Лидл 127 - Майско пролетна

• 92 392
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, да сте видяли днес някъде в София останало от козето сирене в саламура. Сега минах през Слатина, свършило е

# 121
Днес взех пушен кашкавал, блокче. Пише, че е нов продукт и съставът му е ОК.

# 122
Ние имаме такава,май от предното пускане или от някъде я е купил моя,не помня вече,ами доволна съм,държи стабилно и 10 инчов таблет не мърда.

# 123
Здравейте. Търся едно яке зелено горно за дъжд от миналата седмица,изпуснахме го. Ако някой види 110 размер да ми каже. Мерси

# 124
  • Mostly in my mind
Подобни наскоро гледах и в К. Много сладурски.

# 125
За дамите дето не искаха да режат оригиналните връзки на маратонките. Ето комплект да поръчате хем на цвят може да избирате хем има необходимите накрайници да сложите след като срежете до подходяшата дължина https://ru.aliexpress.com/item/1-22/32873634914.html

# 126
  • Асеновград
За дамите дето не искаха да режат оригиналните връзки на маратонките. Ето комплект да поръчате хем на цвят може да избирате хем има необходимите накрайници да сложите след като срежете до подходяшата дължина https://ru.aliexpress.com/item/1-22/32873634914.html
Сега ако кажеш че и ще правиш поръчка за да се включа цена няма да имаш Simple Smile

# 127
  • Бургас
От там си поръчваш индивидуално Wink Регистрираш се, ако не си досега, избираш си цвят, ръчкаш в количката, доставка в случая няма за плащане Wink И после чакаш Simple Smile

# 128
  • Перник
Здравейте, отдавна не съм имала време за темата Sad
Идвам с оплаквания - вече 2 седмици ми няма любимия течен шоколад Шоконуса. Предполагам, че ще върне след време с нова опаковка?
И по-важното - хлебопекарната ми сдава багажа - веднъж отказа да започне да меси, после тръгна, а снощи, както си работеше нормално се оказа, че не е пекла хляба. Сутринта намерих преливащо тесто Hushed Имам някакъв спомен, че освен пролет и есен, понякога пускат пекарни и през лятото. Правилно ли помня?

# 129
Няма шоко нуса..и аз се оплаквах. Не вземай от другия течен...много е гаден. Мастър чок нещо си..брррр...

# 130
  • Асеновград
От там си поръчваш индивидуално Wink Регистрираш се, ако не си досега, избираш си цвят, ръчкаш в количката, доставка в случая няма за плащане Wink И после чакаш Simple Smile
Точно заради регистрации и прочее не ми се занимава, та ако някой поръчва направо да включва и мен Simple Smile иначе ще търся по магазини.

# 131
Момичета, имате ли някакви наблюдения над блендера от тази седмица? Може ли смила ядки и бисквити например?

# 132
Точно заради регистрации и прочее не ми се занимава, та ако някой поръчва направо да включва и мен Simple Smile иначе ще търся по магазини.
Потърсете във фейсбук има дето се занимават професионално с поръчки. Знам една дама от Свищов или Плевен, но мисля тя ползва основно Еконт и не сте ли в региона където има офиси ще излязат златни. Предполагам има и други дето ще поръчат до ваш адрес, но не съм проучвал подробно.

# 133
  • Варна
Някой да снима новия продукт за мазане, че ще се лутам сума време.

# 134
Белите аспержи хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт