Малка точица си имам вече, през ДЕКЕМВРИ ще е мъничко човече!

• 20 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за милите думи на всички! Бях в 8ма седмица, а лекарствата , които пих за кистата бяха дуфастон, който по-скоро е прогестерон и едва ли е навредил. При първия преглед 6 г.с имаше сърдечна дейност, но може би не е издържал. Гледам напред Simple Smile

# 556
Вени съжалявам миличка.  Ох много с натъжавам като видя такива постове.  Пожелавам ти бързо пак да си дойде твоето бебче.  Айго може да ти късна овулацията...  това като кажат че изостава ми е винаги Много съмнително и всякаш не. Правилно сметнато. Ако ти каже лошото отидина второ мнение . Стискам палци . С такава лошо новини почвам да се панирам много . Аз днес си пуснах кръвните вс ми е ок , чакам токсоплазмозата само, иначе тромбоцитите са ми високи ама мойте винаги са били и нямам нищо доказано ще трябва да пусна за тромбофилия целия пакет . 320 лв струва Disappointed  и тази в лаборатория настояваше че не ми трябва първа урина и ме накара после да пишкам и сега ph при горна граница 7 ми излезна резултат 7 не трябва да е така нали ?

# 557
Да спре сърцето беше най-големия ми кошмар през първата бременост или да имам кървене. Сега пак е така и докато не мине ФМ и БСХ то сякаш няма да си отдъхна.
От няколко дена имам нощно гадене будя се вие ми се свят и ми се гади. Увеличиха ми лекарствата след поредното инцидентно кървене в понеделник . Не знам какво да очаквам и как ще се развият нещата за напред. Ембрион и пулс за сега има, но не мога да се зарадвам. След няколко дена пак съм на преглед.

# 558
Да спре сърцето беше най-големия ми кошмар през първата бременост или да имам кървене. Сега пак е така и докато не мине ФМ и БСХ то сякаш няма да си отдъхна.
От няколко дена имам нощно гадене будя се вие ми се свят и ми се гади. Увеличиха ми лекарствата след поредното инцидентно кървене в понеделник . Не знам какво да очаквам и как ще се развият нещата за напред. Ембрион и пулс за сега има, но не мога да се зарадвам. След няколко дена пак съм на преглед.
И аз съм така. Другата седмица съм на преглед. Едва чакам.

# 559
Да се запиша и аз в темата. Трета бременност ми е и честно казано доста ни изненада. Имам две прекрасни дъщерички на 8г и на 2,5 г. Второто ни детенце стана след 6-7 месеца опити и почти се бях отчаяла вече че явно имаме някакъв проблем. Винаги ми е било много странно как някой забременява без да разбере . Е вече не ми е чудно, изпитах го Joy. Разбрах че съм бременна след като една седмица ми беше много зле, питах моя мъж има ли шанс,защото с второто дете бях пак така и той ми вика о не. Е не ама си направих тест и той определено беше положителен. Приехме  това детенце като подарък и макар че доста ни е страх как ще се справим с три, но ....ще се справим. А и винаги съм мечтала за голямо семейство. Иначе термина ми е около 20.12, поне по мои сметки..

# 560
Добро утро!
Момичета, всичко ще е наред. Ще ви стискам палци!
Бейби Бу, добре дошла! Лека и безпроблемна бременност ти желая. С три деца може и да ви е трудно в началото (а то всъщност на кой не му е, винаги има трудности), но пък ще ви е весело. ❤

И аз нямам търпение за 31.05, струва ми се тооолкова далече.

# 561
  • София
Добро утро!
Аз съм забравила как се нагласяха статистиките в подписа тук. Как мога да си сложа линийка за бременността?

# 562
Добро утро!
Аз съм забравила как се нагласяха статистиките в подписа тук. Как мога да си сложа линийка за бременността?

Андреа, и аз вчера търсих. Simple Smile Ето линк https://m.bg-mamma.com/index.php?action=lenti
Обаче мисля, че само от компютър може да се направи.

# 563
Благодаря за милите думи на всички! Бях в 8ма седмица, а лекарствата , които пих за кистата бяха дуфастон, който по-скоро е прогестерон и едва ли е навредил. При първия преглед 6 г.с имаше сърдечна дейност, но може би не е издържал. Гледам напред Simple Smile

Много съжалявам за загубата ти, кураж - ще ти е нужен колкото и да ти е трудно. Пожелавам ти скоро отново да чуеш хубавата новина и всичко да бъде наред! Heart Exl

# 564
  • София
Вени, много съжалявам! Бъди силна и гледай напред, пожелавам ти съвсем скоро да ни се похвалиш, че вече си в отчетни! Heart

Добре дошли, Бейби Бу, Айго и Панда! Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и до пухкав, ревящ финал!

Куршумчо, ще чакам с нетърпение да кажеш как е минал прегледа при Патрикова и какви са впечатленията ти от нея Simple Smile

Джу и Айго, честити сърчица! Heart

Ние за имената още не сме мислили много, само сме нахвърляли тук-там по някое, ММ все към мъжки го влече Grinning Поне знаем, че искаме да е българско, старо и „силно“ име (не, не, не си мислете за архаизми от типа на Спас, Генчо и т.н. Joy ) За сега Самуил и Александър, въпреки, че напоследък са доста често срещани. Аз много харесвам имена като Рада, Богдана, Биляна, Бояна... тепърва предстои да спорим по въпроса Grinning

От днес официално съм 7+0 (а по показанията на ултразвука от мин. седмица съм 7+3). Вчера бях като шутиран гълъб, днес ще видим как ще се развие. Много ми се спи, едвам ставам сутрин, и носът ми е запушен след сън, много неприятно.

Прегръдки!

П.С. `Начи, все не мога да докарам пост по-къс от ферман Rolling Eyes

# 565
Вени много съжалявам мила, сила и кураж и много прегръдки от мен.💚
Добре дошли н новите мами!
Аз сега се връщам от преглед 9с.2д, бебчетата са добре, и са си 3,никое не се отказва😊🤗
За 28.03 имам назначен ранна фетална при Чавеева, ако някой може да даде някква информация за това изследване. Още не мога да съм напълно спокойна, при вас така ли е? Женски имена на имам 100 в главата си, но мъжки тц

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 14:58 от sladur4e7

# 566
Добре дошли на новите мами и честити сърчица.  Сладурче дано си остават три това си е дар от бога 🤗 и на мен постояннно ми се спи даже имам моменти в които просто съм тялом само вътрешно душата ми спи супер неадекватна . За имена ние за момченце имаме Мартин ❤ Ивайло или Даниел това са ми топ 3 , а за момиченце първия път като бях бременна мното исках Никол после намразих това име и сега имаме едно едничко фаворитно Деа ❤ ще видим какво ще е .

# 567
Добре дошли на новите мами и честити сърчица.  Сладурче дано си остават три това си е дар от бога 🤗 и на мен постояннно ми се спи даже имам моменти в които просто съм тялом само вътрешно душата ми спи супер неадекватна . За имена ние за момченце имаме Мартин ❤ Ивайло или Даниел това са ми топ 3 , а за момиченце първия път като бях бременна мното исках Никол после намразих това име и сега имаме едно едничко фаворитно Деа ❤ ще видим какво ще е .

И на мен страшно много ми харесва - Мартин, Даниел, ама моят мъж не ги иска, че Мартин било много изтъркано, а на мен никакви други мъжки имена не ми идват на ум и не ми допадат. А, иначе женски имена - колкото щеш.
  Вие, ще кръщавате ли на някого, аз съм казала, от много време, че не искам да кръщавам на никого, ако съвпадне буква и т.н. - добре, но до там.
    На мен женски имена - ми допадат: Александра, Никол, Марина, Моника, София.

# 568
  • София
И ние сме се спряли на Мартин. Simple Smile Но за момиченце още нищо не мога да измисля. Макар че ми промениха термина на 21.12.2019г., което е рожденната дата на баща ми и ако наистина се роди на този ден ще го кръстим на него, каквото и да е. Иначе за момиче първо мислех Дария, но пък мъжът ми свързва името с кофти човек, после си мислех за Кристина, ако е около Коледа, но не ме грабва особено, та изобщо не мога да се спра на женско име.

# 569
Аз за имена съм си мислила много преди да реша да ставам майка, за момиче ми харесва Емили, но няма да подхожда на фимилията според мен. За момче ми харесват повече български имена - Стефан, Петър, Тодор Вие замисляте ли за това, слагате ли името до бащиното и фамилното? Аз много бих искала да е благозвучно.

Общи условия

Активация на акаунт