"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 39

• 63 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • На правилното място в правилния момент
Здравейте, птичета! Hug Отдавна не съм ви писала, но просто много неща ми се струпаха на главата. Надявам се, пак да ме приемете. Ще се опитам да съм по-активна.

Както Нина е писала, началото е много обещаващо. Успяха да заинтригуват. Прави ми впечатление новият стил на снимане на драматичните сцени - харесва ми, наблягат и на малките детайли.

Толкова близо, а всъщност далеч! Blue Heart

# 76
  • Варна
    Колкото пъти да гледам края на миналия епизод, всеки път побеснявам!  smile3511
    Как може това чудовище Хюма, да причини такова нещо на детето си?  smile3512
    Йок, не може от нейните гени да се роди такъв честен и справедлив човек!  Naughty  Олмаз!
    По-скоро Иит прилича на нея!  newsm12 Сигурно Иит е неин син?!  newsm78
    И са ги объркали в родилния дом!   smile3503
    Но новото начало - след 1 година -  много ми хареса!   Two Hearts

# 77
Санем презентира своята книга....

# 78

ДжейДжей.... Laughing

# 79
  • Stara Zagora
Ужас аз помислих че е шега това да се прави на Джан

# 80
# 81
  • Stara Zagora
😊❤😊

# 82
# 83
Не знам вие как сте, но мен не ме грабва особено сюжета до сега. Ядосана съм безкрайно на Санем. Не си е взела никаква поука, не е видяла грешките си. Продължава да мисли след цяла година, че Джан е изгорил дневника й. Продължава да подписва документи без да чете. Продължава да се изживява като изоставена. Няма и грам идея какво е причинила на Джан. От доста странна се е превърнала в чисто луда - с диагноза, хапчета и доктор.
Не ми харесва и това е. Ще гледам само за да видя момента в който Хюма и Ийт ще си получат заслуженото. Смятам обаче, че Санем не заслужава Джан.

# 84
# 85
Не знам вие как сте, но мен не ме грабва особено сюжета до сега. Ядосана съм безкрайно на Санем. Не си е взела никаква поука, не е видяла грешките си. Продължава да мисли след цяла година, че Джан е изгорил дневника й. Продължава да подписва документи без да чете. Продължава да се изживява като изоставена. Няма и грам идея какво е причинила на Джан. От доста странна се е превърнала в чисто луда - с диагноза, хапчета и доктор.
Не ми харесва и това е. Ще гледам само за да видя момента в който Хюма и Ийт ще си получат заслуженото. Смятам обаче, че Санем не заслужава Джан.

Той Иит и Хюма са се постарали в това да повярва!Цяла година Иит това и е говорил !

# 86
  • Варна
   Мисля, че Санем все още не се съмнява в добрите намерения на Ийит, защото той досега не се е осмелил да й говори за чувствата си!  Thinking
   Но сега Хюма ще го пришпори, заради завръщането на Джан  и ще допуснат грешка!  newsm78

# 87
Преведен откъс....

рп 40 - Санем и Джан спустя год встречаются впервые (рус.суб)

vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243405%2F7bf42f728a686e2bc … l_wall_-132999259

# 88
  Мисля, че Санем все още не се съмнява в добрите намерения на Ийит, защото той досега не се е осмелил да й говори за чувствата си!  Thinking
   Но сега Хюма ще го пришпори, заради завръщането на Джан  и ще допуснат грешка!  newsm78
Заради лекарствата сигурно е такава дано това да е последното хапче което ще изпиее

# 89
  • На правилното място в правилния момент
Феновете в Туитър коментират, че Джан е някаква смесица между Иисус Христос и Цар Лъв в този епизод. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт