нож поря до костта и там черното до махам, също и черната люспа, хрилете, остатъци от всякакви червалаци, люспи и т. Н.