Лидл 127 - Майско пролетна

• 91 744
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 335
Да, това е основно правило при меренето на кръвно, да не се правят многократни последователни измервания. Дори и две последователни на един човек да са, трябва да се изчака поне 5- 10 Мин. между двете.

# 1 336
  • София
Ореха и Бурбонската ванилия.Heart Eyes   Също бадемовия на клечка. Blush
+1 за ореха и бадемовият на клечка.
Трицветният, според мен замразена вода със захар!

# 1 337
Един microlife за китка е около 80 лева,взимате и забравяте.
Какви са тея маншети за предмишници,егати чудото :Д
Още малко ще искат и около главата да се слага :Д

# 1 338
Апаратите за китка не са от най-точните. По-добре е да се мери на предмишница.

# 1 339
Хахахахахахахахахаха,амм,ОК Grinning
Давайте си парите за боклуци...

# 1 340
Който от където и какъвто иска да си взема. На предмишница мерят и старите механични апарати, може би и те са боклуци?

# 1 341
Благодаря момичета за съветите. Аз имам механичен и си ни върши страхотна работа, този го взех за пулса специално, че имам ускорен пулс и да знам как се движи. Но ще го връщам.
За таблетките, слагам по една таблетка, от всички слагам по една, не зареждам половин съдомиялна.

# 1 342
Само казвам, кой е точен и кой не като тип апарат за измерване. Не като марка. Ако искате го приемайте като информация. В лекарските кабинети как ви измерват кръвното, помните ли?

# 1 343
  • Пеликания
Microlife (с маншет) са много добри и мерят много точно. И точно такъв ми трябваше, за да мога да си следя кръвното и да е точен заради проблеми с кръвното.
А тези за китки дори не знам защо ги произвеждат. И аз се бях замислила за такъв, но всички доктори при които ходих ми казаха, че няма смисъл защото не мерят вярно и ще ме объркат.
Най-точните са със стетоскопите, но ако има кой да ти го мери и знае как.

# 1 344
Взех ципурка - само две тарелки имаше, за сметка на многото лаврак, като едната беше пукната.
Малинките на 1.99 лв...

Дънкови къси гащури за детето - от сегашните светлосините, и от миналата седмица едни сиви. Лентата обаче беше мръсна, уж подложих една разгъната брошура под тях, и пак на сините едно леке цъфна....дано не е мазньоч, а вода нещо...

За измерване на пулс - пускаха преди време пулсометър.

# 1 345
  • Пловдив
И аз си мислех за риба...ама лаврак, че е по-големшка  Wink Това ципураки много малко месце има.

# 1 346
За пулса си вземи пулсоксиметър, лесно и бързо. И мериш колкото пъти искаш, ако искаш и постоянно
Слага се на пръста
Аз съм си го поръчвал апреди години от чужбина, но вече и тук ги има, специално в лидл пускат, а също и в някои аптеки

# 1 347
Другия път лаврак ще взема ......

# 1 348
За пулса дори има приложение/я на телефон и възможност за меренето му чрез смартфон. Но слушам съвет на кардиолог как да се мери и с какво, ама темата ще стане много медицинска сега, толкова от мен по темата. Всеки сам да си прецени на какво да се довери за здравето си.

# 1 349
Апаратите за китка не са от най-точните. По-добре е да се мери на предмишница.
Да, дори и при добра електроника и особено при по-възрастни хора - атеросклеротичните изменения по кръвоносните съдове дават различни стойности на китка и на предмишница.

Общи условия

Активация на акаунт