"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Момичета, току що гласувах. Водят ни с 0,4%! Нищо чудно да има някакви манипулации за да не спечелят Д/Д.

# 692
Момичета, току що гласувах. Водят ни с 0,4%! Нищо чудно да има някакви манипулации за да не спечелят Д/Д.

Кога поведоха с толкова...😳 това бе горе долу преди един час...😈

Тази анкета си е направо манипулирана...ама много...😡

# 693
Тази анкета си е направо манипулирана...ама много...😡

Анкети, рейтинги, статистики..., това не е за мени Stop хич не ми влияят. Flutter Моята статистика и рейтинг са ми в главата, нещо което ме прави независима и по малко огорчена. Whistling Ако спечелят Джан и Демет ок  Peace, аз ги спечелих като екранна двойка с играта си и харизмата. Както харесах играта на Демет с Фуркан Палалъ в Стя 309 и  SunglassesДжан с Йозге Гюрел в Пълнолуние... / статистика Whistling/. Другите изветрени както ги наричат даже и не знам кои са. Thinking

# 694
# 695
Славе, 🤗 тази анкета няма никакво значение за Демет и Джан...няма да ги заобичат повече ... но много мразя нагласени неща и днес вече приех нещата лично.😜

# 696
Права си Алекс, но там нямаме влияние. За протокола, гласувах още вчера.

# 697
# 698
  • Stara Zagora
Малка Демет 😂🤗❤

# 699
Славе, Hug нямам нищо против  "Вятърничевият" и феновете му ... от това ,което срещам в нета разбирам , че близък по сюжет до "Съла" и мисля, че ако го гледам може би  ще ми хареса... отделно много ми допада  Ебру Шахин /гледах я в "Забранената ябълка " и "Истанбулска невеста"/ , актьорът ми е напълно непознат...

Дразня се и се ядосвам на това , че не дават право на една двойка ГГ от романтична комедия да бъде толкова успешна и харизматична,  да има такава голяма и мощна фен база /особено извън страната/ , да бъде желана в чужбина ,  пренебрегват я по всякакви начини, присъства в медиите само ако се търси скандалното и евентуално възмущаващото... изобщо поради клюките в личния им живот ... а ако няма такива си ги сътворяват..Smiling Imp

Че ако една продукция не е драма, в нея няма насилие, убийства и изнасилвания, тя не струва ... не заслужава вниманието на зрителя. Те трябва да са благодарни на Мерич, чиито сценарии направо облагородяват и учат на смислени неща аудиторията, както и Айше Кутлу за ценностите и стойностните неща, които поддържат в сценариите и филмите си.Wink

Същото беше и с Елчин и Баръш по-време на снимките на "Любов под наем", че не били никакви актьори, че нямат перспектива за развитие на кариерите си...и двамата може да не са мега звезди , но участват в успешни проекти и се реализират.
За слабостите на сериала се начетохме, но това не му попречи да стане феномен , мисля че сега се снима и още един такъв.Thinking

# 700
Привет 🤗😗

И аз пак гласувах днес и водехме, точно както е снимката на Алекс.
Не че е толкова важно да спечелят в тази анкета, но и на мен много ми намирисват резултатите. Като гледам фенската маса, не ми се вярва тези двамката от другия сериал да имат повече и по-активни фенове 🤔

Вчера фенове са забелязали, че кремовете на Санем са с буквата “С” на бурканчетата 😍 има и по-изтрещели от нас 😂:

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 21:38 от Evelina Georgieva 604172

# 701

Taти Гювен ни е зарадвал с хубав клип за наградите на Джан... като не е пропуснал Демет...Stuck Out Tongue Winking Eye

Сет.

JoyJoyJoy Демо се превърна в муза на Мортеза... как ли реагира Джан...Thinking

Феновете смятат, че не много добре...Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ, с една прекрасна усмивка и топла прегръдка!:heart_eyes:

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 23:31 от alex_94

# 702
:Алекс Hug
много си е  OK Джан да има до себе си толкова талантлива,харизматична,нестандартно красива и одухотворена партньорка,а фотографът си върши перфектно работата и е още едно печелившо попадение за проекта ЕК Nature Sparkles

# 703
  • София

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 02:00 от Алекс - ASI

# 704
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Алекс-Аси Hug и на екипа Hug,благодаря много за превода на епизода!

На всички за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятна сряда на всички! bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт